Muhammet Burak Aydın10 Mayıs, 11:52 Ali abi Sarp diziden ayrılıyor diyorsun doğru mu bide dağhan ile görüşmeler hız kazandı diyorsun gerçekten dönecek mi ?
Ali Beyoğlu10 Mayıs, 11:54 Şikayet Et Sarpın ayrılığı kesin izmire alışamadı bu sezon sonu ayrılıyor Dağhan ile görüşmeler sürüyo ikna edilmeye çalışılıyor sizde dağhanın diziye dönmesini istiyorsanız tims yapıma mail veya telefon açın derim size o zaman tims işi sıkı tutar
darkower
Konu: Geri: doğru mu yalan mı ? Ptsi Mayıs 10, 2010 9:05 am
yaLan...
efe sever
Konu: Geri: doğru mu yalan mı ? Ptsi Mayıs 10, 2010 9:07 am
ben inanırım sarpın çıkacagına birkaç yerde çıktı bu haber inş dogrudur sarp çıkar da dağhan geri döner yapmamız gereken tek şey tims e mail atmaya başlamak görsünler dağhan sevgimizi tims harekete geçsin
buray
Konu: Geri: doğru mu yalan mı ? Ptsi Mayıs 10, 2010 9:08 am
Sarp Apak Gülse Birselin yeni projesinde oynamak istiyormuş
efe sever
Konu: Geri: doğru mu yalan mı ? Ptsi Mayıs 10, 2010 9:32 am
bu adam daha önce de dağhan tims ile anlaşmış gelecek sezonda dönecek demedi mi şimdi ise timsi arayıp baskı yapalım diyor enteresan geldi bana hem bu kim bilen varmı set çalışanı mı (bilmediğim için soruyorum kim oldugunu) bilen varsa cevap verebilirmi
track
Konu: Geri: doğru mu yalan mı ? Ptsi Mayıs 10, 2010 9:35 am
Zuhaaaaa koptum ya %100 yalan arkadaşlar sakın inanmayın.2 arkadaşı var bakın isterseniz çakal cin olmadan adam çarpacak
efe sever
Konu: Geri: doğru mu yalan mı ? Ptsi Mayıs 10, 2010 9:37 am
banada yalan geliyor ama çok yerde çıktı sarp gidebilir haberi hem bu adam daha öncede önümüzdeki sezon daghan gelicek yazdı çekimser demekki karar veremiyor ne yazsam diye
buray
Konu: Geri: doğru mu yalan mı ? Ptsi Mayıs 10, 2010 9:43 am
valla ben paylaşmak istedim yalansa kendi günaha girer ben sadece sizi bilgilendirmek istedim
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: doğru mu yalan mı ? Ptsi Mayıs 10, 2010 9:45 am
konuyu kilitliyorum buray arkadaşım böyle konular açmaya gerek yok tamam +çöp