Mesut Yar, Kavak Yelleri dizisindeki Aslı'nun durumunu yazdı.
"Aslı da televizyon dünyasındaki ölümsüzler arasına girdi" diye yazan Mesut Yar, Kavak Yelleri dizisinin Cumartesi günü Aslı'nın durumunu merak edenlerce zirveye taşındığını belirtti.
'Aslı kesin öldü' diyenlerin yanıldığını ifade eden Mesut Yar, "Kalbi duran kızımızı reanimasyon uzmanları hayata döndürdü. Tıp bilimi çok ilerledi, özellikle de dizilerde... Öyle ki, durunca beyne oksijen gitmez biliyorsunuz. Bu durum ne kadar uzarsa organlar üzerindeki tahribat ciddi ölçüde büyür..." dedi.
Dizilerde bu tür durumların önemsenmediğine değinen Yar, yazısını şöyle bitirdi:
"Ona da karada ölüm yokmuş anladık işte!" ALINTIDIR...
ay hastayım bu yazıları yazanlara yaaaa seviyorum sizi iyiki varsınız paylaşm için çok teşekkürler bu arada farkındaysanız kavak yelleri bu ara fazla göze batmaya başladı
evet önce jeneriğin çakması,sonra şu bi bölümün çakması ses kaydı yapıp maç zamanı güven mi ne yapmıştı,aslının ölmemesindeki saçmalık,güvenin çakmalığından hiç bahsetmiyorummmm aklıma gelenler bunlar
sapr apak çok iyi bi oyunca aslından ve dağhanın yerini alamayacağının farkına varmaması büyük yanlış nasıl çakma efe olmayı kabul etti anlamıyorum kimse unutmasın efemizin yerini kimse alamaz
sapr apak çok iyi bi oyunca aslından ve dağhanın yerini alamayacağının farkına varmaması büyük yanlış nasıl çakma efe olmayı kabul etti anlamıyorum kimse unutmasın efemizin yerini kimse alamaz
ya tamam girsin diziye ama bu kadarıda pes herşey aynı kendide azcık andırıyo efeyi kara kaş kara göz misali senaryoda aynı piknikler miknikler aslının başına gelenler zamanında efenin kurtarması şimdi güven bu kadarınada pessssssssssssssss
kavakyellerin de bazen arka sıradakilerden farksız olduğu belli
aslının ölüp dirilmesi
arka sıradakilerdeki oktayın 1,5 aydan fazla bitkisel hayatta kalıp sonra aniden dirilmesi kadar saçmaydı bunu herkez kabul ediyor
ay onu hiç açma zaten izleyiciyi iyice aptal yapıyo bunlar ya bu kadarda olmazadam aylarca biitkisel hayatta yaşadı sonra bi baktıkkş ayağa kalkmış yürüyo bu kadarınada biz okadar bitkisel hayatta kalsak ayağa kalkmayı bırak şapşal gibi oluruz ama o sadece hafıza süsü verdiler