Konu: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 2:53 pm
""""Dağhan Külegeç Tims Yapımla Yeniden Anlaşma Sağlamış Bir aksilik olmazsa sette ve kadroda bazı değişiklikler yapılacak ve Dağhan önümüzdeki sezon yeniden Kavak Yellerine dönecek hayranlarına duyrulur""""
ALİ Beyoğlu diye birisi yazmış baktım adamın profiline adam kameraman .......BİLGİNİZE
Misafir Misafir
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 2:53 pm
ben innamıyorum artık hiçbişeye ama yinede sağol
dağhOKan
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 2:55 pm
eyvallah ama ben yinede paylaşim dedim
crazy53
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 2:56 pm
Bunlarda gömlek değiştiri gibi oyuncu değştiriyorlar olabilir de olmayabilir de garantisi yokk
Misafir Misafir
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 2:58 pm
dağOkan arkadaşım bir dahakine belge ile belirt oldumu
çünkü ban yeme ihtimalin var uyarılarda yazıyo bu
dağhOKan
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 2:59 pm
hadi ya hemen resim çekp koyuyorum
buda dediğim adam
NOT:::::SADECE PAYLAŞIM AMACLIDIR
En son dağhOKan tarafından Cuma Nis. 23, 2010 3:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:00 pm
evet belge ile belirtirsen iyi olur
crazy53
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:04 pm
ya bunun belgesimi olur arkadaşlar, adam görmüş bizimle paylaşmak istemiş. Bizde öğrenmiş olduk işte fena mı?
emre_efe
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:05 pm
eğer doğruysa sezon finalini efeyle yaparlar bence buda demek oluyoki minenin kaybolması uçuruma gitmesi sürekli efenin hatırlanması vs. geri dönücek demektir zaten efe dönmesse KOCA 1 SEZON ne konu bulucaklar :s
dağhOKan
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:07 pm
arkadaşlar resimleri koydum yukardadır yalan haber olmaz bizde ve üye olduğum dağhan fan pagede facebooktaki en büyük dağhan fanı
Misafir Misafir
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:10 pm
crazy53 çok biliyosan yönetici ye söylede seni mod yapsın
bu kural belirtildi arkadaşım
herkes belgesiz kafasına göre konu açıyo
Dağhanist
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:15 pm
Bence Yalan Baksana bittek 2 arkadasi var
Misafir Misafir
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:18 pm
crazy53 bak geldi söyle seni mod falan yapsın çok biliyosun ya
crazy53
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:19 pm
DağhanÆ demiş ki:
crazy53 çok biliyosan yönetici ye söylede seni mod yapsın
bu kural belirtildi arkadaşım
herkes belgesiz kafasına göre konu açıyo
o kadar dokundurucu muydu yaa.. Kusura bakmayın Bidaha olmaz :(
Misafir Misafir
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:20 pm
sen hata yapmadınki bir daha olmaz diyosun ama kuralları oku yani
Dağhanist
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:22 pm
Dağhanist demiş ki:
Bence Yalan Baksana bittek 2 arkadasi var
Misafir Misafir
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:23 pm
nerden biliyosun ataman baktınmı hemen faceden kaç arkadaşı var diye ?
dağhOKan
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:26 pm
doğrudur iki arkadaşı var hatta face'ye bile 26 ocaktamı ne katılmış yani bilgi yanlış olabilir ama bide adamın işi yokta gelsin niye böyle bişe yazsın dimi
JoJo
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:55 pm
arkadaşlar sıze defalarca dıorum ki. Daghan facebook kullanmıo yok yanı. Kndı demiştı zamanı yok ugrasamam dıe :S
Duygusu
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 3:59 pm
ya boşverin şu haberleri..ozaman bende kameraya bakarak bi foto çekiniyim sonra siteye yazıyım arkadaşlar dağhan geri dönücek diye...bunada inanırlar heralde..demek istediğim her kameralıya inanmıycaksın
Dağhanist
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 4:09 pm
zeynp. demiş ki:
arkadaşlar sıze defalarca dıorum ki. Daghan facebook kullanmıo yok yanı. Kndı demiştı zamanı yok ugrasamam dıe :S
ozaman ayse erbulak sahte mi ?
efe sever
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 4:17 pm
bende birkac gün önce gördüm başka birisi yazmış face te yönetmenle anlaştı ama diziye dönecekmi belli değil yazmış ne kadar doğru bilemeyecem konusu oldugu diye söylemek istedim
dağhOKan
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 7:10 pm
ben sadece dağhan ile ilgili bir haber olduğu için paylaştım sadece bilgi verdim kesin budur ya kesin gelecek diye bir şey demedim banlanmamak için resimde koydum o kadar ama duygusu alındım sana :( .....
Duygusu
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 7:19 pm
dağhOKan demiş ki:
ben sadece dağhan ile ilgili bir haber olduğu için paylaştım sadece bilgi verdim kesin budur ya kesin gelecek diye bir şey demedim banlanmamak için resimde koydum o kadar ama duygusu alındım sana :( .....
Ya ben sana bişi demedim özür dilerim gerçekten.. off üzüldüm şimdi yaa... valla özür dilerim...senin suçun yokki... ben o lafı facedekilere dedim yani kamerayla foto çekiyolar haber uyduruyolar...
dağhOKan
Konu: Geri: Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı Cuma Nis. 23, 2010 7:24 pm
iyi tamam sırf sen üzülme diye heee....
Facebook DAĞHAN KÜLEGEÇ Hayran Safasından Bir Yazı