3-YADA DENİZ EFEYİ KURTARABİLİRDİ AMA YAPMADI YADA YAPAMADI MİNE BUNU GORMUŞ OLABİLİR BNCE...
4-MİNE EFE GİDERKEN GORMUŞ OLABİLİR ONDAN 5- YADA MİNE EFE OLDU KEŞKE BNDE OLSEYDİM DEDİ ONDAN SORAYA GELDİ WE KENDİNİ OLDURMEYE KALKIŞTI 6-MİNE HAMİLE ONDAN BU KADAR KOTU OLDU
1.mine efenin saklandığı yeri bilemez bu gune kadar hç gtmedi arklarının yanından ayrılmadı 2-3.deniz efeyi asla bilerek suda bırakmaz cnkü hepsinin hayatı düzene girmişti mineyle cok mutluydu deniz 20 yıllık arkadaşının göz göre göre ölmesine izin vermez bnce 4.mine sudan en son cıktı ve baygındı görmüş olamaz 5.efe yasıyor olsaydı mine efe oldu deyip intihar etmeye kalkısmazdı 6.mine hamile olamaz hastahanede böle bişi çıkmadı
bencede görmesine ramen yardım etmemezlik yapmamıstır..bence bu sır farklı bısey yonetmenler bızım aklımızı karıstrmak ıcın efeymiş gibi gösteriyolar....
safadizdar kardeşim hepsi doğruda 2-3 de yazdığın yorum bence yanlış
çünkü deniz den herşey beklenir
aynen katılıyorum size
mine hamile değil hamile olsa doktor bebeğinde sağlığı iyi derdi genellikle böyle oluyor flimlerde ....bide minenin içinde sakladığı sır şudur belkide hani çemkirdi ya haklı olarak denize
efenin ölümüne en çok sen sevindin falan konuşmalar olabilir bence
bence suçluluk hıssedıo mıne. Deniz ıkısı arasında kaldıysa mıne yı kurtarmayı tercıh ettı. Efe de mıne yuzunden boguldu. Olablır yanı..
hmmm mantıklı hiçte bu açıdan düşünmemiştim ama birde şöyle bir şey var eğer öyleyse deniz neden bundan pişmanlık duymadı hiç....hatta ve hatta aslıyla her kavga edişinde deniz diyorduya aslıya '' sırf efeyi kurtaramadım diye bana böyle davranıyorsun değil mi '' diye soruyordu aslıya eğer öyle bir şey yapsa bu soruyu sormaya cesaret edemez......ama dediğin çok mantıklı..
Bence saçma çünkü deniz efeyi bilerek öldürmez. Zaten öldürmek isteseydi daha önceki efem diyette yaşanan patlamada onu kurtarmazdı. Üstelik o sıra aralarıda bozuktu. Kısacası deniz bilerek öldürmez. Bide bişe dikkatimi çekti bu bölümde mine hep efe öldü sevindin falan diyodu denize senaristler bunları boşna yazmaz belkide efe kaybolmadı öldü. Mine öyle dediğine göre(daha doğrusu senaristler)..
evet bencede bunları duymamız gerek bizim.mine kaç kere efe öldü dedi.senaristler bize efe öldü mesajı gönderiyolardı.çünkü o bölümden önce ky setinde çalışanlarına baya bi yazı yazmıştık
biliyorum saçma gelecek size ama benimde birşey dikkatimi çekti mine efe öldü gitti dedi keşke bende onun gibi ölüp gitseydim dedi öldü yerine ölüp gitti demesi dediğim gibi belki saçma gelecek ama benim kafamı karıştırdı hatta 1 kere değil 2-3 defa öldü gitti dedi öldü yerine aynı soru aklıma geliyor benimde efe yaşıyor bunu bir tek mine mi biliyor acaba başta da dediğim gibi saçma geliyor okuyunca ama yineden konusu geçmişken söylemek istedim
daha önce yazdıgım gibi bu da saçma gelecek ama bir tespitimi aktarmak istiyorum efe ucuruma giderken çoban yıldızı şarkısı çalıyordu şimdi de mine uçuruma gitti çoban vardı bu bir tesadüf mü yoksa efe yi o çoban kurtardı da şarkıda bunu mu anlatıyordu ve aynı çoban mineyi de mi kurtardı diye düşünmeden edemiyorum başta da söylediğim gibi belki saçma ama fikrimi söylemek istedim