anam denizi gırtlaklıyo gözünün önünde oda ordan saf saf bakıyo oh iyi oldu ikinizede.deniz efendi sen iki günlük adama kardeşim dersen gelir yapışır böyle işte boğazına
bence olması gerek oluyo.deniz gerçekten dayağı hak ediyodu çünkü artık sabrını taşırdı milletin.bence deniz gerçektende aslıyla olmak istiyor.öyle görünüyorki aslıda bu konuyu düşüncek gibi.
ya sizce nerde bu mine fragmanda bıraqn göstermeyi adı ble geçmyo ya gerçktn efeyle ilgli bişi minenn durumu yada mne almanyaya fln gtti reytng için yapıolar
ilk başta deniz dayağı hak ediyo gibime geldi ama güvenin dövmesi beni sinir etti iki günlük adam kim oluyoda denizin boğazına yapışıyo artık iice saçmaladılar aslıda ordan öyle bakıyo ya olcak işmi çıksın şu güvenmidir nedir diziden ya ztn minede yok ortalıkta bu dizi nereye gidiyo böleee
Duygusu
Konu: Geri: Kavak Yelleri 114. Bölüm Fragman! Çarş. Nis. 21, 2010 8:16 am
bence aslı bakıyo ya sonra onları ayırcak heralde bende denizi seviorum derse artık tv yi kapatcam
dağhOKan
Konu: Geri: Kavak Yelleri 114. Bölüm Fragman! Çarş. Nis. 21, 2010 9:38 am
duygusu demiş ki:
bence aslı bakıyo ya sonra onları ayırcak heralde bende denizi seviorum derse artık tv yi kapatcam
izliyecen yani diziyi neyse karışmıyorum da
mine bence hiçbişe yapmadı demedi deme o şalı oraya astıtı ya geri indi yürüyerek
safadizdar
Konu: Geri: Kavak Yelleri 114. Bölüm Fragman! Çarş. Nis. 21, 2010 10:13 am
mine ile ilgili bişi göstermio aslıda saf saf bakıo arkadan nasıl boğduğuna cok sacma bi bölüm
ilk başta deniz dayağı hak ediyo gibime geldi ama güvenin dövmesi beni sinir etti iki günlük adam kim oluyoda denizin boğazına yapışıyo artık iice saçmaladılar aslıda ordan öyle bakıyo ya olcak işmi çıksın şu güvenmidir nedir diziden ya ztn minede yok ortalıkta bu dizi nereye gidiyo böleee
ben burda hem özeti okudum hem fragmanı gördüm ama kavak yelleri sitesinde hala geçen haftanın özeti var ama fragman bu akşamın anlamadıgım şey sitede özet yokken kim nerden buluyor bu özeti sadece fragman var sitede
hiç bakmadım ama kavak yelleri başladı ben izlemicem izleyen olursa birşey diyemem yinede yarın tekrarı var bugun izlemicem yarın izlerim ama o da belki
anam denizi gırtlaklıyo gözünün önünde oda ordan saf saf bakıyo oh iyi oldu ikinizede.deniz efendi sen iki günlük adama kardeşim dersen gelir yapışır böyle işte boğazına
o sadece hayel düşünce aslının demn izledm:D bnde korkmustum ilk başta x)