arkadaşlar bugün melekler korusuna bakıyordum ve barış annemler temelli izmire yerleşecek dedi ve yani büyük ihtimal diziden çıkıo şükran teyzemiz bu tabi beni hemen umutlandırdı sizinle paylaşmak istedim
melekler korusunla kavak yellerini ne bağı var??? melekler korusunda ailesi izmirdedir oraya dönmüştür bence bu olaylardan bişey çıkarmayalım arkdaşlar sonra biz üzülürüz.ümitlenecek bişey varsa murat polatın yazdıklarıdır
melekler korusunla kavak yellerini ne bağı var??? melekler korusunda ailesi izmirdedir oraya dönmüştür bence bu olaylardan bişey çıkarmayalım arkdaşlar sonra biz üzülürüz.ümitlenecek bişey varsa murat polatın yazdıklarıdır
ikiside tims diye bence ilgisi yok:)) sizin düşünceniz tabi saygılıyım ama bağ kurulmamalı bence.hem murat polatın ilk dediği tuttu.burak döncek demişti dönüyo.bakalım sarp sezon bitince ayrılcak dağhan gelebilir demişti inş o tutar
arkadaslar nasıl ilqisi yok ya. ikiside timsin dizisi. şükran teyzeyi melekler korusunda izmire gönderiyo ki. kavak yellerinde oynamaya basladıqı zaman sacmalık olmasın diye. dağhanın qeleceqine yönelik hareketler bunlar diyorm