Konu: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum C.tesi Mayıs 01, 2010 10:12 pm
minenin ne yapmak istedigini anlamis deilm anlamis olan warmi tahminnen ?
sarah
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum C.tesi Mayıs 01, 2010 10:26 pm
ben anlatıyım mine herkesten intikam alcak bunun içinde burakla anlaşmış herkesten intikam alıp burakla döncekler
cypriot
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum C.tesi Mayıs 01, 2010 10:31 pm
intikam almaya çalıştığı açık ama nasıl intikamlar alacak.nasıl bir intikam alamaya çalışıyor.bende anlamış değilim.bence mine burak aşkı olmaz hiç olmuyoır çünkü burak bu diziye büyük duruyor
Duygusu
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum Paz Mayıs 02, 2010 9:30 am
arkadaşlar evet mine intikam alcak ama bence zararlı çıkan o olcak burak unutma benimle istanbula dönücene söz verdin diyo mine tedirgin bi şekilde tamam diyo kızın piskoloji allak bullak olmuş yani ne yaptığını bilmiyo bencede burakdiziye çok büyük duruyo...
Misafir Misafir
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum Paz Mayıs 02, 2010 9:33 am
benim durumumda mine de bende düşünmüştüm bir ara ama geçti
burak da iyiki diziye geri geldi
ozlefe
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum Paz Mayıs 02, 2010 10:12 am
Mine eski Mine oldu.1. sezondaki gibi dişli , tırnaklarını yavaş yavaş çıkarıyor.Evet herkesten intikam alacak ama Denizi de asla unutamayacak
Duygusu
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum Paz Mayıs 02, 2010 10:25 am
evet olabilir ama daha önce dediğim gibi zararlı çıkıcak çok pişman olucak bence
Misafir Misafir
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum Paz Mayıs 02, 2010 10:31 am
ben pişman olcağını sanmıyorum mine nin
ama eski haline dönmesi diğerleri için hiç iyi olmucak gibime geliyo bide leylayı kullanırsa yandılar bu sefer
GeNCeR
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum Paz Mayıs 02, 2010 12:52 pm
kavak yelleri mine ve burak tarafından ezel gibi oldu en güzel özet bu intikam üzerine artık hersey
raskolnikow efe
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum Paz Mayıs 02, 2010 1:08 pm
arkadaşlar bi şekilde intikam alacaklar iş bitecek burak minenin verdigi sözü yerine getirmesini isteyecek minede sözünden dönecek burak mineye kötü şeyler yapacak derken sezon finali gelecek final olsa daha iyi olacak ama neye güvenipde bi sezon daha devam ettiriyolar burası daha önemli bence burakla minenn ne yapacagı ilgilendirmiyo bni bi sezondaha neye güvenerek devam edecek bu dizi burayla daha çok ilgileniyorm ben
dağhOKan
Konu: Geri: şaşırtırıcı bi bolum 115. bolum Ptsi Mayıs 03, 2010 10:37 am
sarah demiş ki:
ben anlatıyım mine herkesten intikam alcak bunun içinde burakla anlaşmış herkesten intikam alıp burakla döncekler
aslında senaristler burak değilde efe yi getirip intikam alıp bitirselerdi keşke bence dizi daha bi anlamlı olmuş ve bitmiş olurdu
intikam alıcağı bi garanti ama başına büyük belalar alıcak sonra da yine güven le deniz bunu kurtaracak