Konu: 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!! Salı Mart 16, 2010 7:36 pm
baska biyere yazmştm ama konu olark açsam daha ii olcak die düşündüm bnde 84. bölümün gercek senaryosu war bi arkdş sezon finali içn seferisara gitmiş we bu senaryoları aslılarn ewinin gercek ew sahbnden almştır.. size orda yaznları soyluom.. OSMAN OTO Efe,Aslı,Deniz,Mine (efenin tarafındaki cam hariç diğerlerinin biraz açık olmasına dikkat edelm) efenin hiç bişeyden haberi yok güle oynaya gidiyorlar bu sırada efenin telefonu çalıyor telefon aslıyla efenin arasındaki boşlukta duruyor,aslı görüyor..
yani demk istediğim efenin diziden çıkcağı daha oncede bliniodu cosmo girlde ne demşlerdi senaryoya gore yine araba düscek ama efe kurtulmasn dedk demişlerdi...
En son sweetcool_boi tarafından Salı Mart 16, 2010 8:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Duygusu
Konu: Geri: 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!! Salı Mart 16, 2010 8:01 pm
bunu ben bi yerde daha duymuştum eve senarister demiş bu senaryoyu yine yazıcaktık ama efe çıkmasaydı ölmüycekti falan gibi bişiler yazmışlardı...
efe sever
Konu: Geri: 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!! Çarş. Mart 17, 2010 10:14 am
bana öyle geliyorki efenin arabadan çıkamayacağı başından belliydi çünkü eğer efe arabadan çıksaydı aslı ile evlenecekti o yüzden bence başında belliydi efenin kayıplara karışacağı birileri soru işareti bırakıp kafa karıştırmaya çalıştı göründüğü kadar başardı da
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!! Çarş. Mart 17, 2010 11:41 am
zaten 2.sezon finali gene araba uçurumdan düştükten sonra vereceklermiş Dağhan diziden çıkmaya karar verirce arabadan efe'yi çıkarmadılar. çıktıda nereye çıktı belli değil
safadizdar
Konu: Geri: 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!! Paz Mart 21, 2010 7:06 pm
aynen nereye çıktığı belli diil ama inş.döner
efe sever
Konu: Geri: 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!! Paz Mart 21, 2010 7:10 pm
dağhan çıkmaya karar verdi diye uçurum sahnesini yazdılar
mhe_25
Konu: Geri: 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!! Ptsi Mart 22, 2010 8:58 am