arkadaşlar 113. bölümü herkes çok beğendi gerçekten güzeldi fakat çok büyük dağılmalar yaşandı.dizide herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor.dizide dostluk,arkadaşlık namına hiçç bir şey kalmadı.bu muydu KAVAK YELLERİ?
peki bu kadar dağılma neden oldu?
114.bölüm fragmanını da gördük dağılmalar devam ediyor.leyla güvene de ispiyonluyor,güven denizin boğazına sarılıyor,leman aslının anne ve babasıyla kapışıyor,su zaten aslıyı takmıyor,mine ortada yok ve,ve,ve...
peki niye bu kadar karıştı sizce bu normal mi?
sizin başınıza böyle bi durum gelse; sesinizi duyuyor gibiyim asla bir araya gelmem diyorsunuz.normali de bu olmalı evet ama bu bir dizi muhakkak bir araya gelmeliler...
sizce onları bir araya getirecek şey ne olabilir?
ya da ortalık nasıl düzeltilecek?
fikrimi söyleyim:ben 100. bölümden sonra efenin geleceğine asla inanmayanlardanım.fakat ortalık öyle bir karıştı ki durumu düzeltecek ya bir olaya yada bir kişiye ihtiyaç var.yani kendimizden örnek verelim ;birileriyle bir sürtüşmemiz olsa ya birileri girer araya,ortalığı düzeltmek için(lakin bu birileri sevilen,saygı duyulan biri olmalı bunu atlamayalım:))) ,ya da bizleri bir araya getirecek ya çok kötü yada çok sevindirici bir olay olmalı örn;ölümler ya da düğünler gibi...
şimdi bu dizide ben sözü geçen bunları barıştıracak birini göremiyorum.sizler görüyorsanız lütfen yazın.
bir olay olmalı
bir olay olmalı
ama ne?
izleyip göreceğiz tabi ama yorumlarınızı bekliyorum sizce bu olay ne olabilir?
ben efe dönebilir diyorum ama dönerse sezon finalinde...tabi onun dönüşü ne kadar çözüm olur bilemem.deniz hala aslıya asılıyorken,güven varken...bunu şuna dayanarak söylüyorum.113. bölümden sonra kavak yelleri kendini yenileyecek diye düşünmeye başladım.yani SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN,HAYATI SIFIRLAMAK...sil baştan yapıyorlar,yeni başlangıçlar için...bence.
peki sizce???