Arkadaşlar TİMSİ aradım yine daha yeni hemde SARP APAK diziden ayrılıyo haberleri var doğruluğu varmı diye SARP beyin 2 sezonluk anlaşması var dedi he busefer adam açtı kadın yoktu ya bide dağhan dönüyor haberleri nekadar gerçek dedim
-bize gelen böyle bse yok dedi iyi geceler diyip kapattım
YANİ SARP APAK AYRILIYOR HABERLERİ YALAN DAĞHAN DÖNÜCEK DİCEKTE DEĞİL BENCE DAĞHAN DÖNECEK SARP VE DAĞHAN BİRARADA OYNAYACAKLAR BÖYLELİKLE İŞLER KARIŞICAK KONU ÇOĞALACAK
ben efe gelirse a-e aşkını istemem efe ORİJİN bi şekilde postayı koymasını isterim aslıyo sonra yeni gzl masum bi bayan karakter girmesini isterim efenin aşkı için (su gibi mesela)
dağhan dönsünde dizide ne olursa olsun ya yeterki onu dizide görelim.gerçi 1 sezon geçirdik sezon finalinde dönerse küçük bir kısım görecez.diğer sezon zaten dağhanı göreceğiz tv lerde
bencede ASLI EFEYE layık deil ama efenin peşinden koşsun aslı güveni çok sevdi diyenler bi görsün istiyorum
ewt olabilir aslında efede HAZAL KAYA ile olsun AŞK-I MEMNU da bitiyo bu sezon
aslı efenin peşinden koşsun efede bunca zmn beni aramadın budan sonrada ben yokmuşum gibi devam et desin ama aslı sürekli onun peşinden koşsun. hazal kayada iyi fikir valla=)
bencede ASLI EFEYE layık deil ama efenin peşinden koşsun aslı güveni çok sevdi diyenler bi görsün istiyorum
aslı efenin peşinden koşsun efede bunca zmn beni aramadın budan sonrada ben yokmuşum gibi devam et desin ama aslı sürekli onun peşinden koşsun. hazal kayada iyi fikir valla=)
ASLI TANDOĞANDA olabilir ama onun dizisi var devam eden.. bu arada son derece haklısın türk tv tarihinde deniz kadar yavşak iki yüzlü bi karakter görmedim