Konu: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 5:14 am
Özet
Güven tutuklanmıştır. Sorguya alınır. Güven'e hapishane yolları gözükür. Aslı perişandır. Güven'in dolandırıcılık yapmış olmasından korkar. Acaba Güven kendisine verdiği sözü bozdu mu? Güven uzun süredir görmediği birisine hapiste rastlar. İlk defa hapishaneye giren Güven'in başı türlü belalara girer.
Deniz, Leyla'nın söylediği bir söz üzerine çok sert tepki gösterir. Leyla bu, boş durur mu? Deniz'in hayatını mahvedecek bir harekette bulunur. Öte yanda Deniz dolandırıcılığa bulaştığı için vicdan azabı içindedir. İlk başta suskunluğunu korusa da dolandırıcılığı Güven'le birlikte yaptığını kızlara söyler. Deniz teslim olmaya gider. Yoksa o da mı hapse giriyor?
Aslı ve Mine, sevgililerini bu beladan kurtarmak için Seyfi'ye parasını vermeye pavyona giderler. İkili gittiklerinde Nurgül'ü karşılarında bulurlar. Nurgül'ün hala pavyonda çalıştığını duyan Metin deliye döner ve Nurgül'ü kaçırmaya kalkar. Diğer tarafta Aslı, Güven'i hapiste ziyarete gider. Görüş sırasında gelen bir mesajın ardından Güven Aslı'ya çok tehlikeli bir soru sorar. Acaba bu soru nedir?
Merak edilen tüm bu soruların cevabı Kavak Yelleri'nin heyecan dolu 110. Bölümüyle 27 Mart Cumartesi akşamı 22:15'de Kanal D'de sizlerle...
2.Fragmanı Kavak Yelleri Resmi sitesinden izleyebilirsiniz
işin aslı heyecanlı bir bölüm olacak gibi gözüküyor özetin son kısmında güven aslıya çok tehlikeli bir soru sorar diyor bu soru ne olabilir ve mesaj kimden gelmiştir mesaj leyladan gelmiş olabilir güven resmi görmüş olabilir bu durumda soracağı soruda aslı denizle yattınmı olabilir veye buna benzer bişi 80.bölümde efe aslıya böle bir soru sormuştu ve aslı efeyi terketmişti böle bir soru sorarsa güven aslının tepkisini çok merek ederim efeye davrandığı gibimi davranır yoksa başka türlümü bence bu kısım çok önemli aslı böyle bir soru karşısında ne yapar efeye davrandığı gibi davranırsa ok bişi demem ama yok soruyu sallamazsa kızıp köpürmesse birdaha hiç bir şekilde kavak yellerinin adını azıma almam sizin düşüncelerinizde merak ediyorum.
yunus_emre18
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 6:57 am
valla o efeye kızma sahnesi olur diyemeyeceğim çünkü o zaman efenin elinde kanıt yoktu sadece doktor raporu vardı yani denizle bi şey yaptığı belli değildi...Ama şimdi elinde öpüşürkenli resmi varmış.....resmi gördüm kız nasıl bi fotojenikse ......öyle bir anda yakalamışkı aslı ne kaçıyor deniz ne de zorla öpüyor... yani ayıkla princin taşını olacak.....Yani iyice batırdılar......
ebosum
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 7:47 am
aslının denizle yaptığı şayet ozaman yapmış olsaydıda ozamanlar aslı denizden efeden başka birini bilmiyodu şık başka olamazdı zaten efeyle birlikte olmadına göre ve aslıyla denizi aslıların evinde gördüğüne göre şüphelendi doktor raporuda bi kanıt sayılır
yunus_emre18
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 8:45 am
ebosum demiş ki:
aslının denizle yaptığı şayet ozaman yapmış olsaydıda ozamanlar aslı denizden efeden başka birini bilmiyodu şık başka olamazdı zaten efeyle birlikte olmadına göre ve aslıyla denizi aslıların evinde gördüğüne göre şüphelendi doktor raporuda bi kanıt sayılır
yani öyle ama o zaman çocukmuşlar ablası ...şimdi kocaman oldular büyüdüler hayatlarını kurtaran orjinal adama gerekleri kalmadı zaten öldü diye avutuorlar kendilerini dizinin başından beri bu belaları başlarına saranın güven olduğunu unutmaları onu orjinal adam güzüyle bakmaları felan filan.........Artık her şey olur...o zaman dediğin gibi sadece 2 seçenek vardı ve ne kadar da güzeldi yani şimdiki gibi değil..şimdi aslı gelenle gidenle beraber oldu maşallah yani halk dilinde çok affedersiniz Kaşar misali oldu....yani iyice battı bu dizi.............
ebosum
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 8:47 am
bende o ozamanlar kısmını açıkça belirttim aslıyı yoldan çıkarttıkları için
yunus_emre18
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 8:51 am
ebosum demiş ki:
aslı yoldan çıkmadı yani ona öyle denilmez aslı kendine 16 şeritli otoban yaptırdı trafik poliside yok rahat rahat takılıor
cerkez_hanceri
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 9:04 am
ooo konuyu nerden nereye getirdiniz hocam yaaa aslı karakterine kızacağınıza senaristlere kızın aslı karakterinin kaderini yazan o şerefsiz senaristler ben oyunculara sadece dağhan gibi bir yeteneğin diziden ayrıldığı için sessiz kalmalarına kızıyorum
eğer türk dizilerinde oyuncular sessiz kalmayıp boyun eğmeseler türkiyedeki bir çok dizi dünya dizisi olmaya adaydır amerikan dizilerinde oyuncular yeri geldiğinde senaristlere müdale ediyorlar dünyanın en iyi dizisi olan lostun senaristlerinin oyuncularının yönetmenin ve yapımcıların her ay 1 veya 2 toplantı yaptığını biiyormusunuz
sarah
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 9:20 am
yunus_emre18 demiş ki:
ebosum demiş ki:
aslı yoldan çıkmadı yani ona öyle denilmez aslı kendine 16 şeritli otoban yaptırdı trafik poliside yok rahat rahat takılıor
katılıyorum
Misafir Misafir
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 10:12 am
Güven uzun süredir görmediği birisine hapiste rastlar? bu adam kim biliyormusun ben size söyleyeyim bu adam göçmenleri kaçıran eşref...onunla karşılaşacak ....ve güvenin babasının adıda eşrefdir....
bence böyle olucak o sahne
GeNCeR
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 4:09 pm
güvenin aslıya soracagı öenmmli soru su: deniz leylaya sert tepki verince leyla altta kalmamak ıcın foto güvene ulastırır güvenin tehlikeli sorusuda bu aslıya sorar bu konuhakkında aranızda bısı mı var fılan benzerı sorular ısth olay bu
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 110.Bölümün özeti ve Yayınlanan 2.fragman Cuma Mart 26, 2010 4:54 pm
yunus_emre18 demiş ki:
ebosum demiş ki:
yani öyle ama o zaman çocukmuşlar ablası ...şimdi kocaman oldular büyüdüler hayatlarını kurtaran orjinal adama gerekleri kalmadı zaten öldü diye avutuorlar kendilerini dizinin başından beri bu belaları başlarına saranın güven olduğunu unutmaları onu orjinal adam güzüyle bakmaları felan filan.........Artık her şey olur...o zaman dediğin gibi sadece 2 seçenek vardı ve ne kadar da güzeldi yani şimdiki gibi değil..şimdi aslı gelenle gidenle beraber oldu maşallah yani halk dilinde çok affedersiniz Kaşar misali oldu....yani iyice battı bu dizi.............