Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sezon Finali İki Seçenek Var

+4
efe sever
yunus_emre18
cypriot
OrGinaL AdaM
8 posters
YazarMesaj
OrGinaL AdaM
Üye
Üye

Ruh Hali : Sezon Finali İki Seçenek Var Karisi10
Takımı : Sezon Finali İki Seçenek Var Bjkk

Sezon Finali İki Seçenek Var Empty
MesajKonu: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyÇarş. Mart 31, 2010 11:16 pm

senaryo 1

aslı nasılsa güvene verdi. hamile falan kalır. güven vurulur bıçak lanır bişeler olur. mine denizle aslının öpüştügünü ögrenir. hatta yattı diyebilirler. hatta aslının cocugu güvendenmi denizdenmi yaptıgını anlayamaz kimse. deniz gene annesinin başına bela açar. osman amca yeter ayşe hanım agzıma sıctın diyip evi terkeder. geceyi bi otel odasında gecirir sarhoştur ve o gece ayşe hanımı aldatır Sezon Finali İki Seçenek Var 9072 nurun annesiylede kamil bey yasak bi ilişkiye başlarlar. falan filan. (gene bunlardan medet umcak senaristler. bunlar her gün var zaten. izleyici artık bundan keyif almıyor.)

senaryo 2

sezon finali zaten yakın en fazla 5 bölüm kaldı. herkezin hayatı darmadağınıktır. mine resimi görür. güven kendini aslıya affettirmeye çalışıyodur hala. aslı ise bunalımdadır. gene yalnızları oynuodur. falan filan işte. tam güven kendini aslıya affettirirki. bunlar öpüşürler. böyle salak salak öpüştükten sonra birbirine gülümserken. aslı orda şaşkınlıktan dikilip kalmış onlara bakan birini görür. oda nesi bu adam efedir.....

ve sonra dırı dındı dırı dın dırı dınnını dın nın.....

BENCE 2 SENARYO OLCAK OLAYLAR TAM OLMASADA SONUC AYNI OLUCAK. BU Bİ OYUN ARKADAŞLAR. DAĞHAN SEZON FİNALİNDE DİZİYE DÖNÜCEK. ÇÜNKÜ ADAM TAMAMEN AYRILSA SÖYLER. DİZİDEN AYRILANLARA İİ BAKIN AYRILAN KONUSUOR. AMA DAĞHAN KONUSMUOR. DİDEM İNSELELDE ÇOK İİ Bİ OYUNCU. ÇIKTI AÇIKCA SÖLEDİ DAHADA KYYE GELMEM DİE. DAĞHAN DA SÖLEYEBİLİRDİ. E ADAM ÇIKIP ARKADASLAR BU Bİ OYUN SEZON FİNALİ GELCEM DE DİYEMEZ. TAMAMEN GELMİYCEM DE DİYEMEZ. SEYİRCİ 2 TÜRLÜDE YOK OLUR GİDER. DİZİ BİTER. HEPİMİZ BİLİYORUZ TİMSİN NE KADAR PARAGÖZ OLDUGUNU DİMİ. SİZCE TİMS DAĞHANIN FLASHBACKLERİ İÇİN DAĞHANA PARA ÖDERMİ YA. PARAYA KIYAMAZLAR. ASLINDA DAĞHAN DİZİDEN ÇIKMADI. 1 SEZON YOK SADECE. BU SANDALYE OLAYI FALANDA BİLEREK YAPTIRILMADIYSA HİÇ BİŞEY DEMİYORUM. BEN DAĞHANIN KATILDIGI ÇOK TV VE RADYO PROGRAMINI İZLEDİM VE GÖRDÜM Kİ DAĞHAN O KADAR HAYVANAT Bİ ADAM DEİL. ASİL Bİ AİLEDEN GELİO. ÖYLE SANDALYE FALAN FIRLATMAZ. EN FAZLA TMM BEN GİDİYORUM HADİ EYW. DER BASAR GİDER. YANİ BİZ DAĞHANA KIZIYORUZ AMA HAKSIZIZ ONUNDA ELİNDE BİŞEY YOK. KAPI GİBİ ANLASMASI VARDIR ONUN ŞİMDİ. E ANLASMAYI İHLAL EDİP KONUSSA HEM TAZMİNAT ÖDER HEMDE HARBİDEN DİZİDEN AYRILIR. BU YÜZDEN FAZLA ÜSTÜNE GİTMEYELİM. AYRICA 105Dİ 110DU 115Dİ İNANMAYIN. SEZON FİNALİNE KADAR İZLEMEYİN. İNTERNETTE HANGİ HABER CIKARSA CIKSIN İNANMAYIN. SEZON FİNALİNİ İZLEYİN SADECE. HE FRAGMANLARA BAKIN. BELKİ SEZON FİNALİNDEN ÖNCE ALTYAPI FALAN YAPARLAR. HE ŞEYİ UNUTTUM NEDEN BÖYLE BİŞEY YAPTILAR DİZİ YÜRÜMEZDİKİ. UZATMALARI İÇİN BÖLE BİŞEY YAPMALARI GEREKİODU. DÜŞÜNSENİZE 3. SEZON ASLYLA EFE EVLENMİŞ. AYNI SUYLA ATAKAN GİBİ SAÇMA MUHABBETLER. BİZİM 4 ANA KARAKTERİMİZDE EVLENMEMESİ LAZIM Kİ DİZİ YÜRÜSÜN. BAKIN GÖRÜN DENİZLE MİNEDE EVLENEMİYCEK. ADIM GİBİDE BİLİYORUM. EVLENİRLERSE ENTRİKA KALMAZ BİŞİ KALMAZ. HERKES EVİNDE ÇOLUĞUYLA ÇOCUGUYLA NERDE KALDI GENCLİK. O BAHSEDİLEN KAVAK YELLERİ.
cypriot
Üye
Üye
cypriot

Takımı : Sezon Finali İki Seçenek Var Fb10

MesajKonu: Geri: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyÇarş. Mart 31, 2010 11:25 pm

döneceği kesin olsa açıklarlardı geri dönecek diye bu şekildede dağhan fanları diziden kopmazdı ve reytingler daha yüksek olurdu.nie böle bi hata yapsınlarki.ayrıca evet birgün dönebilir ama dönecek dememeliyiz.
http://www.erdincbirinci.tr.gg
OrGinaL AdaM
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyPerş. Nis. 01, 2010 5:39 am

DÖNÜCEK DESEL ER O GELENE KADAR DAĞHAN FANLARI YANİ BİZ DAĞHAN DÖNENE KADAR İZLEMEZDİK. AMA ŞU AN SÜREKLİ HABERLER İŞTE KARAKTERLERİN SÜREKLİ EFEYİ HATIRLAMASI GİBİ. YA 84. BÖLÜMDEN BU YANA AÇIP BAKIN EFE HANGİ BÖLÜMLERDE HATIRLANDI DİE. VE ONDAN ÖNCEKİ BÖLÜMÜN REYTİNGİNE BAKIN. REYTİNG DÜŞÜNCE TIK MİLLET NE HİKMETSE EFEYİ HATIRLIYOR SONRA SORAKİ EN AZ 2 BÖLÜM EFEMİ GELİO DİYE. HERKES İZLİYO İSTEDİKLERİ BU VE YAPIOLARDA. HEM REYTİNG KAYBETMİCEKLER. HEMDE DİZİ 2 SEZON DAHA UZAMIS OLCAK. YA Bİ FRAGMANDA ÇİÇEK KOYDULAR. OLAY OLDU. BURDA BEN DİZİYİ İZLEMİYORUM DİYEN ÇOGU KİŞİ DİZİ BİTER BİTMEZ HATTA DİZİ SIRASINDA ÇİÇEGİ VEREN GÜVEN DİE YAZILAR YAZILDI. KİMSE KUSRA BAKMASIN ADAMLAR OYNU OYNUOLAR BİZDE KANIYORUZ. KANMAK DEMEK İZLEMEK DEGİL SADECE. SURDA SU KONULARI KONUSMAMIZ BİLE KANMAK. BİZ BİLE BİLE BU HATAYA DÜŞÜYORUZ. DÖNÜCEK BENCE DEDİM ÇÜNKÜ BEN BU TÜRK DİZİLERİNDEN TEK BİŞE ÖGRENDİM. PARA İÇİN HER ŞEYİ YAPIOLAR. İZLEYİCİ UMURLARINDA BİLE DEĞİL. BU YÜZDEN DÖNÜCEK. AYRICA SÜREKLİ GEREK BURAYI GEREK DİĞER Bİ KAÇ YERİ TAKİP EDİYORUM. DAĞHANI TAKİP EDİYORUM. SÖYLEMLERİ GARİP DEĞİL Mİ HARBİDEN YA. BÜTÜN MEDYA SİZİ KÖTÜ ADAM İLAN ETMİŞ NERDEYSE YÖNETMENE SANDALYE FIRLATTI DİE. Bİ SAVUNMA BİLE YOK. HİÇ BİŞİ YOK. NEYSE KONUSMAK BOS. BEKLEYİP GÖRCEZ EN FAZLA 5-6 BÖLÜM SONRA SEZON FİNALİ ZATEN. O ZAMAN GÖRÜRÜZ. İNŞ HAKSIZ ÇIKMAM...
OrGinaL AdaM
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyPerş. Nis. 01, 2010 5:41 am

AYRICA DÖNECEK DENSE NERDE KALIRDI BU İŞİN HEYCANI. VE DİOSUNKİ DAGHAN FANLARI KOPMAZDI DİZİDEN. VALLA BEN DAGHAN DÖNECEGİ AÇIKLANSA BİLE. O DÖNENE KADAR ASLININ KAŞARLIKLARINI İZLEMEM. DENİZİN YAPTIGI MALLIKLARI İZLEMEM. EMİNİM BENLE AYNI SEKİL DAVRANCAK ÇOK TA İNSAN VARDIR.
yunus_emre18
Üye
Üye
yunus_emre18

Ruh Hali : Sezon Finali İki Seçenek Var Aggres10
Takımı : Sezon Finali İki Seçenek Var Fb10

MesajKonu: Geri: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyPerş. Nis. 01, 2010 6:50 am

OrGinaL AdaM demiş ki:
AYRICA DÖNECEK DENSE NERDE KALIRDI BU İŞİN HEYCANI. VE DİOSUNKİ DAGHAN FANLARI KOPMAZDI DİZİDEN. VALLA BEN DAGHAN DÖNECEGİ AÇIKLANSA BİLE. O DÖNENE KADAR ASLININ KAŞARLIKLARINI İZLEMEM. DENİZİN YAPTIGI MALLIKLARI İZLEMEM. EMİNİM BENLE AYNI SEKİL DAVRANCAK ÇOK TA İNSAN VARDIR.
Al benden de o kadar.....aynı şekilde yine hatırlatayım ki daha önce 6 tane konu açtım aynısı yazıyordu...ya arkadaşlar eğer evlenselerdi dizi belki şuan biteli 3-4 ay olmuştu...çünki heyecan yok,,,espri yok,,,,,arkadaşlık 0 ' a inmiş....kısacası hiç bi şey yok....her şey boş....yani bak şimdi millet diziyi neden izliyor size söyleyeyimmi çünkü dizide ana karakter eksik ve bu ana karakter yokken millet ne yapıyor nasıl hayatları diye izlemeye başladı beğenen şimdide izliyor yani diyeceğim o ki zaten şuan jenerikte sarp apak resmi var yani demek o ki bu sezon hiç bir şekilde gelmeyecek eğer gelse zaten jenerikte resmi ve ismi geçerdi neyse o bazı arkadaşlar GELECEK UMUDYLA İZLYEYEN ARKADAŞLAR bari yalan söylemesinde içimden gelerek izliyorum desinde bizde inananalım çünkü dağhanın geleceğini bahane edip kendi açığını kapıyor göya Sezon Finali İki Seçenek Var 743856 ...ama nafile işte besbelli ortada diziyi isteyerek izliyorlar...bende biraz takip ettim....EĞER DAĞHAN BU SEZON DİZİDE OLSAYDI AYNI 83. BÖLÜM DİYORUM AYNI ŞEYLER OLURDU YANİ BU SEZON Kİ TADI 83.BÖLÜM VERİYOR İSTEYEN Bİ İZLESİN BANA HAK VERİR.................
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyPerş. Nis. 01, 2010 9:20 am

senaryo sıkıntısından dizi kavak yelleri yerine sil baştan yelleri oldu leyla minenin ilk zamanlardaki hali gibi ortalık karıştırıyor efe hapse girmemek için uçuruma gitti güven tam tersi hapse girdi kaygısız ailesinden tek kalan metinin hayatı tehlikede deniz aslı ile öpüştü kısacası hikaye başa sarıyor birde bu abuk senaryo birdahaki sezonda devam edecek acilen birinin el atması lazım senaryoya ya adam akıllı mantıklı birşey yazsınlar yada hiç yazmasınlar bitsin bu sezon efenin dönüp dönmeyeceğine gelince herkes gibi bende bilmiyorum gelecek mi gelmeyecekmi ama her zaman söyledim şimdide söylüyorum gelmezse bu dizi daha çok sil baştan yelleri olup binbir geceye dönecek kim kiminle belli değil
pinar_8787
Üye
Üye
pinar_8787

Ruh Hali : Sezon Finali İki Seçenek Var Yoksu611

MesajKonu: Geri: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyPerş. Nis. 01, 2010 9:23 am

dönmicek işte ya hala aynı konu abarttınız iyice anlamıyormusunuz hala
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

Ruh Hali : Sezon Finali İki Seçenek Var Asik10
Takımı : Sezon Finali İki Seçenek Var Turkiye

MesajKonu: Geri: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyPerş. Nis. 01, 2010 7:59 pm

OrGinaL AdaM demiş ki:

aynennnn....!!! dönerse sezon finali dönmezse hiç...!bu kadar basit ama döneceğini de sanmıyorum...dizi iyice çığırından çıktı düşünsenize leyla ile atakan bile öpüşüyo deniz gidip aslıyı öpüyo aslı güvenle yatıyo şuna bak yaa yuh artık...saçmalıkta sınır tanımıyolar xD
ispirli211
Üye
Üye
ispirli211

MesajKonu: Geri: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyPaz Nis. 04, 2010 6:59 am

dönmez adım gibi eminim dağhan tükürdüğünü yalamaz kv de devam etmez final yapar

hayat böle naparsın
warrior5461
Üye
Üye
warrior5461

Ruh Hali : Sezon Finali İki Seçenek Var Centil10
Takımı : Sezon Finali İki Seçenek Var Ts10

MesajKonu: Geri: Sezon Finali İki Seçenek Var   Sezon Finali İki Seçenek Var EmptyPaz Nis. 04, 2010 10:07 am

zaten filmin bokunu cıkardılar hayla siz böyle ulursa olur şöyle ulursa olur diyorsunuz yapmayın artık bu filmin anasını ağlattılar bu film ancak efe gelirse devam eder yoksa etmez eğer efe gelmez sezon finali yaparsalar demedi demeyin aynı es es gibi olur hemen final yaparlar hemde senaristler öyle bir hata yapmaz aslıyı hamile klaldırmazlar sacma sacma sacma fikirler bunlar biraz mantıklı düşünün

Sezon Finali İki Seçenek Var
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sezon finali
» Sezon Finali .... ??
» Sezon Finali 2.Fragman
» Sezon Finali ... ( Reyting ) ...
» Sezon Finali - Final