Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...

+4
tytz01
xxrecep
Duygusu
track
8 posters
YazarMesaj
track
Üye
Üye
track

Ruh Hali : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Soguk10
Takımı : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Bjkk

Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Empty
MesajKonu: Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...   Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... EmptyÇarş. Mart 03, 2010 5:33 pm

[b]Arkadaşlar Dağhanın diziye döneceği hakkında çok haber var heryerde görüyorum bu konuları ve buna bir açıklık getirmek istedim.Şunu başta söylemek isterim ki ''setten abim var ablam var tanıdığım war'' diyenlere kesinlikle inanmayın sadece sansasyon yaratıyorlar.Dağhanın diziye dönüp dönmeyeceğini biz asla bilemeyiz.Bunu ancak TİMS bilebilr.Çünkü yapımcı firma oyuncu anlaşmalarını asla basına veya sette çalışan birilerine sızdırmaz.Bir reyting oyunu olduğu çok açık.Diziye ilgi gittikçe azalıyor.Ama bunların var olduğunu bilmemiz Dağhanın geri dönmeyeceği anlamına gelmez.Reyting düştüğünde diziye hareket katmak için tekrar Dağhanla anlaşabilirler.Ama sizden rica ediyorum SANSASYON YARATMAYIN.Çünkü bu reytinglerin artmasına sebep olacak ve Dağhan geri dönmeyecek.Bu yüzden sizden ricam sessiz kalmanız ve evinde reyting cihazı olan arkadaşlarım diziyi izlemesin.Reyting evlere yerleştirilen cihazlarla ölçülüyor biliyorsunuz.FORUMDAKİ ADMİNLERDEN RİCAM BÖYLE SANSASYON YARATACAK KONULARI HEMEN KİTLEMELERİ OLACAK.
Duygusu
Banned
Banned

Ruh Hali : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Yoksu611
Takımı : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Turkiye

Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Empty
MesajKonu: Geri: Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...   Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... EmptyÇarş. Mart 03, 2010 6:37 pm

evet çok haklısın herkes tanıdığım var diyo yalan atıp milleti kandırıyolar bu çok yanlış bişi herkesde inanıyo inanmayalaım lütfen
xxrecep
Üye
Üye
xxrecep

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...   Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... EmptyÇarş. Mart 03, 2010 7:11 pm

ben de falarca söyledim ama anlayan yokki reyting oyunu bunlardiye al işte 107 bölüm bu hafta oynanacak ben izlemiyorum ama izliyen arkadaşlarımız görecek efenin dönmediyini ve yalanmış diyecekler sonrası adamlar amacına ulaşmış olacaklar diziyi en azından ilk 5 te tutmayı başaracaklar dizide böylece devam edecek hepsi bu
tytz01
Üye
Üye
tytz01

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...   Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... EmptyÇarş. Mart 03, 2010 7:26 pm

arkadaşlar o gelecek diyen arkadaşlar başka forumlarda kayıtlılar zaten...başka derken pelin karahan , aslı enver , sarp apak vs. gibi bunlar geliyor bu siteye şöyle diyorlar böyle diyorlar maksat diziyi izleyen olsun işte herkes desin birbirine aaa şu bölüm girecekmiş izleyelim diye.....işte böyle şeylere inanmayın sonra ertesi gün siteye dönüp..hani o arkadaş 107. bölüm gelecek demişti ama gelmedi demesin......
raskolnikow efe
Üye
Üye
raskolnikow efe

Ruh Hali : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Anlayi10
Takımı : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Fb10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...   Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... EmptyPerş. Mart 04, 2010 6:34 am

ya zaten dönersede sezon ortasında dönmez bi sezon daha garanti altına almak için sezon sonu gelir gelirse onun için hiç bi habere inanmıyor<z
pinar_8787
Üye
Üye
pinar_8787

Ruh Hali : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Yoksu611
Takımı : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Bjkk

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...   Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... EmptyPerş. Mart 04, 2010 7:02 am

ben aylardır her yere yazıyorum reyting oyununa gelmeyin diye kimsenin umrunda değil ayrıca arkadaşa katılıyorum.
dağhannn
Üye
Üye
dağhannn

Ruh Hali : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Ozlemi10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...   Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... EmptyPtsi Mart 08, 2010 9:35 am

çok haklısın efeyi kullanarak diziyi izletiyorlar reyting yapıyorlar şimdide 110.bölümde gelicek diyorlar sktılar artık sırf efe gelicek diye izlemiştim ama bida asla izlemicem !!
ahmetyunus
Üye
Üye
ahmetyunus

Takımı : Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... Fb10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...   Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin... EmptyPtsi Mart 08, 2010 1:15 pm

arkadaşlar tamamda izlemiyoruz diolar ama herseyi dizide ne olup bittiğini herkez biliyo yanılmıyosam tmm bircoğunuz netten izliyo ama bnm gbi bir cok arkadaşım vardır elbet nasıl hangi siteden izlicez özel msj olrak yollayın yada yazın buraya herkez bilsin lütfen

Arkadaşlar yalan yanlış şeylere inanmayın içeri girin gerçekleri öğrenin...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beyler Bombayı Patlatıyorum Girin İçeri
» YALAN YANLIŞ HABERLERDEN BIKTIK USANDIK BU İŞE Bİ DURDEMEK LAZIM
» Arkadaşlar Sahte Dağhan İnanmayın
» arkadaşlar formumuzda yanlış bilgi vardır (dağhan birinci oldu bakınız)
» Dağhan ve Sarp Gerçekleri..