Konu: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 1:29 pm
Öncelikle numarayı verim (0212) 324 99 86; Arkadaşlar aradım ama ne yalan söylim bi mazeretmiş gibi aradım kadın çıktı tektim evde dizilerle ilgili bse sorucaktım dedim tabi hangi dizi dedi ya arkadaşlar günlerdir aramam için ısrar ediyo beni ortaya attılar aradım özür dilerim ddm ama sesim titriyodu ODA ÖZÜR DİLENİCEK BSE YOk dinliyorm dedi
kavak yellerine dağhan dönücekmi aceba dedim şuan bize gelen öyle bi bilgi yok dedi
bu dönmicek anlamınamı geliyo ddm
bize gelen bse yok onun için bse söyleyemem dedi bende peki ddm sesim düşerek kapattı bi iyi günler fln bile demeden direk nolur arayın bana bi oyun yapmışlar 1 sezonluğuna ayrılmış ve sırmış gibi geliyo arayın sizde anlicaksınız lütfen arayınnnn!!!!!!!!!!!!1
emre_efe
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 1:31 pm
diziyi bikaç sezon dewam daha dewam ettirmek için yaptıkları bseymiş gibi geliyo dağhanın byerde gözükmemesi açıklama gelmemesi sürekli dağhanın dizide anılması ve hala kahramanlardan biri olaraka gösterilmesi vs.. arayınca sizde anlicaksınız nolur
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 2:59 pm
ya benim içimde hep küçük bi umut var efenin geliceğiyle ilgili belki gelir ve inşallah gelir ben arayamam çünkü böle şeyleri beceremiyrum...
emre_efe
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 3:01 pm
yapma be duygusu gerçi bende utanırım ne dicemi bilemedim o ayrı
cypriot
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 3:45 pm
arkadaşalr kadın tabi bilmiyorum dicek.yani gelcek veya gelmicek demez.
Duygusu
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 4:16 pm
emre_efe demiş ki:
yapma be duygusu gerçi bende utanırım ne dicemi bilemedim o ayrı
yok utanma değilde şimdi kadın bilmiyorum der benim çenem biraz açıktır susmam kadına lafı basarım ondan yani
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 6:08 pm
ben hiç arayamam
raskolnikow efe
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 6:39 pm
muhattab olmam onlarla
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 6:52 pm
emre flood yapma
crazy53
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 7:00 pm
orayı arayana kadar mail atarsın timse. info@tims.tv
crazy53
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 7:39 pm
Vazgeçtim mail atmayın. Ben mail gönderdim yazdıkları cevap aynen şu:
Yasal Uyarı: Şirketimiz gerek info@tims.tv, gerekse şirket yetkilileri ve çalışanlarının elektronik posta adreslerine mail yolu ile gönderilen hikaye, tretman, senaryo vb. gibi Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu bakımından hak doğurucu hiçbir çalışmaya ilişkin talebi yoktur, bu türden çalışmaları hiçbir şekilde kabul ve değerlendirmemektedir. Bununla birlikte, iş bu uyarımıza rağmen ilgili adreslere elektronik posta gönderenler, bu yazışmalarının içeriğiyle ilgili FSEK’den doğan her türlü dava, talep ve şikayet haklarından peşinen feragat ettiklerini kabul ve taahhüt etmiş sayılacaklardır.
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 8:39 pm
o otomaik gelio ben daha önceden mail attım attığım gibi direk o geldi
sarah
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 10, 2010 10:00 pm
ya bende arayamam ama bunlar bi işaret i döncekmi bu soru kafamıda kemirmiyo deil yani
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Salı Mayıs 11, 2010 4:47 am
bende atmıştım mail .. o geldi banada
coco
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Salı Mayıs 11, 2010 8:23 am
bende aradın aynen öyle diyor ne gelecek diyor nede gelmiycek o konuda bir bilgimiz yok diyor...
dağhOKan
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Salı Mayıs 11, 2010 9:35 am
ben aradım dediler ki
---öyle bir bilgi yok elimizde olur ise zaten paylaşmamız yasak
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Salı Mayıs 11, 2010 9:43 am
aslında aramızda ağzı iyi laf yapan biri kadını bağlasa arkadaşlık aşk fln snra bak nasıl söylüyo
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Cuma Mayıs 14, 2010 2:07 pm
emre_efe demiş ki:
aslında aramızda ağzı iyi laf yapan biri kadını bağlasa arkadaşlık aşk fln snra bak nasıl söylüyo
tmm o zaman ben işte ... benden iyi yapacak yoktur
Potter_PP
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... C.tesi Mayıs 15, 2010 10:50 pm
DağhanÆ demiş ki:
emre_efe demiş ki:
tmm o zaman ben işte ... benden iyi yapacak yoktur
o halde yap bi plan kuralım
darkower
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... C.tesi Mayıs 15, 2010 10:58 pm
saçmalamayın bea.
daghan_8
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... C.tesi Mayıs 15, 2010 11:56 pm
arkadaslar size sadece bir kac sey söylicem..Şu zmana kadar ne daghan ne de tims acıklama yapmadı.İki tarafta benim için tamamen bitmiştir demedi..kavak yelleri efeyi öldürmedi cesedi bulunamadı kayboldu dendi,hatırlarsanız bir bölümde deniz dayak yemişti ve yüzü görünmeyen bir kişi ona yardım etmişti yani , daghanın dönmesi için hep bir acık kapı bırakıldı simdi size vericeğim haberi okuyun,HABERİN YAYINLANMA TARİHİNE bakın en son izlediğimiz bölüm 117.bölümdü haberi iyi okuyun.. <A class=postlink href="http://www.trturkey.net/kavak-yellerine-efe-geri-donuyor.html" target=_blank>http://www.trturkey.net/kavak-yellerine-efe-geri-donuyor.html
Potter_PP
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Paz Mayıs 16, 2010 9:36 am
Bu yorumu her yere yapıştırmak zorundamısın ? daghan_8
ecemsncn
Konu: Geri: Tims ' i Aradım .... Ptsi Mayıs 17, 2010 3:12 pm
Ya böyle daha heyecanlı oldugunu düşündükleri için bir bilgi vermiyorlar bence. ama artık dönsün gerçekten dizinin bütün zevki, heyecanı kaçtı.