Konu: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi C.tesi Nis. 24, 2010 9:36 pm
Geçen haftaki o herkesin beğendiği güzel bölümün üzerine bu haftaki bu kadar saçma,kısır ve keyifsiz bir bölüm hiç iyi olmadı.Dizide olay yok ya yarısından çoğu hayallerlen geçti.aslı 3 kere bi sahneyi hayal etti güven 4,5 kere hayal etti,deniz 2 kere hayal etti.Zevksiz ve çook kötü bir bölümdü.Yine reyting için yapılan bir bölümdü resmen sonunda denize güven taşla vuruyo( ki bence vurmadı o acıdı yere atttı)
raskolnikow efe
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi C.tesi Nis. 24, 2010 9:39 pm
cypriot demiş ki:
Geçen haftaki o herkesin beğendiği güzel bölümün üzerine bu haftaki bu kadar saçma,kısır ve keyifsiz bir bölüm hiç iyi olmadı.Dizide olay yok ya yarısından çoğu hayallerlen geçti.aslı 3 kere bi sahneyi hayal etti güven 4,5 kere hayal etti,deniz 2 kere hayal etti.Zevksiz ve çook kötü bir bölümdü.Yine reyting için yapılan bir bölümdü resmen sonunda denize güven taşla vuruyo( ki bence vurmadı o acıdı yere atttı)
öyle olaack tabi yoksa noml şartlarda o taşı yiten ölr anlattıgınız gibi attıysa eger o taşı güvn denize attıysa denizde ölmesse yuh dicem artık
En son raskolnikow efe tarafından C.tesi Nis. 24, 2010 9:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi C.tesi Nis. 24, 2010 9:40 pm
bencede öyle oldu ama işin garip tarafı bi tane hayal yaptılar bi de gerçek salakçaydı yani ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım resmen konu bulamadıklarından nasıl dolduracaklarını şaşaırmışlarıd... :S
raskolnikow efe
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi C.tesi Nis. 24, 2010 9:47 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
bencede öyle oldu ama işin garip tarafı bi tane hayal yaptılar bi de gerçek salakçaydı yani ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım resmen konu bulamadıklarından nasıl dolduracaklarını şaşaırmışlarıd... :S
yakında sadeceflash beak koyarlar oyunculara para vermemek için
Duygusu
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi C.tesi Nis. 24, 2010 10:09 pm
aynen yaparlarmı yaparlar ama bence bugünün reytingini ismail cem almalı diyorum
cypriot
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi C.tesi Nis. 24, 2010 10:14 pm
valla dizinin yarısı flashback ti ya.çok zevksizdi çok.birtek osman amcanın sahneleri biraz güzel:)
cypriot
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi C.tesi Nis. 24, 2010 10:14 pm
raskolnikow efe demiş ki:
cypriot demiş ki:
öyle olaack tabi yoksa noml şartlarda o taşı yiten ölr anlattıgınız gibi attıysa eger o taşı güvn denize attıysa denizde ölmesse yuh dicem artık
valla senaryo bulmak için yaparlarmı yaparlar. ölüyü diriltten diziden beklenir.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi C.tesi Nis. 24, 2010 10:20 pm
cypriot demiş ki:
raskolnikow efe demiş ki:
cypriot demiş ki:
valla senaryo bulmak için yaparlarmı yaparlar. ölüyü diriltten diziden beklenir.
aynen katılıyorum beklerim herşeyi artık
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi C.tesi Nis. 24, 2010 10:56 pm
Dağhan'ı göstermediler anlaşılan ?? ben izlemedimde zaten zevksiz bir bölüm olacağını tahmin ediyordum nitekimde öyle olmuş
Misafir Misafir
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi Paz Nis. 25, 2010 7:26 am
vay be herkes izliyo demekki kavak yellerini 1 gün sabretseniz bugün 14:00 da oynuyo aynı bölümü ama sizde sabır yok demekki
kararsiz
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi Paz Nis. 25, 2010 8:40 am
son sahneden acayip şekilde sıkıldım ıyyyy..:S gerçekten çok sıkıcı bi bölmdü...
safadizdar
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi Paz Nis. 25, 2010 8:59 am
kısa ve öz bi cümle '' çok saçma bi bölümdü ''
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi Paz Nis. 25, 2010 9:09 am
arkadşlar yine senaryo tekrarlaması yapıldı.. ilk önce deniz aslıyı efeyle görünce eski gemilerin olduğu yerde deniz efe yi dövdü ve efe konuşmuyodu denizde konuşsana falan diyodu... bu bölümde ise tam tersi oldu...güven denizi dövdü hemde eski biyerde... herkesinde farkettiği gibi flasbackli bi bölümdü...ben şahsen izlemedim yarısını....
efe sever
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi Paz Nis. 25, 2010 10:48 am
daha öncede yazmıştım dizi kavak yelleri değil sil baştan yelleri efe ile deniz kavgası geldi aklıma güven ve deniz kavga edince neden bu tekrarlar acaba birde bana saçma gelen sahne güven aslı ile konuşurken leyla aradı güven aslıyı bıraktı leylayla konuşmaya gitti orasıda saçma geldi bana son birşey daha deniz güvenle buluşmaya giderken efe ile kavgasını hatırlar belki dedim ama o da olmadı sil baştan yelleri pardon kavak yellerinin geçen haftaki bölümü daha güzeldi dün akşamkinden birşey anlamadım anlayan varsa anlatsın
Misafir Misafir
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi Paz Nis. 25, 2010 11:12 am
ya ne yapcakalrını şaşırdılar artık
Duygusu
Konu: Geri: İyinin Üzerine Kötü Gitmedi Paz Nis. 25, 2010 3:01 pm
evet dünki bölümü bugün belki anlarım diye bidahaizledim ama nerdeee...boşa vakit harcıyoruz...