Konu: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 9:49 am
HÜRRİYETİN haberine göre efe geri dönüyor bakın burda Tıkla !
cerkez_hanceri
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 9:50 am
aynı konu zaten var kardeş
efenin döndüğü falanda yok
ugurinho123
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 9:52 am
görmedim ama hürriyet te bu haberi yazdıgına göre bu işte bir şey olacak inanın
efe sever
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 9:52 am
aynı konu var hürriyeti alet etmişler efe oyunlarına bu sefer durum baya ciddi gelmezse efe timsin hali harab
cerkez_hanceri
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 9:54 am
gelmesse hiç bir şey olmaz yaa en fazla seyirci kaybederler bir süreliğine oda
efe sever
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 9:57 am
bu kadar efe bekleyen varken çok şey olur gelmezse bence köşe yazarları bile efesiz olmuyor dedikten sonra tims getirmezse efeyi çok şey olcak ama ne olacak bilmiyorum
ugurinho123
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 9:57 am
evet eger bu seferde efeyi getirmezlerse çok ciddi bir reyting kaybına ugrayaaklar ama sunlar da aklıma gelıyor metın eskı evıne taşoınıyor kaygısızların evıne şükran teyze(efenın annesi) melekler korusundan çıktı efenin babası da hanımın çiftliginden cıkıyor dikkat ettim hepsi sadece 1 sezonluk başka bir dizide oynadılar bence bu planlıydı efe 1 sezonluguna cıktı ve hem efe dinlenmiş oldu ve kaygsız ailesinin dönüşü müthiş olacak seneye de gönülü gmörecez ama eskı gönül olarak değil başkabiri olarak çıkabilir o onuda efe getirecek 4.sezon efe gelirse kısaca mikemmmeeeellllllllllll olacak ateş olmayan yerden kirbit cıkmaz
cerkez_hanceri
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 10:02 am
ne olcakya adamları lincmi edecekler hükümetmi devrilecek yoksa dünya yokmu olacak
efe gelmezse çok fazla kötü eleştiri alırlar seyirci kaybederler tims bir yandan birşeyeler kaybederken diyer yandan mutlaka birşeyler kazanır tek yapımı kavak yelleri değilki
anlamadığınız bir şey var türkiyede para kimdeyse o konuşur
hadi oyunculardan biri isyan bayrağı çeksinde görüyüm bu yalanlara oyunlara karşı
En son cerkez_hanceri tarafından Cuma Mayıs 21, 2010 10:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
efe sever
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 10:02 am
inşallah dediğin gibi olur bende öyle olmasını istiyorum ama bizim isteğimizi dinleselerde hiç çıkarmazlardı efeyi biran önce düşer jetonlarıda geri getirirler efeyi kaygısız ailesinin diğer fertlerini bilmem ama efe bu diziye lazım ben ne aslı ne deniz ne mine ne güven ne de bir başkası ta en başından 1 ya da 2 bölüm fragmanıydı efenin bir esprisi dikkatimi çekti sonra izledim kısacası efe sayesinde sevdim bu diziyi deniz mine yada aslı gitseydi bu kadar üzülmezdim ama efe bir başka
ÖzLem.x
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 10:09 am
Hürriyet söylediyse eger saglam kaynakları olması gerekiyor. her geçen gün daha çok inanmaya başLdım (: umarım 3 ay efe gelckmi gelmckmi demeyiz sezon finalini efe iLe bitirirLer.
cerkez_hanceri
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 10:11 am
siz bu kafayla giderseniz daha çok efe gelecek gelmeyecek tartışması yaparsınız
ÖzLem.x
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 10:14 am
ben tartışdıgımızı düşünmüyorum herkes kendi fikirLerini söyLüyo kimse o öyLe degil böyle diye baskı uyguLamıyo ama sanırm siz çok iyi Biliyosunuz Gelip gelmiycegni o nedenle bırakın bizde Cumrtsi görürüz .
efe sever
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 10:16 am
yarın belli olmaz ancak birdahaki haftaya belli olur
mhe_25
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 11:01 am
İNŞALLAH GELİR....
éfé$iz@sla
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 11:04 am
Önemli bir nokta var ardaşlar Hürriyet kanal d aynı şirketn Videoda Efe dönüyor yazıyor kesin bilgileri vardır aynı firma sonuçta..
mhe_25
Konu: Geri: EFE GERİ DÖNÜYORRRR Cuma Mayıs 21, 2010 11:05 am
OLABİLİR AMA FAZLADA HABERE KENDİMİZİ KAPTIRMAMAMIZ GEREKİYOR.....YANİ SONUÇTA OYUNDA OLABİLİR....