Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

BU KADAR DAĞILMA NEDEN?

+4
safadizdar
Duygusu
tekgezer51
duru06semih
8 posters
YazarMesaj
duru06semih
Üye
Üye
duru06semih

Ruh Hali : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Ssstt10
Takımı : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Fb10

BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Empty
MesajKonu: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 1:44 pm

arkadaşlar 113. bölümü herkes çok beğendi gerçekten güzeldi fakat çok büyük dağılmalar yaşandı.dizide herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor.dizide dostluk,arkadaşlık namına hiçç bir şey kalmadı.bu muydu KAVAK YELLERİ?
peki bu kadar dağılma neden oldu?
114.bölüm fragmanını da gördük dağılmalar devam ediyor.leyla güvene de ispiyonluyor,güven denizin boğazına sarılıyor,leman aslının anne ve babasıyla kapışıyor,su zaten aslıyı takmıyor,mine ortada yok ve,ve,ve...
peki niye bu kadar karıştı sizce bu normal mi?
sizin başınıza böyle bi durum gelse; sesinizi duyuyor gibiyim asla bir araya gelmem diyorsunuz.normali de bu olmalı evet ama bu bir dizi muhakkak bir araya gelmeliler...
sizce onları bir araya getirecek şey ne olabilir?
ya da ortalık nasıl düzeltilecek?
fikrimi söyleyim:ben 100. bölümden sonra efenin geleceğine asla inanmayanlardanım.fakat ortalık öyle bir karıştı ki durumu düzeltecek ya bir olaya yada bir kişiye ihtiyaç var.yani kendimizden örnek verelim ;birileriyle bir sürtüşmemiz olsa ya birileri girer araya,ortalığı düzeltmek için(lakin bu birileri sevilen,saygı duyulan biri olmalı bunu atlamayalım:))) ,ya da bizleri bir araya getirecek ya çok kötü yada çok sevindirici bir olay olmalı örn;ölümler ya da düğünler gibi...
şimdi bu dizide ben sözü geçen bunları barıştıracak birini göremiyorum.sizler görüyorsanız lütfen yazın.
bir olay olmalı BU KADAR DAĞILMA NEDEN? 719833
bir olay olmalı BU KADAR DAĞILMA NEDEN? 719833
ama ne?
izleyip göreceğiz tabi ama yorumlarınızı bekliyorum sizce bu olay ne olabilir?
ben efe dönebilir diyorum ama dönerse sezon finalinde...tabi onun dönüşü ne kadar çözüm olur bilemem.deniz hala aslıya asılıyorken,güven varken...bunu şuna dayanarak söylüyorum.113. bölümden sonra kavak yelleri kendini yenileyecek diye düşünmeye başladım.yani SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN,HAYATI SIFIRLAMAK...sil baştan yapıyorlar,yeni başlangıçlar için...bence.
peki sizce???
tekgezer51
Üye
Üye
tekgezer51

Ruh Hali : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Keyifl10

MesajKonu: Geri: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 2:00 pm

bencede ve bu yenilemede efe de olcak BU KADAR DAĞILMA NEDEN? 914327
Duygusu
Banned
Banned

Ruh Hali : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Yoksu611
Takımı : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Turkiye

MesajKonu: Geri: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 3:51 pm

olabilir ama arkadaşlar gelecek bölümlerin set fotolarına baktığımda efe den hiç bi iz yok
safadizdar
Üye
Üye
safadizdar

Ruh Hali : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Cesur10
Takımı : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Bjkk

MesajKonu: Geri: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 4:59 pm

aynen mineden de bi iz yok efeden de bi iz yok çok klarıştı arkadaşın dediği gibi barıştıracak kimse yok....

sarah
Üye
Üye
sarah

Ruh Hali : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Huysuz10

MesajKonu: Geri: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 10:15 pm

resmen arapsaçına döndü ortalık birinin ortalığı düzeltmesi lazımda efe tekrar girer mi bilmem ama bana göre gelmez mineyide çıkartcaklar bence diziden yada mine güvenle olcak
duru06semih
Üye
Üye
duru06semih

Ruh Hali : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Ssstt10

MesajKonu: Geri: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyPerş. Nis. 22, 2010 8:03 am

mine güvenle olursa yuhhhhhhh oha yani kusura bakmayın arkadaşlar ama öyle yani...
Efem_diyet_mutfak
Üye
Üye
Efem_diyet_mutfak

MesajKonu: Geri: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyPerş. Nis. 22, 2010 3:02 pm

efe mineyle aslı denizle olsun bitsin.BU KADAR DAĞILMA NEDEN? 743856BU KADAR DAĞILMA NEDEN? 9072
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:16 pm

Belki birleşmek için dağılmışlardır birinin birleştirmesini bekliyorlardır o birininde kim oldugu malum gelecekse gelsin artık efe bitsin bu işkence sezon finalinde gelmezse efe diğer sezon fragmana bakmayacam efeden birşey varmı diye
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

Ruh Hali : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Asik10

MesajKonu: Geri: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyPerş. Nis. 22, 2010 7:39 pm

zaten sezon finali gelmezse daha da gelmez çünkü ben gelirse sezon finali gelir diye düşünüyorum adam yarım bi işe girmez sezon finalinin son kısmında biraz gösterirler sonra yeni sezonda yepyeni sıfırdan başlanır eğer gelmezse bir daha asla beklemeyin efeyi yani BU KADAR DAĞILMA NEDEN? 743856
sarah
Üye
Üye
sarah

Ruh Hali : BU KADAR DAĞILMA NEDEN? Huysuz10

MesajKonu: Geri: BU KADAR DAĞILMA NEDEN?   BU KADAR DAĞILMA NEDEN? EmptyPerş. Nis. 22, 2010 7:41 pm

Tubishh Sagolera demiş ki:
zaten sezon finali gelmezse daha da gelmez çünkü ben gelirse sezon finali gelir diye düşünüyorum adam yarım bi işe girmez sezon finalinin son kısmında biraz gösterirler sonra yeni sezonda yepyeni sıfırdan başlanır eğer gelmezse bir daha asla beklemeyin efeyi yani BU KADAR DAĞILMA NEDEN? 743856
bencede

BU KADAR DAĞILMA NEDEN?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BU DA NE KAVAK YELLERİ FORUM 204 SAYFALIK 116.BÖLÜM TAHMİNİ biz neden bu kadar deiliz
» Yeni tercihler yeni birlikteliklere mi neden olacak, yoksa şoke eden ayrılıklar mı yaşanacak? Eski dostlardan alınan haberler hayatlarını ne kadar değiştirecek?
» Ne kadar Doğru ne kadar yanLış biLMiyorum gir bir bak !
» Neden 2 Fragman
» Neden olmasin :)