Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Yeni Bölüm ''Aman Doktor''

5 posters
YazarMesaj
sss35
Üye
Üye
sss35

Ruh Hali : Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' Canli10
Takımı : Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' Fb10

Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' Empty
MesajKonu: Yeni Bölüm ''Aman Doktor''   Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' EmptyPerş. Nis. 01, 2010 3:01 pm

arkadaşlar herkes orjinal adamın dönüşü falan diyodu hepsi yalan oldu.ben bu siteyye yeni üyeyim ama hep girip bakıyordum bir çok yalanlar dönüyodu ortada bazı arkadaşların.bende Dağhan'ın dönmesini çok istiyorum ve inancım var yanlış anlaşılmasın inanıyorum sadece.izmirde oturuyorm ve bi yerde tiyatroya gidiyorum hocamızda kavak yellerinde bazı bölümlerinde figüranlık yapıyo kısa oynuyor ama 5 bölümde bir 1 dakikalığına yer alıyo o tiyatroyada yeni başladım ve en kısa zamanda Dağhanla ilgili birşeyler öğrenebilirsem burda sizinle paylaşırım...
Dağhanist
Banned
Banned

Ruh Hali : Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' Karizm10

MesajKonu: Geri: Yeni Bölüm ''Aman Doktor''   Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' EmptyPerş. Nis. 01, 2010 3:03 pm

sss35 demiş ki:
arkadaşlar herkes orjinal adamın dönüşü falan diyodu hepsi yalan oldu.ben bu siteyye yeni üyeyim ama hep girip bakıyordum bir çok yalanlar dönüyodu ortada bazı arkadaşların.bende Dağhan'ın dönmesini çok istiyorum ve inancım var yanlış anlaşılmasın inanıyorum sadece.izmirde oturuyorm ve bi yerde tiyatroya gidiyorum hocamızda kavak yellerinde bazı bölümlerinde figüranlık yapıyo kısa oynuyor ama 5 bölümde bir 1 dakikalığına yer alıyo o tiyatroyada yeni başladım ve en kısa zamanda Dağhanla ilgili birşeyler öğrenebilirsem burda sizinle paylaşırım...

öncelikle Hosgeldin Ben Yönetici Ataman

öyle haberlere inanma yani kaynak varsa olabilir ama vikipedi kaynak'sa inanma
http://daghankulegec.fanforum.biz/
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Yeni Bölüm ''Aman Doktor''   Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' EmptyPerş. Nis. 01, 2010 4:31 pm

aramıza hoşgeldin inş. güzel haberler verirsin bizlere dağhan ile ilgili bekliyorum dört gözle
sss35
Üye
Üye
sss35

Ruh Hali : Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' Canli10

MesajKonu: Geri: Yeni Bölüm ''Aman Doktor''   Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' EmptyPerş. Nis. 01, 2010 6:44 pm

teşşekkür ederim hoşbulduk tabi vikipediye herkes yazabiliyo ondan oraya inanmıyorum inşallah tiyatro hocamın bilgisi varsa size ileticem tiyatro haftaya salı var akşam öğrenebilirsem sizinle paylaşmak isterim tabi bende hocamın yalancısı olurum çünkü gözümle görebileceğim birşey değil ama hocam gerçekten de 5 kez figüran olarak bulundu ondan bi ihtimal inanabilirim
sarah
Üye
Üye
sarah

Ruh Hali : Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' Huysuz10
Takımı : Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' Bjkk

MesajKonu: Geri: Yeni Bölüm ''Aman Doktor''   Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' EmptyPerş. Nis. 01, 2010 8:03 pm

hoşgeldin inş güzel haberler verirsin=)
GeNCeR
Üye
Üye
GeNCeR

Ruh Hali : Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' Sessiz10
Takımı : Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' Turkiye

MesajKonu: Geri: Yeni Bölüm ''Aman Doktor''   Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' EmptyPerş. Nis. 01, 2010 8:30 pm

hq forumda keyifli dakikalar geçirmen dileğiyle ben gencer Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' 743856 senden güzel haberler bekliyoruz Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' 743856 hadi hayırlısı... Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' 743856
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Yeni Bölüm ''Aman Doktor''   Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' EmptyCuma Nis. 02, 2010 10:36 am

keşke tanışma faslını uye tanışma bölümüne yapsaydın daha yararlı olurdu Yeni Bölüm ''Aman Doktor'' 743856 nyse hoşgldn bende Zeynep. guzel vakıt geçirmen dılegyle

Yeni Bölüm ''Aman Doktor''
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» yeni bölüm var
» yeni bölüm...
» Yeni Bölüm
» yeni bölüm resmi!
» 34. Bölüm Resimler Yeni