yorum sizin şoförün listesinde de var ayse erbulakın listesinde de var bu adres
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 11:11 am
Biliyordum onu Ama Neyse yeni proje bekliyoruz Güzel söylemis dönmez yani dönmicek demedi demeki daha bilmiyolar
Keske Mesaj Yolamadan dönmezse niye sörsaydin problem ney bisey olmaz yinede bize cevap verdi
safadizdar
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 11:16 am
aynen ipler artık dağhanın elinde
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 12:32 pm
dönmez dediğine göre heralde teklif ediliyor ama dağhan gelmiyor. gelmemezlik gibi bir olsaydı kesinlikle dönmeyecek derdi demekki küçükte olsa bir umut var hala
safadizdar
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 12:58 pm
bu dünyada imkansız die birşey yoktur ...
dağhOKan
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 1:38 pm
doğru imkansız diye bir şey yoktur
Dağhanist
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 2:15 pm
OrijinaL.Adam demiş ki:
dönmez dediğine göre heralde teklif ediliyor ama dağhan gelmiyor. gelmemezlik gibi bir olsaydı kesinlikle dönmeyecek derdi demekki küçükte olsa bir umut var hala
Kesin Olsaydi Dönmicek derdi ama dönmez dedi umut var hersey Dağhan Külegeç elinde bir teklif kabul etse süper olur
safadizdar
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 2:19 pm
aynen teklifi kabul etse süper olur
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 2:20 pm
inşallah ama ne bilim teklif var mı bilmem ortada ama sanki dönecekmiş gibi me geliyor
safadizdar
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 2:21 pm
bnmde öle ya içimde bi şey dönecek dönecek diyor...
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 2:22 pm
netten izlerken ya şu sahnede dönse söyle olsa böyle olsa dediği bile oluyor o içimdeki sesin
safadizdar
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 2:27 pm
ugurinho123
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 2:35 pm
yaw aslında dağhan fan sitesi olarak bu işe el atmamız lazım dağhanın evını bılen varsa falan mektup yollayalım ve ya emaili varsa emaıl yollayalım olmadı ıstanbuldakı arkadaslar evıne gıtsın bı sey yapalım deneyelım şansımızı dağhan dönmek isterse kavak yeller ekibi hemen kapar cunku daghana efeye ıhtıyacları var
Dağhanist
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 2:38 pm
ugurinho123 demiş ki:
yaw aslında dağhan fan sitesi olarak bu işe el atmamız lazım dağhanın evını bılen varsa falan mektup yollayalım ve ya emaili varsa emaıl yollayalım olmadı ıstanbuldakı arkadaslar evıne gıtsın bı sey yapalım deneyelım şansımızı dağhan dönmek isterse kavak yeller ekibi hemen kapar cunku daghana efeye ıhtıyacları var
dogru
Duygusu
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 3:25 pm
ya bumu yani o kadar soru yazmışsın cevabı dönmez....yinede sağol
safadizdar
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 3:31 pm
cevabı bu yani doğrusunu söylemek gerekiyorsa hayır bekliyordum ama böyle daha açık bir cevap verilmiş oldu
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 4:55 pm
bence burda dönmez derken ihtimali varmış gibi değilde ihtimali bile yok gibi yazmış ferit abi.dönmezz.
Duygusu
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 7:44 pm
dönmezzz demiş aslında düşününce sanki teklif ediyolarda ferit de gelmez diye düşünüyo...gibi....
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 8:01 pm
cypriot demiş ki:
bence burda dönmez derken ihtimali varmış gibi değilde ihtimali bile yok gibi yazmış ferit abi.dönmezz.
bence senin düşündüğün gibi olsa kesinlikle dönmeyecek derdi
Misafir Misafir
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 8:12 pm
gelmesin artık bence kurtarmasın dağhan bu diziyi bi yanlış yaptılar cezasını ödesinler
Duygusu
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 8:21 pm
çok haklısın aslında...
sarah
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 8:59 pm
biz oturduğumuz yerden dönsün dioruz ya bişiler yapmamız lazım en azından dönmicekse bile başka bir projesi olup olmdığını öğrenmemiz lazım
AMA NASILLLLL?
cypriot
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 9:14 pm
ama ben facede setten birsürü kişiyle görüştüm ki bunlarda gerçek hesaplar görüntüler felan var çünkü hepsi dönmeyecek öle bişey olmucak diyolar
Dağhanist
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 9:15 pm
cypriot demiş ki:
ama ben facede setten birsürü kişiyle görüştüm ki bunlarda gerçek hesaplar görüntüler felan var çünkü hepsi dönmeyecek öle bişey olmucak diyolar
?anlamdim simdi ferit sahtemi ?
safadizdar
Konu: Geri: arkadaşlar ferit aktuğ ile konuma görüntümüz ddağhanı sordum ve cevap buyrun bakın.. Cuma Nis. 16, 2010 9:51 pm
ya ferit aktuğ sahte deildr garanti gerçek cnkü ayse erbulakla ,varol yaşaroğluyla faln da arkdaş