Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek

+8
track
crazy53
yeliz
efe sever
OrijinaL.Adam
Dağhanist
ahmetyunus
cerkez_hanceri
12 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Empty
MesajKonu: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 4:36 pm

Ya arkadaşlar ne kadar doğru bilemem ama siz bakın yinede başka kanıt isterseniz bilemem ama araştımalarım devam ediyor

[img]Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Adszfsa

[img]Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Knesil18[/img]

kitabın açıklaması

Okul sıralarında dirsek çürütürken, harçlıklardan artırılan az bir parayla yeni şeyler almanın sevincini yaşarken, bilgisayar başında chat yaparken, okul servisinde yol alırken, yağan kar taneciklerinin düşüşünü izlerken…
Gerçekçi, şaşırtıcı, düşündürücü, hüzünlü, neşeli hikâyeler…
Gerçekçi… Herkesin hayatından renklerin yer aldığı sıcak bir dost sohbeti…
Şaşırtıcı… Hikâyenin dingin sularında akarken önünüze ansızın çıkan şelalenin çağıldayan hırçın suları…
Düşündürücü… Toplumsal ikiyüzlülüklere vurulan zekice şamarlar… Vicdan kırıntılarına ustaca dokunuşlar…
Hüzünlü… Üzücü olayların yol açtığı burukluğun mimiklerinize yayılışı…
Neşeli… Sıradan olaylardan çıkarılan sonu gelmeyen kahkahalar…
Bu hikâyelerde, farklı duyguları doyasıya yaşayacak, aynı zamanda müthiş tatlar alacaksınız.
cerkez_hanceri
Üye
Üye
cerkez_hanceri

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Tinerc10
Takımı : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Fb10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 4:49 pm

kavak yelleri diye iki kitap var

1.Neşat Nuri Güntekin yazdığı kavak yelleri ben okudum diziyle bir alakası yok 36. bölümdede bu kitabı veriyordu kerem hoca aslıya bu yüzden yanlış bilgi

2.Fatma Peşken yazdığı kavak yelleri bunu okumadım ama diziyle bir alakası olduğunu sanmıyorum olacak olsa zaten dizinin bilgilendirme kesmında eğer bir kitabtan alıntıysa mutlaka söz edilirdi resmi sitedede vikipedia böyle bişi yok
ahmetyunus
Üye
Üye
ahmetyunus

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Yoksu611
Takımı : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Fb10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 4:53 pm

ya allah snden razı olsun cok saol .))
Dağhanist
Banned
Banned

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Karizm10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 4:56 pm

Insallah Haber dogrudur
http://daghankulegec.fanforum.biz/
ahmetyunus
Üye
Üye
ahmetyunus

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Yoksu611

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:13 pm

insallah ..
yarın o kitabı alıcamm
Dağhanist
Banned
Banned

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Karizm10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:19 pm

Insallah Bu Haber Dogru Olsun
http://daghankulegec.fanforum.biz/
OrijinaL.Adam
Üye
Üye
OrijinaL.Adam

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Ozlemi10
Takımı : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Bjkk

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:20 pm

ahmetyunus demiş ki:
insallah ..
yarın o kitabı alıcamm
aldıkdan sonra biraz bilgi verirsin inş diziyle bir bağlantısı varmı diye Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek 743856
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:25 pm

ben bağlantı kuramadım kitab ta idealist bir öğretmenden bahsediyor dizi ile ilgisi ne bağlantı kuramadım
ahmetyunus
Üye
Üye
ahmetyunus

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:34 pm

ktabı okundun yani ??
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:36 pm

hayır okumadım yazıyı görünce tıkladım kitabın özetine ordan bu sonucu çıkardım göz attım sadece ayrıntılı okumadım
ahmetyunus
Üye
Üye
ahmetyunus

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:37 pm

ya ama nasıl bnzemez ke eğer bu yazıyı benzetmediysen
Okul sıralarında dirsek çürütürken, harçlıklardan artırılan az bir parayla yeni şeyler almanın sevincini yaşarken, bilgisayar başında chat yaparken, okul servisinde yol alırken, yağan kar taneciklerinin düşüşünü izlerken…
Gerçekçi, şaşırtıcı, düşündürücü, hüzünlü, neşeli hikâyeler…
Gerçekçi… Herkesin hayatından renklerin yer aldığı sıcak bir dost sohbeti…
Şaşırtıcı… Hikâyenin dingin sularında akarken önünüze ansızın çıkan şelalenin çağıldayan hırçın suları…
Düşündürücü… Toplumsal ikiyüzlülüklere vurulan zekice şamarlar… Vicdan kırıntılarına ustaca dokunuşlar…
Hüzünlü… Üzücü olayların yol açtığı burukluğun mimiklerinize yayılışı…
Neşeli… Sıradan olaylardan çıkarılan sonu gelmeyen kahkahalar…
Bu hikâyelerde, farklı duyguları doyasıya yaşayacak, aynı zamanda müthiş tatlar alacaksınız

yada baska biyerden özetimi bldun bulduysan bnada linki atarmısın
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:42 pm

bende aynısını okudum zaten de efenin gelmesi ile bağlantısını kuramadım yoksa orda biri ortadan 3 yıl kayboluyor sonra ortaya mı çıkıyor yazıyor da benmi görmüyorum efenin gelmesi ile ne alaka ben onu anlamadım birisi anlatabilirmi bağlantıyı kuramadımda
ahmetyunus
Üye
Üye
ahmetyunus

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:44 pm

ztn ktap tm 140 yada 160 syfa flnmış glıba ktaptake hrseyı yapıp snrada senaristler kndileri yzmaya bşlams olablr .. Yada dağhan flnden cknca snarstler bska bşide uydrms olblr bn kv basına ck bnzettm
ahmetyunus
Üye
Üye
ahmetyunus

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:45 pm

evet su an bnzemıyo ama öncelerı bnzıodu
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:48 pm

kimse kusura bakmasın bana kitabı değil efenin kendisi lazım o kitapta adamın biri ucurumdan ucuyor diye birşey yazdıgını sanmıyorum tmm başı aynı ama sonu nasıl acaba birde sonuna bakmak lazım
yeliz
Üye
Üye
yeliz

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 5:55 pm

reşat nuri güntekinin kitabında da zaten efe ölüo ama onu öldüren uğur hatta aralarında ilk ölen mine ölüo kitaba göre ama diziye göre yaşıo bence bunlar saçma bağlantılar
crazy53
Üye
Üye
crazy53

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Canli10
Takımı : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Gs10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 6:08 pm

track
Üye
Üye
track

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Soguk10
Takımı : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Bjkk

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 6:14 pm

Ben bağlantı kuramadım ama :S
crazy53
Üye
Üye
crazy53

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Canli10
Takımı : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Gs10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 6:17 pm

track demiş ki:
Ben bağlantı kuramadım ama :S
Bağlantı var diye koymadım.. Sadece görünce videoyu koydum buraya. Yanlış yere koydum ama olsun kusura bakmayın artık.. Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek 743856))
ahmetyunus
Üye
Üye
ahmetyunus

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 6:24 pm

Harıka yaaa Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek 9072 bzde ble yapalım arakadaşlar Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek 9072
*Dnz
Üye
Üye
*Dnz

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Acili10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 6:26 pm

Arkadaşlar saçmalamyın lütfen.. Kavak Yellerinin kitabı falan yok :S
Öyle olsa ilk kitap çıkardı herkeste finali bilirdi ya da diziyle aynı anda giden bir seri olurdu ..
yeliz
Üye
Üye
yeliz

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 6:33 pm

kavak yelleri die bi kaitab var cnm ama içindeki konuyla dizdeki konu ayrı kitabtaki 4 ana karakterin isimleri dizidekiyle aynı inanmıosan kitabını al
OrijinaL.Adam
Üye
Üye
OrijinaL.Adam

Ruh Hali : Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek Ozlemi10

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 6:47 pm

yeliz demiş ki:
kavak yelleri die bi kaitab var cnm ama içindeki konuyla dizdeki konu ayrı kitabtaki 4 ana karakterin isimleri dizidekiyle aynı inanmıosan kitabını al
hadi ya ciddimisin
yeliz
Üye
Üye
yeliz

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 6:51 pm

?evt?
lordfear
Üye
Üye
lordfear

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek   Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek EmptyC.tesi Mart 06, 2010 6:58 pm

Kavak Yelleri Reşat Nuri Güntekin kitabı özeti hani nerde efe asli deniz mine saçmalamayınnn bu dizi dawson's creek'ten alıntı olup minenin ölümü ile bitmektedir.

Zehra mektebin başmuallimidir.Yeni eğitim öğretimin bütün gereklerini yerine getirir,öğrencilerle bire bir ilgilenir;fakat öğrencilerin yaptıkları yanlışları asla affetmez.İçinde hiç acıma duygusu hissetmez.Maarif Müdürü de Zehra’nın bu özelliğinden çok muzdariptir.Çesitli zamanlarda uyarmış olmasına rağmen hiçbir değişiklşik görmemiştir.
Maarif Müdürü Tevfik Hayri ile Vekil Şerif Hayri Bey Zehra’nın okulunu ziyarete giderler.Şerif HayriBey Zehra’ya babasının hasta olduğunu, bu nedenle İstanbul’a gidip babasını görmesini ister;fakat Zehra babasının olmadığını,o kişinin başka birisi olabileceğini söyler.
İki gün sonra Maarif Müdürü’ne bir telgraf gelir.Zehra’nın babası Mürşit Efendinin ölmek üzere olduğunu, muallimin hemen yola çıkmasını bildirir. Müdür Zehra’yı çağırtarak hemen gitmesini ister.Fakat Zehra yine karşı gelir. Müdür fazla üstelemez. Biraz sonra hazırlanmış, elinde çantasıyla Zehra gelir ve gitmeye karar verdiğini söyler.
Zehra İstanbul yolunda babasının ailesine yaptıklarını annesini, ablasını ve anneannesini nasıl öldürdüğünü ve en sonunda da kendisini bir yatılı okula verip hiç arayıp sormamasını düşünür. İstanbul’a varır. Eski komşuları Vehbi Bey kendisini karşılar. Niçin daha önce gelmediğini, babasının Zehra, Zehra diye öldüğünü söyler. Eve vardıklarında babasının başında birkaç kadın vardır. Babasını görmek istemez. Kendisine babasının eşyalarının bulunduğu sandığın anahtarı verilir. Aslında bunu hiç istemez fakat sandığı açar, içinde bir günlük vardır. Günlüğü okumaya başlar. Babasının ilk memuriyet yıllarını, annesiyle evlenmesini, anneannesinin davranışlarını okur. Zehra daha önce bildiği şeylerin haepsini tam tersi olduğunu öğrenir.Aslında bu olaylarda bütün suçlunun annesi ve anneannesi olduğunu anlar. Bundan sonra içinde bir acıma duygusu oluşur.Hemen gidip babasının ayağını öper.Birkaç gün sonra okuluna tekrar döner ve artık Zehra’nın hiçbir eksiği kalmamıştır.Acımayı öğrenmiştir.

Yalan yanlışş bilgilendiriyorsunuz insanları hani nerde efe aslı mine deniz...eski dönem kitapların hangisinde efe,deniz,aslı isimleri var saçmalamaya başladınız artık

Arkadaşlar Araştırmalarımın birincisi geldi nihayet devamıda gelecek
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Arkadaşlar Dağhan 125.bölümde gelecek
» Nihayet kaLemım KırıLdı
» Efe Gerimi Gelecek
» %70 Efe Geri Gelecek!!!!!
» Kavak Yelleri gelecek sezon da devam edecek mi?