Konu: Burak'la aralarında ne var? C.tesi Mayıs 01, 2010 8:30 pm
arkadaşlar bence mineyle burak'ın arasında aşktan başka bişi var aralarındaki aşk değil bi anlaşma bence siz nne diosunuz...
darkower
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? C.tesi Mayıs 01, 2010 8:42 pm
bencede aralarında aşk yok şuan yok öyle göruünüyor anlaşmışlar.İlerki zamanda meydana çıkar. Belkide Burak Mine aşkı başlar tekrar
kararsiz
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? C.tesi Mayıs 01, 2010 8:50 pm
hiç sanmıorum ama bakalım neler olcak
kararsiz
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? C.tesi Mayıs 01, 2010 8:52 pm
AYRICA MİNEDE DENİZİ SEVİO SADECE CEZANLANDIRMAK İSTİO...
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? C.tesi Mayıs 01, 2010 9:43 pm
sadece denizi değil
deniz leman aslı güven leyla
emre_efe
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? C.tesi Mayıs 01, 2010 9:45 pm
aynen
cypriot
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? C.tesi Mayıs 01, 2010 10:03 pm
ilk başta canım manım öyle konuştu sonra soğuk davrandı.işlerini hallettiklerinde birlikte döneceklerine anlaşmışlar ama çok saçma.anlaşılan sezon finaline kadar burak olayı ile devam eder.
sarah
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? C.tesi Mayıs 01, 2010 10:04 pm
ewt intikam alcak mine herkesten sonrada burakla dönce öyle anlaşmışlar ama ben artık bakmam bu saçmalığa
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? Paz Mayıs 02, 2010 7:09 pm
bence burak hala mineden hoşlanıyo ama anlaşmaları başka... mine güzel bi intikam almak istiyor herkesden hemde leylayla iyi herkesle iyi gibi durup hepsinden alacak intikamını mine girdiği anda işte dedim eski mine geri döndü bi arkadaş da mine denizi hala seviyo demiş tabiki seviyo mine burakla olsa bile hep denizi sevdi aslında burağın ilgisi hoşuna gitmişti denizden görmediği şeyleri görüyodu o yüzden sevdiğini sandı ama hep denizi sevdi onu kazanmak için çok şey yaptı yine affeder sanıyorum buda unutulur ama intikamını en güzel şekildde alır eski mine
Duygusu
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? Paz Mayıs 02, 2010 8:21 pm
mine zararlı çıkıcak bence çünkü burak sözünü unutma diyince mine sanki pişman olmuş gibi cevap verdi
yqmur
Konu: Geri: Burak'la aralarında ne var? Salı Mayıs 04, 2010 11:25 am
zaten anlaşmayı nuntma mine buradaki iş bittikten sonra benle dönüceksin dedi