dağhan bence dönücek çünkü dağhan dönmiyicek olsa kaç ay sonra onun görüntüleri olmazdı.dün akşamki bölümde dağhanın en güzel sahnelerinden biri vardı.bize efeyi unutturmuyolar buda dönme ihtimalini kuivvetlendiriyor.zatn reytinglerin düştüğü belli.reyting için böle bi adilik yapıcaklarını sanmam.çünkü bn hiçbi dizide böle bi saygısızlık olcağını sanmam,hem biz dağhan severlere hemde dağhana karşı...
ben reytingine baktım 2 sırada baya iyigidiyo bunun dağhanla bi ilgisi olabilir çünkü onun görüntülerini kullandılar ayrıca ben şöyle düşündüm hani dediler ya 107.bölümde glcek diye halilde ortadan kayboldu belki halil tekrar gemiye çalışmaya gider ve efe yi orda bulabilir bana bazıları katılmıyo olabilirler bu benim şahsi fikrim...
1.si reyting ilk bölümlerde düşüktü şuan toparlamışlar gayet iyi.birde arkadaş demiş gemiye çalışmaya gidecektir diye olursa bu şekilde olur ama 107 de olmaz yani.
böyle bir ihtimal olabilir çünkü en mantıklısı bu hadi hayırlısı bakalım...yinede tedbiri elden bıkakmamak gerek bir boşluk yaratmışlar nem almak istiyorlarda olabilir.çünkü efeyi kaybettikleri gibi bizide kaybettiler ama bizi geri almak kolay zaten çıkan haberlere ve bu haberlerden sonra yükselen reytinglere bakacak olursak başardılar.demem o ki dönmesi kesinleştiği zaman izleyelim.her hafta izlemeye devam edersek sezon finali yada dizi finaline kadar ayakta dururlar bir kere yumruğu atıp düşürdük nakout etmek istiyorsak efesiz kavak yellerini izlemeyelim derim;)
Misafir Misafir
Konu: Geri: DAĞHAN BENCE DÖNECEK... Salı Mart 02, 2010 10:43 am
ya keşke...! girmesin sezon sonuna kadar yeni sezonda hepsi efenin gördüğü bir rüya olsa ne güzel olur
cerkez_hanceri
Konu: Geri: DAĞHAN BENCE DÖNECEK... Salı Mart 02, 2010 10:54 am
efeyi 106 10sn gösterdiler hemen hemen herkes umutlandı
efeyi 107 15sn gösterirler yine umut verirler
efeyi 108 20sn gösterirler daha çok umutlanırsınız
bu böyle sürer gider en sonunda dizi biter umutlar suya düşer