göstersinler ne olcak ki sanki dağhan döncek... (bu arada herkez izlio galiba diziyi )
Ben izlemiyorum ve Dağhanın döneceğinide düşünmüyorum Bu çıkan haberlerde timsin reyting çabaları olabilir Hatta Dağhan şu bölümde gelecek gibi haberleri Tims'in elemanları yayıyor deseler artık onada şaşırmam.
Normalde Bende ızlemıyorum Olacak O kadarı ızlıyorum reklamı gırınce kanalı degıstırken o sahneyı gordum.
Ya izleyen izlesin bundan sonra hiçbir önemi yok bence çünkü öyle yada böyle bu dizi en azından bu sezonu şu an aldığı reytinglerle rahat götürür ve bu sezonda final yapar. (BENCE)
KARARSİZ eski okul günlerini hatırladı dershaneden ögrenciler çıkıyodu buda o kalabalıgı görünce eski günleri haturladı hem bi nedene baglamamak lazım efeyi göstermeleri için neden olmasa gerek öyle yada böyle efeyi gösterecek bişey bulurlar....
ARKADAŞLAR BEN İNANIYORUM DAGĞHANIN DÖNÜCEGİNE YAVAŞ YAVAŞ GÖSTERİYOLAR YOKSA ASLI İKİDE Bİ NİYE GEÇMİŞİ HATIRLASIN YAVAŞ YAVAŞ SOKUYOLAR DİZİYE.HEM DAĞHAN DİZİYE TEKRAR GİRMESEYDİ KENDİNİN GÖSTERİLMESİNE İZİN VERİRMİYDİ SIRF KAVGA EDEREK AYRILDIGI TIMSİN REYTİNG KAZANMASI İÇİN ....
Konu: Geri: Yıne Efeyı Gosterdıler Paz Mart 07, 2010 9:31 am
ben görmedim ama burdan okduğum kadarıyla göstermişler efeyi benim düşüncem efenin geleceği filan yok efeyi unutmadık bizden biriydi mesajı vermeye çalışıyor tims bu oyunlara gelmemek lazım
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Yıne Efeyı Gosterdıler Cuma Mart 12, 2010 10:21 am
bende efenin gelmeyeceğini düşünüyorum ama arkadaşın dediğide mantıklı bi anlam da yani dağhan dönmeyeceği dizide gösterilmesine neden izin versin ki bu bana da çok saçma geldi yani ben olsam izin vermem dağhanda vermezdi sanıyorum ama efenin geri dönmesini istemiyorum bu saatten sonra aslı ve güven birlikte oldular :S çok saçma yani dönmesin efe mümkünse başka bi dizi de oynasın.!!!
safadizdar
Konu: Geri: Yıne Efeyı Gosterdıler Ptsi Mart 22, 2010 10:16 am