sezon finali ile ilgili çok büyük tüyolar aldım. senaristler daha belirlememişler sezon finalini ama şöle bişey düşünüyorlarmış. sezon finaline kadar herkez barışacak herkez izmirde buluşacak ve bir anda beklenmeyen biri gelecek herkez o yöne bakacak şaşıracaklar ve bitecekmiş.yazında dağhan(efe) ye yeniden bir teklif göndereceklermiş kabul etmez ise o gelen kişi burak olacakmış.bu bilgiler kesinlikle doğrudur gökhan horzumun yardımcısından alındı. Bugün 19:24
doğru mu yalan mı bilmiyorum da bu şekilde olması çok mantıklı ben de aşağı yukarı böyle bişey bekliyordum ama olan yine bize olur.bütün bi yaz daha dönecek mi dönmeyecek mi birbirimizi yeriz artık beklemekten
biz dönmesini istediğimiz için böyle düşünüyoruz ama dönerse süper olur ya kavak yelleri eski kavak yelleri olur şimdi sıkıcı cumartesiyi iple çekerdim eskiden şimdi izlemesemde olur...
biz dönmesini istediğimiz için böyle düşünüyoruz ama dönerse süper olur ya kavak yelleri eski kavak yelleri olur şimdi sıkıcı cumartesiyi iple çekerdim eskiden şimdi izlemesemde olur...
sorun şu bide cmtsi tvde hiç bişiy yok kitap okuya okuya kitap kalmadı ya=)
evet aksi gibi kavak yelleri saatinde hiç bişey yok :S zaten kavak yellerinin reytingleri birazda bu yüzden iyi gidiyo adam izlemese bile o gün başka dizi olmadığı için izliyo...
vallah bu kavak yellerınde bıraz sans var eskıden efelı kavak yellerınde aynı saatte kurtlar vadisi varmısın yokmusun vardı sımdı ıse hıc bır sey yok bole bır sey olabılırmı ya eskıden ben arkadaslardaydık kavga edıyorduk kuırtlar vadısı kavak yellerı dıye sımdı hep kumanda kavak yellerı ızleycısınde oluyo cunku bır sey yok eger efe gelmeyecekse guzel bır program konsa super olur
bence bu çok saçma çünkü böyle bi düşünceleri varsa şimdiden dağhanla görüşmeleri, ona bi teklif götürmeleri gerekirdi yani...koskoca sezon finalini böyle çıkmaza sokmazlar bence ...hem burak olsa buna kim şaşırır ki kim buna sezon finali derki tabiki hiç kimse o yüzden saçma geldi bana bu.tabiki bende istiyorum ama...
aynen bende gördüm ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyoruz resmi bir açıklma olmadan inanmayalım arkadaşlar üzülen biz oluyoruz sonra
arkadaşım resmi açıklama yapmazlar çünkü millet o kişiyi tahmin etsin öyle geçirsin derler bence gelecek kişiyi göstermeleriyle resmi açıklama yapmak arasında bi fark yok bi tadı kalmaz ____________________________
ya önceden ne kadar çok oyuncu carmış baksanıza şimdi saysan 10 tane etmez....birde bu sayfa bugün böylemiydi sitede yoksa eskilerdenmi alıp koydunuz...