Konu: murat polatın cvbı Perş. Nis. 29, 2010 8:16 pm
abicim sadece bir cevap istiyoruz bilginiz varsa lüfen söleyin dağhan döncekmi biz fanları bu şahibeli durumdan oldukça rahatsız oluyoruz bi kelime döncek veye dönmeyecek bu kadar zormu? lütfen cevap bekliyoruz
29 Nisan, 13:01 Şikayet Et dönmicek canımkimse dönmesini beklemesin cünkü cok yakın arkadasım benim
verdiğin yazışmadaki facebook hesabı açılmıyor.ayrıca aynı murat polat bize sezon sonu sarp ayrılabilir bu günlerdede dağhala ilgili konuşmalar geçiyor geri dönebilir demişti.
murat polat face hesabını kapatmış galiba arkadaşlar.profiline ulaşılamıyor.bana yazdığı cevap duruyom ama profiline giremiyorum ardığınız sayfa artık yok felan diyo
yunus_emre18
Konu: Geri: murat polatın cvbı Cuma Nis. 30, 2010 5:46 am
arkadaşlar 1.cisi artık böyle şeyler için konu açmayın lütfen gerçekten kusura bakmayın çok saçma ya 50 defa adama aynı soru sorulurmu arkadaşlar...dua edin adam size küfür etmemiş yani bir insana günde 30 defa aynı soruyu sorarsanız o adama resmen gerizekalı demiş olursunuz lütfen arkadaşlar yapmayın ya çok affederseniz haddim değil ama bu davranış sanki '' ASALAK'' laşmış gibi yani rica ediyorum böyle konuları açmayı bırak artık böyle mesajlarla uğraşmayın bile....
ARKADAŞLAR BİR DE SON OLARAK BU FORUM KURALIDIR ARTIK YAZACAĞINIZ VE KULLANACAĞINIZ CÜMLELERDE SESLİ HARFLERİ ÇIKARTMADAN YAZINIZ......ÖRNEĞİN : '' cvb '' yerine '' cevabı '' - '' nslsn '' - ''nasılsın '' LÜTFEN HER KONUYU ES GEÇİN BARİ DİLİMİZ DÜZGÜN KULLANALIM BİZE MİRAS KALAN TEK VARLIĞIMIZ BU LÜTFEN DUYARLI DAVRANALIM , teşekkür ederim.....
mhe_25
Konu: Geri: murat polatın cvbı Cuma Nis. 30, 2010 7:44 am