Konu: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 12:32 pm
arkadaşlar benim setten bir arkadaşım var.bilgiler aldım;) set 4 gün sonra sıgacıga gidiyor,orada devam edecek ne kadar bilmem sonra sezon finali ,daha sonra istanbula gidiyorlar. iki hafta ara ve yeniden devam
daghan donuyor mu diye sordum
"konuşuluyor ama şirketten bilgi gelmedi sarp gidiyor zaten" dedi. şaşırdım haberler dogruymuş.daghan da donmez demedi diye sevindim. ikna etmeye calışılıyor daghan bence
ayrıca daghana mesaj atmıştım gecenlerde. 4. sezon var mısın efeyi özledik ne olur sevindir dedim. cevap olarak "maalesef " yazdı. ben once bunu donuyor sandım ama sonra anladım donmeyecegim demek istiyor galiba dedim. sonra tekrar sordum.bu ne anlamda diye, o da "bu efe sorularından sıkıldım, lutfen rica edecegim" dedi. sonra tekrar mesaj atıp "donmuyorum "de bileyim o zaman dedim. inat ediyorum o da mesaj atmadı. benim anladıgım ikna etmeye calışıyorlar. ayrıca donse bile efenin donmesi olayı soylenmez bence
neyse size ileteyim dedim.anlaşılan şu daghan donmem diyor ama belli olmaz.ikna edilmeye calışılıyor zaten sarpta gidiyor efe doner inş. diyorum
xxx
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 1:14 pm
güven gitsin efe gelsin
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 1:15 pm
dizi artık hep izmirde çekilcek diyo duymuştum ben ama bilmiyorum
sağol yinede
ecem
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 1:18 pm
DağhanÆ demiş ki:
dizi artık hep izmirde çekilcek diyo duymuştum ben ama bilmiyorum
sağol yinede
rica ederim yok gidiyorlar gercek bu
ecem
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 1:19 pm
xxx demiş ki:
güven gitsin efe gelsin
daghan ikna olursa olacak bu iş
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 1:19 pm
ecem keşke flood yapmasaydın
efe sever
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 1:21 pm
gitsinde çakması gerçeği gelsin bir an önce
track
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 2:00 pm
ecem demiş ki:
arkadaşlar benim setten bir arkadaşım var.bilgiler aldım;) set 4 gün sonra sıgacıga gidiyor,orada devam edecek ne kadar bilmem sonra sezon finali ,daha sonra istanbula gidiyorlar. iki hafta ara ve yeniden devam
"konuşuluyor ama şirketten bilgi gelmedi sarp gidiyor zaten" dedi. şaşırdım haberler dogruymuş.daghan da donmez demedi diye sevindim. ikna etmeye calışılıyor daghan bence
ayrıca daghana mesaj atmıştım gecenlerde. 4. sezon var mısın efeyi özledik ne olur sevindir dedim. cevap olarak "maalesef " yazdı. ben once bunu donuyor sandım ama sonra anladım donmeyecegim demek istiyor galiba dedim. sonra tekrar sordum.bu ne anlamda diye, o da "bu efe sorularından sıkıldım, lutfen rica edecegim" dedi. sonra tekrar mesaj atıp "donmuyorum "de bileyim o zaman dedim. inat ediyorum o da mesaj atmadı. benim anladıgım ikna etmeye calışıyorlar. ayrıca donse bile efenin donmesi olayı soylenmez bence
neyse size ileteyim dedim.anlaşılan şu daghan donmem diyor ama belli olmaz.ikna edilmeye calışılıyor zaten sarpta gidiyor efe doner inş. diyorum
İlk olarak bilgi için teşekkürler.Ama inandın mı diye sorarsan hayır diyeceğim sebebi asla sen değilsin bunu da söyleyim burada o kadar çok konu açıldı ki artık ne diyeceğimizi neye inanacağımızı bilemiyoruz.Doğru bilgi olduğunu umarak sana tekrar teşekkür ederim bilgi için.
Duygusu
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 2:58 pm
ya bence mantıklı hem çekimler 9 ay sürcekti izmirde öyle demişlerdi magazinde inşallah güvn gider çok istiyorum(Z) efede gelir bu dizi harika olur...
*Dnz
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 3:10 pm
Off Dağhan inat etme . :S Herkesi bırak bizim için orda ol :S
BLaSTeR
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 3:36 pm
dağhan dönmezse sarpı bi şekilde ikna ederler kalması için,yoksa sarp gidecek yine yeni karakter yeni sezon olucak ve yine saçmalık olmuş olacak....
cypriot
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 3:48 pm
arkadaşalr sarp eğer ayrılıyorsa gerçekten dağhan kesin döner.
Duygusu
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 4:14 pm
bencede
cypriot
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 7:50 pm
ecem demiş ki:
arkadaşın varsa neden daha öce haber getirmedin??
sarah
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 10, 2010 10:03 pm
sarp gidiyordur inş ya o gidipte başka birini koyarlarsa artık izleyn kimse kalmaz
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Salı Mayıs 11, 2010 4:46 am
cypriot demiş ki:
arkadaşalr sarp eğer ayrılıyorsa gerçekten dağhan kesin döner.
İreMinEfe
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Paz Mayıs 16, 2010 4:30 pm
cypriot demiş ki:
ecem demiş ki:
arkadaşın varsa neden daha öce haber getirmedin??
Bhncede
Potter_PP
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Paz Mayıs 16, 2010 9:28 pm
Artık efenin dönmesi hakkında beklememiz gerektiğini düşündüğüm tek şey imza atması =) Ayrıca Güven giderse Efe döner kesin hatta yoksa inanın tims ......... etmiş olur . :S bu kadar ..
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Ptsi Mayıs 17, 2010 1:06 pm
O gitmesiN ama giderse de Efe'yi sokmak için daha çok uğraşırLar ::
fbhalisfb
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Çarş. Mayıs 19, 2010 12:07 pm
inş. salak güven gider efe gelir
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Çarş. Mayıs 19, 2010 12:08 pm
gitsede kurtulsak
sülük gibi yapıştı bırakmıyo diziyi çakmalık onda -yapışkanlık onda- yağ çekmek onda- hırszılık onda -dolandırıclık onda adam da bi düzgün bişey yok DNA sı kodu bozuk
mhe_25
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Çarş. Mayıs 19, 2010 12:08 pm
İNŞALLAH GÜVEN GİDER EFE GELİR ......:D:D:D:D:D
Furkan Avcı
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Çarş. Mayıs 19, 2010 4:43 pm
YAR SACLARIN LULE LULE SARP SANA GULE GULE :d:d HOSGELDIN EFE EFE :d.D
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Perş. Mayıs 20, 2010 5:27 am
adam bi gidemedi diziden
ecem
Konu: Geri: Sarp Gidiyor Öğrendim ... Perş. Mayıs 20, 2010 6:47 am
sete gittigimde tanışmıştım, cok yakın degil gecenlerde daghanı sormak icin aradıgımda ogrendim size de aktardım. yine bilgi alırsam aktarırım elbette
ben daghanın donecegine inanıyorum
yapım dalga geciyor oyun oynuyor olabilir yapmadıgı şey degil bu. ama daghan ve ailesi neden sussunlar yani resmen diziden ayrılmış bir karakterin donuşu ile ilgili bir durum var dizide konu uzerinden gidiyor. donmese neden daghan hayır demesin. yani bunun bir acıklaması var.daghan ve yapım anlaşmış seyirciyi oyalamak uzere. eee daghan bunu yapar mı? imkan yok. boyle şey dusunmem. ama inanın donmezse ben boyle dusunecegim uzucu. ama donecegine inanıyorum. sezon finalinde efe donecek inş.