Konu: CosmoGirl Efe Konusu Cuma Nis. 02, 2010 10:22 am
Cosmo Girl'in Kavak Yellerinin senaristleriyle yaptığı röpartjda Efeyle ilgili olan kısım;
Soru: Diziden Daghan ayrıldıktan sonra nasıl yorumlar aldınız?
Cevap: G.H: Kapımıza ölü kuş bırakıldı . Çok ciddi tepkiler aldık.boynumuzu büktük ama işimize devam ettik. Bende Efenin neden ayrıldığını bilmiyorum çokta meraklanmadım aslında.Gecen sene arabanın denize uçmasını, Dağhan gitmaden önce yazmıştık zaten. Böyle bitirelim ve herkes merak etsin istedik.Sonra Dağhanın ayrılma kararı haberi gelince, biz yine arabayı uçuralım, Efe çıkmasın arabadan dedik.
E.A: Dağhanın bundan sonra dizide oynamak istememsi gibi bir durumu vardı. Biz de buna saygı duyduk.
Cosmo girlden: Neden diziden ayrılmak isteyen ya da istemeyen karakterleri senaryo geregı öldürüyor musunuz?
Cevap: G.H: Biz Efeyi öldürmedik. Sadece bir parantez kapattık. Hiçbir karakter senaryolarda ölmesin biz de bundan muzdaripiz. Gönül, Canan bizim hayatımızdan çıktı ama...(BURDAN ANLAŞALIYOR Kİ ARKADAŞLAR CANAN VE GÖNÜL DÖNMEYECEK KESİN AMA DAĞHAN HAKKINDA NET BİR BİLGİ YOKK)
E.B: Tuzak soru , tuzak soru dıtt dıtt.
Bukadar arkadaslar efeyle ilgili kısım sadece bu kadar... alıntıdır
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: CosmoGirl Efe Konusu Cuma Nis. 02, 2010 11:29 am
dağhan hakkında net bir bilgi yok ne demek yaa :S yani tam olarak böyle mi yazıyordu zeynep kafa karışıtırıcı...
Misafir Misafir
Konu: Geri: CosmoGirl Efe Konusu Cuma Nis. 02, 2010 11:31 am
evet aynen böyleydi... Ben alıntı yaptım ..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: CosmoGirl Efe Konusu Cuma Nis. 02, 2010 11:35 am
ne yapmaya çalışıyolar ya bu ne demek dağhan hakkında net bi bilgi yok :S
raskolnikow efe
Konu: Geri: CosmoGirl Efe Konusu Cuma Nis. 02, 2010 11:48 am
bnde okudum biyerde aynn böyle yazıyo arkadaşlar büyük ihtimalle yapımcı demiştir açıklama yapmayın diye onlarda yapmıyo bilmediklerindenmi
parantez kapattık demelerinden şöyle bir sonuç çıkardım biz efe konusunu kapattık gibilerinden ölü bir kuş dediğide efe gibi geldi bana sanırım benim anladıgım kadarı ile efe konusu kapandı birdaha açmayacaz gibi birşey demeye çalışıyorlar
Kavak Yelleri’nde Aslı’nın ölüp dirilmesini yazmıştım geçen hafta.
O kadar çok mail geldi ki yazımla ilgili. İşin ilginç yanı yorumların çoğu Dağhan Külegeç fan’larından geldi.
Dağhan’ın hayranları her hafta ‘Efe diziye geri dönecek’ dedikodularından çok rahatsız oluyorlarmış. Bu sayede geniş bir hayran kitlesinin Kavak Yelleri’ni izlediğini söylüyorlar ve dizinin yapımcısı Mint yapımdan bir açıklama bekliyorlar.
Alışılmadık bir durum aslında. Hayranları, hayranı oldukları oyuncunun, oynamadığı diziyi seyrediyorlar. Çünkü bir beklenti içindeler.
Ama artık bir karar almışlar. Dağhan Külegeç fan’ları artık Kavak Yelleri’ni izlemeyeceklermiş.
Zaten geçen yazımda yazdığım gibi dizi artık zıvanadan çıktı. Bildiğiniz üzere Aslı, öldü, dirildi, dizinin kalan bölümlerine zombi olarak devam edecek!
Artık Dağhan’ın hayranlarını da kaybettiler. İlgi çekmek için biraz daha saçmalamaları gerekecek..
Örneğin ben yapımcı olsam Efe’yi diziye geri döndürürdüm. O zaman Kavak Yelleri eskisi gibi yine reytinglerde yukarılara çıkabilir. Bu iş bu kadar basit. Ama öyle yapmıyorlar, daha da kan kaybediyorlar. Bazen değişiklik yapmak iyidir. Diziyi tekdüzelikten kurtaracaksın ki ilgi çeksin..
Mesela buna en güzel örnek Samanyolu dizisi oldu.. Senaristi değiştirdiler, dizi giderek yükseliyor reytinglerde.
Vildan Atasever yerine de daha sağlam ve güçlü bir karakter olsaydı, dizi daha yukarılarda olurdu, bu bir gerçek.. ERAY AKINCI
bunu gördüm arkadaşlar adam ne kadar güzel yazmış
mchlnq
Konu: Geri: CosmoGirl Efe Konusu Ptsi Nis. 05, 2010 11:02 am
evet abi bunu ben okumuştum ama bu adamları dikkate alan yokki :(