Arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum artık sıkılmaya başladım gerçekten herkes boş hayallerin peşinde yok efe 110.bölümde gelicek yok 120 de gelicek sıkıldım usandın ya kabullenın işte efenın mefenin daghan nın ne gelecegi var ne gidecegı var isteyen efesiz de ızler ıstemeyen hc izlemez dımı benım anlamadıgım yalan yanlıs haberlerı burda konu olarak acıyosunuz mılletı heycanlandırıyorsunuz allah aşkına yapmayın ya daghan zaten dzıye donmek ısteseydı sımdı kadar donmustu bıle artık güvenle idare edıcez ne dıyım ne demedı beklersınız bu durumda belliki para daghana az geldı yanı ben sanmıyorum daghan abı kavga edıpte setten ayrılsın arkadaslar sızde bılıyosunuz kı para herseyın kapısnı acar acamayacagı kapılarda vardır ama benım kendı fıkrıme gore daghanın dızıden ayrılma nedenı para 4 sezonda gelıcegıde yok hem araba denıze uctu o ucuruma dunkı bolumde goz attım da cok sıg bı yer yanı araba nası olduda okadar derıne uctu bana saçma geldı hem denız efendi aslı ıle mineyi cıkardı aslı hanım ondeydı nası oldu da efeyı cıkaramadı hanı sonradan gıttı bı daha daldı metınde daldı ama cok sacma arkadaslar gercekten cok sacma anlamıyorum ben zaten dızı çalıntı bunu kabul edın gıdın orjınalı 6 sezon suren muhteşem dizi dawson's creek ı ızleyın yemın ederım o daha guzel ordakı aşk konu öykü daha guzel yanı bı dızı caldık kı caldık kelımesını yanlıs anlamayın caldık dızıyı rasmen ama adam akıllı yapamadık orası ayrı mesele işte yani bi aslı efe aşkınla pacey joey aşkı tartışılamaz arasında dağlar gıbı fark