Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor...
+9
mhe_25
iset
efe sever
bilgee
xxx
kararsiz
OrijinaL.Adam
elvu
yunus_emre18
13 posters
Yazar
Konu: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Perş. Mayıs 27, 2010 12:03 pm
Arkadaşlar kanal d nin sitesinde açıklanmış yani yeni sezon haziran son haftasında başlayacakmış resmin içinde yazıyor
arkadaşlar birde orada yeniden kanal d ekranlarında yerini alcak demesi sanki kanal değiştirmeye çalıştılar ama yapamadılar gibi anladım acaba öylemi ?
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Perş. Mayıs 27, 2010 12:06 pm
süper
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Perş. Mayıs 27, 2010 12:08 pm
bunu dizi genele acsan iyi olurdu
kararsiz
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Perş. Mayıs 27, 2010 12:10 pm
hyr alaksı yok yanlış düşünmüşsün
xxx
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Perş. Mayıs 27, 2010 12:30 pm
belkide kanal değiştirmediklerini hala kanal d de olduğunu söylemeye çalışmıştır. ben öle anladım
bilgee
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Perş. Mayıs 27, 2010 2:25 pm
ii çok bekletmeyecekler bizi o zaman birde şu fragman çıksaydı
efe sever
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Perş. Mayıs 27, 2010 5:18 pm
aranın kısa olmasında aklıma 2 şey geliyor 1.efe geliyor heyecanlandırmamak için 2. efe gelmiyor heyecanlandırmamak için
iset
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Cuma Mayıs 28, 2010 10:27 am
Dün akşamki sezon finali fragmanın sonunda yeni bölüm temmuzda yazıyodu..
mhe_25
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Cuma Mayıs 28, 2010 2:53 pm
erken dönüyorlar çünkü küçük bi ara bence bu...
netsiszede
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Cuma Mayıs 28, 2010 2:59 pm
bu kadar erken dönmesinin sebebi nedir acaba hiç tahmin yuruttunuzmu . benim aklıma gelen bir kac bölüm ve sonrasında finalin yapılacagı siz nediosunuz
efe sever
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Cuma Mayıs 28, 2010 3:06 pm
aklıma 2 ihtimal geliyor 1. final erken olma ihtimali 2. kanallarda yaz dizisi diye bir şey var zaten dizi ilk yazın başladı şimdide yazın devam etmesi bana hem garip hemde yaz dizisi yok ondan mı devam ediyorlar diye düşünmeden edemiyorum
mhe_25
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Cuma Mayıs 28, 2010 3:28 pm
bwnimde aklıma 3 şey geliyor: 1.erken başlayacaklar çünkü dizi erken bitecek 2.kaybedilen reytinglerin telafisini yapacaklar 3.efe severinde dediği giibi yaz dizilerinin olmaması!!!
efe sever
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Cuma Mayıs 28, 2010 3:32 pm
benim fikrim bu dizi yaz başladı yaz biter aksi de olabilir sadece fikirdir
BLaSTeR
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Cuma Mayıs 28, 2010 4:38 pm
bence dizi çok uzamamalı kabak tadı veriyor bi zamandan sonra ( bkz : avrupa yakası )
xxx
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... C.tesi Mayıs 29, 2010 8:29 am
efe sever demiş ki:
aranın kısa olmasında aklıma 2 şey geliyor 1.efe geliyor heyecanlandırmamak için 2. efe gelmiyor heyecanlandırmamak için
dün beyaz show u izledim .geniş aile dizisinin ulvi nin sevgilisi vardı. geniş aile de 1 ay sonra başlayacakmış. öyle söyledi. acaba kanal d nin mi tüm dizileri 1 ay sonra başlıyo
ozlem28
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Paz Mayıs 30, 2010 1:27 am
yok yaaaa kavak yelleri bitmesin efe gelsin onu cok ozledik tims finali unutsun ve daha yeni fikirlerle gelsin efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gel artikkkkkkk
sulim
Konu: Geri: Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor... Paz Mayıs 30, 2010 7:55 pm
netsiszede demiş ki:
bu kadar erken dönmesinin sebebi nedir acaba hiç tahmin yuruttunuzmu . benim aklıma gelen bir kac bölüm ve sonrasında finalin yapılacagı siz nediosunuz
bence ramazan ayi olmasi olabilir yani bircok insan evinde olucaktir ramazanda e aksamlari yapicak bisey olmayacak, insanlarda mecburen tv izleyecek diye düsünüyorum
Yeni Sezon Haziranın Son Haftasından İtibaren Başlıyor...