Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 8:56 am
Efe geri dönüyor demiyor EFE GERİ Mİ DÖNÜYOR DİYOR kesin bir belirti yapmak yanlış
efe sever
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:00 am
hürriyet kanal d nin gazetesi efe herkesin beklediği bir karakter tabi seyirci toplamak için böyle yazıcak hem zaten yazı var sadece birde fragman kesin bir açıklama yok
Misafir Misafir
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:01 am
okan başlığı değiştirip durma
dağhOKan
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:04 am
yok başlığı ben değiştirmiyorumda
videonun başını kasıt ediyorum arkadaşlar
hürriyet gibi bir sitenin böyle bir yalan başlık atacağını düşünmediğim için paylaştım ben burda
belki doğrudur belki değildir bilginize sundum
efe sever
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:07 am
tv de magazinde göstermeyecekte hürriyet te mi yazıcak üstelik yazı var açıklama yok izleyip görmekten başka çaremiz yok yarın akşam izlerim olmadı pazar tekraını izlerim
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:07 am
hürriyet gibi bir siteyle alakası yokki orda editörler yazıyor haberleri
editörde zaten dönüyor demiyor fragmanın üzerine yorum yapıyor gibi başlık atmış
efe sever
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:10 am
hürriyet te kanald ortak olduguna göre kanald bitti hürriyet başladı merak uyandırmaya herkes biliyor efenin beklendiğini izlensin diye merak uyandırma sadece başka birşey değil hem efe gelirse fragmanda gösterirler bu kadar bekleyeni varken başka türlü göstermezler diye düşünüyorum ben
dağhOKan
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:13 am
efe sever demiş ki:
hürriyet te kanald ortak olduguna göre kanald bitti hürriyet başladı merak uyandırmaya herkes biliyor efenin beklendiğini izlensin diye merak uyandırma sadece başka birşey değil hem efe gelirse fragmanda gösterirler bu kadar bekleyeni varken başka türlü göstermezler diye düşünüyorum ben
belki öyle yaparlar belkide bölümün adından anlarız
efe sever
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:18 am
belki de sürpriz olsun diye göstermezler geldiğini sezon finalinde son kısımda aslı boş boş biryere doğru bakar efe der ve bölüm biter 3 ay çatlarız efe mi değilmi diye
dağhOKan
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:45 am
efe dedikten sonra olay biterde gelmiş diyebiliriz
efe sever
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 9:48 am
ben yinede inanmam efe gelene kadar gelsin göriyim inanırım efenin yüzünü görmeden aslı istediği kadar efe desin inanmam
tolqahan77
Konu: Geri: Hürriyet ..... Cuma Mayıs 21, 2010 11:14 am