ARKADAŞLAR SAKIN İZLEMEYİN HERKES ARKADAŞLARINADA YAKINLARINADA SOYLESİN İSTESENE 1 OLAMAZ AMA OLSUN CUMAERTESİ FUULL DİZİ WE YARIŞLAR WAR ONA GORE KAVAK YELLERİ EN AZ 10 SIRAYA KADAR İLERLEMEDİ BENDE 1.SIRAYI YETENEK SİZSİZİ 2.AKASYA DURAGI 3.ADANALI... GİBİ GİDER LUTFEN DAHA İZLEMEYİN 107.BÖLÜM SADECE FRAGMANI İZLEMEYİN ÖZETİNİ OKUYUN ...! 107 YADA 110 BÖLÜMLERDE GELECEK HABERLERİ DOGRU İES DAĞHAN ABİMİZİN ÇEKİM YELLERİ BAŞKA YERLER OLUR
Boş verin artık şu kavak yellerini zaten bundan sonra ne olursa olsun izlenmez çünkü çok bozdu bence. Dağhan gelse de izlemem artık..Bu 2.sezonun sonundan beri bir acaipleşti dizi yawww...
Kanal D ye mail atsak tamam güzel dizi, bende seviyorum ama artık Arka Sokaklardan gına geldi.Birazda Bizim dizinin ilk bölümlerini yayınlasalar.Hani dostluğun arkadaşlığın her şeyden önce geldiği bölümleri yayınlasalar.Bu konu ile ilgili birşeyler yapabilirmiyiz sizce..
İyi de Arka Sokakların 4. tekrarı, bayıldık artık aynı şeyi izlemekten.Bildiğim kadarıyla Kavak Yellerinin 1. ve 2. sezonunu kanal D tekrar yayınlamadı.Hani o bölümleri yayınlasalar hiç fena olmazdı
ebosum
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ Cuma Şub. 26, 2010 7:11 am
arka sokakları kaldırmazlar boşa uğraşmayın banada gına geldi kaç senedir o dizi ama kaç kere verselerde izleyen var buda cennet mahallesine döndü o dizi olmasa naparlar bilmiyorum
mhe_25
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ Cuma Şub. 26, 2010 8:51 am
BEN ARTIK İZLEMİYECEĞİM FRAGMANI BİLE....
sweetcool_boi
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ Cuma Şub. 26, 2010 10:54 am
yha akasya duragini werceklerine bzm diziyi werseler de olur yani
efe sever
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ Cuma Şub. 26, 2010 11:41 am
ben sadece 107. bölüm fragmanını bekliyorum gelirse fragmanda gösterir gelmezse birdaha izlemeyecem ne diziyi ne fragmanı zaten efesiz kavak yelleri oldu kabak yelleri