Daha önce Kavak Yelleri adlı dizide rol alan oyuncu prodüksiyonu ile olan anlaşmazlık yüzünden, diziden ayrılmıştı.Ancak başarılı oyuncu Külegeç, aynı prodüksiyonun TIM'S Production TM yapımı olan 31 Mart Çarşamba Günü Saat 22:30 Show Tv- Es-Es'te rol alacak.
BNDE KAVAK YELLERİNİN SİTESİNDEN GÖRDÜM .
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:04 pm
yalan çıkarsa ceza alacağını biliyorsun değilmi ?
efe1014
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:06 pm
ne cazası bea hiç kimse almadı bi bnmi alacağım zaten bn kavak yellerinin sitesinden gördüğümü belirttim.
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:07 pm
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:10 pm
KAVAK YELLERİ FOUMUNDA GÖRDÜM BUNU BENDE...(ALINTIDIR KAYNAK ALTTAKİ ADRESTE)
smdi size bisi sölicem ister inanın ister inanmayın kaç gündür gelip yazıcam diyorum vakit bulup ta forum a qelemiyorum...
EFE iLe O Psikopat UĞUR wardı ya 2 sini gördüm .. ama istanbulda tabi. arabada aynı dizideki uğurun arabası idi .. 1 de gece çekiyorlardı gece bile deyil sabah a karsı 4-5 gibi. akıLLarı karıstırmasın . sadece gördümü sölüyorum beLki ' de baska bir yani yeni bir DİZİ GELİYORDUR bilmiyorm sadece gördümü sölim dedim . nyse size iyi forumlar . iyi günler. http://tims-forum.com/smf/index.php?topic=310.60
safadizdar
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:24 pm
es es çarşamba günü final yapacak die biliyorum.
efe sever
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:28 pm
az önce okudum fikrimi söyleyecem biliyorum kızacaksınız yinede söyleyecem belki 3 yıl öncesini çekiyordur dağhan külegeç (efe) ile ferit kaya (uğur) garip ama gerçek şaşırmışlar ne yazacaklarını
AlfredoLota
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:34 pm
bu haberde asparagastır arkadaşlar es-es zaten final efe gelicekse artık %1000000000000 final yada sezon finalinde gelir başka da beklemeyin yeni bir dizi çekselerde herkesten önce magazinde verilirdi.yani boş haber bunlar..
efe sever
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:35 pm
es-es i hiç izlemedim dağhan orda rol alsa bile izlemem çünkü fragmanına bakıoyrum hep aynı şeyler orda da kardeş hep abisini kurtarıyor geçenlerde de kardeşin başı dertteydi hiç izlemedim izlemeyecem de
efe sever
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:36 pm
dediğim gibi es - es izlemediğim için bilmiyorum final yaparmı yapmaz mı zaten es -es beni alakadar etmez sevmiyorum diziyi
cerkez_hanceri
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:48 pm
efe sever demiş ki:
az önce okudum fikrimi söyleyecem biliyorum kızacaksınız yinede söyleyecem belki 3 yıl öncesini çekiyordur dağhan külegeç (efe) ile ferit kaya (uğur) garip ama gerçek şaşırmışlar ne yazacaklarını
ne 3 yıl öncesi ya siz iyice inanıyorsunuz dağhanın diziye döneceğine gerçeklerle yüzleşim biraz DAĞHAN DÖNMEYECEK
yeni dizi arayan arkadaşlar bence amerikan dizilerine doğru yönelim çok iyi dizilier başladı bu yıl ve başlayacakda çok iyi diziler var ben dağhan kyde veye başka bir projede yer alsada artık yacancı dizilerden vazgeçmeyeceğim bizi sallamayanı ben h,ç sallamam
efe sever
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:51 pm
ben haberi yazanı ti ye aldım sonunu okursan ne yazacaklarını şaşırmışlar dedim dalga geçme ifadesi bulamadığım için şaşırmışlar yazdım dönmeyeceğini anladık heralde
safadizdar
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:53 pm
arkadaşlar dağhan dönmüyecek anlayın artk bi konu açtım o konudaki resme bakarsanız anlarsınız...
efe sever
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:53 pm
chuck adında yabanci bir dizi var ben onu izliyorum türkçe dublaj yok ama yinede heyecanlı dizi bende onu tavsiye ederim nacizane
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 1:58 pm
es-es zaten final veriyor bu hafta tv'de fragmanı cıktı
crazy53
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 2:03 pm
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 2:06 pm
bi ziyaretci defterine veya forumuna bak final yazıo..
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 2:11 pm
arkadaşım show tv fragmanını verdi yeni bölüm değil final yazıyordu
efe sever
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 2:21 pm
final olması gayet normal önce atv deydi final oldu sonra show a geçti şimdi tekrar final yakında başka kanala geçerse yuh artık dizi beni sarmadı demekki kimseyi sarmamış sadece beni değil ayrıca tims in bir dizisi battı sonunda darısı diğerlerinin başına
safadizdar
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Paz Mart 28, 2010 2:28 pm
merto
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Ptsi Mart 29, 2010 1:11 am
Sanırım benim memleket'e ışınlanmam gibi birşey bu Dağhan'ın Es-es'e girmesi yani bu kadar da olmaz gerçekten. ilk bölümlerden sonra dizi yerlerdeydi zaten bana kalırsa aldığı reytinglere göre kanallar yine iyi sabretmiş.
pinar_8787
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Ptsi Mart 29, 2010 6:40 am
yuhhhhh ya 107 dediler inandınız 110 dediler inandınız hala her söylenene inanıyorsunuz aklınızı başınıza toplayın ya her söylenene inanmayın artık
ebosum
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Ptsi Mart 29, 2010 8:15 am
evet es es bitiyo bu hafta son biten diziye dağhanı sokmaya utanmıymusunuz
track
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Ptsi Mart 29, 2010 8:23 am
Dağhan Külegeç Es-Es'te,
Daha önce Kavak Yelleri adlı dizide rol alan oyuncu prodüksiyonu ile olan anlaşmazlık yüzünden, diziden ayrılmıştı.Ancak başarılı oyuncu Külegeç, aynı prodüksiyonun TIM'S Production TM yapımı olan 31 Mart Çarşamba Günü Saat 22:30 Show Tv- Es-Es'te rol alacak.
Özgür Fırat/ İHA
Kavak yelleri resmi forumunda birisi yazmış ama ben gidip İHA nın sitesine baktım böyle birşey yok.
yunus_emre18
Konu: Geri: DAĞHAN ES ES 'E Ptsi Mart 29, 2010 8:45 am
ARKADAŞLAR BİLİYORUM KONUYLA ALAKALI DEĞİL AMA BUGÜN ESKİ BÖLÜMLERE BAKTIM 15.BÖLÜM ' E BAKIYORDUM...BU HANİ SÜLEYMAN ABİMİ NE VAR DİLSİZ KONUŞMAYAN HANİ SATRANÇ OYNAYAN METİNİN KALDIĞI HASTANEDE YATAN....İŞTE O ADAM 15.BÖLÜMDE TEDAŞ VEZNESİNDE ÇALIŞIYORDU İSMİ MAHMUT.....GÖRÜNCE GÜLE GÜLE ÖLDÜM ...SANKİ KOSKACA TÜRKİYEDE BAŞKA FİGURAN YOK