İşte link :S burda efe yok :( ama belki başka bi fragman daha vardır =(
arkadaşım ama k.y sitesinde yayınlanmadı demekki 1 tane daha fragman varki onu yayınlayacaklar yoksa bu fargman çok tan yayınlanırdı şu aslıda serefsiz efeye bağırıyo it
barishtelli
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 7:04 pm
Dağhanist demiş ki:
ne diyorsunuz
al iste bakın.. bu bayanda gormus demek kı benm soyledıgım dogruymus arkadaslar ınanmayanlar ıcın ufak bı kanıt daha.. fragmanı degıstırmısler ınsanlarda daha fazla heyecan uyandırmak icin..
anko
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 7:05 pm
barishtelli demiş ki:
Dağhanist demiş ki:
ne diyorsunuz
al iste bakın.. bu bayanda gormus demek kı benm soyledıgım dogruymus arkadaslar ınanmayanlar ıcın ufak bı kanıt daha.. fragmanı degıstırmısler ınsanlarda daha fazla heyecan uyandırmak icin..
tek umudum sensin valla barış inş. doğrudur
snm!
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 7:14 pm
İşte link :S burda efe yok :( ama belki başka bi fragman daha vardır =(
arkadaşım ama k.y sitesinde yayınlanmadı demekki 1 tane daha fragman varki onu yayınlayacaklar yoksa bu fargman çok tan yayınlanırdı şu aslıda serefsiz efeye bağırıyo it
pardon ama kanal d'de de izledim aynı fragmanı ben. Bence ky sitesinin kendi uyuşukluğu bu! Efeye bağırmıyo o ayrıca onu kandırdıklarını düşündüğü için kandıranlara bağırıyo.
yigit_fan
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 7:28 pm
ben şimdi timsle görüşme yaptım adam resmen benni sinir etti.... bize oyunmu oynuosunuz dedim olabilir dedi... peki sizi izlemicez oyun oynuyorsanız protesto edicez.. dedim ... edin dedi o kendi sorununuz dedi... ben evdeki eşime bile söylemiyorum dedi... sesi alaycıydı ... peki 3.fragman çıkıcak dedim warmı öle bişey dedim ... hayır dedi.... kapatmak zorundayım dedi kapattı... gıcık oldum yaaa
barishtelli
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 7:33 pm
biz bi kac mod. arkadasla gorustuk burda eger onlarada mantıklı gelırse bısey denıcez tims icin..
yigit_fan
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 7:35 pm
ne mesela barishtelli ??
barishtelli
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 7:43 pm
yigit_fan demiş ki:
ne mesela barishtelli ??
diger arkadaslardan haber beklıyorm onlar onayladıktan sonra sıze ıletıcekler
s3lçuk
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 7:53 pm
efe felan ykdu fragmanda :(
İzMiRLee
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 8:00 pm
Bu bolum izleyip qorcez Barıs efendi doqrumu soluyo yalanmı Tek Kanıt bolumu izlemek başkasının qormesi deqil
Dağhanist
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 9:00 pm
cevap :
güven_savar
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 9:02 pm
Dağhanist demiş ki:
cevap :
ya hoca valla iyi diyosun barış da iyi diyor da kyfanclub da sette çalışan adminleri efe mefe yok yazmış
coco
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 9:08 pm
arkadaşlar 118. bölüm fragmanına bi bakın önce ky sitesinden sonra kanal d den farkı görün yani söylenenler doğru olabilir
sarah
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Perş. Mayıs 27, 2010 9:10 pm
ya şimdi noluyo başka bi fragman dahamı varmış madem var o nie gösterilmiyo
efe sever
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Cuma Mayıs 28, 2010 7:26 am
bugun cuma yarın bölüm var ama kavak yelleri sitesinde fragman daha çıkmadı birde böyle düşünün normalde çarşamba perşembe çıkan fragman cuma olmasına rağmen çıkmıyorsa ya çıkacak fragmanda efe var heyecan yapıyorlar ya da fragmanda efe filan yok meraktan çatlatmaya çalışıyorlar
okitay07
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Cuma Mayıs 28, 2010 7:53 am
ya kardeşim efe falan yok çıksa bile sezon finalinde görünmez tahmin etmeniz lazım zaten akıl var mantık var gösterirlermi hiç heyacan katacaklar diziye belkide reyting leri yükseltmek için böle bişey yapıyolar izleyicide efe gelcek sansın
rizeli_kızz53
Konu: Geri: Bir Evli Kadin Oda fragmani görmus Cuma Mayıs 28, 2010 11:58 am
Ya arıyoruz ama doğru düzgün söyleyen bişey yok ki kimsenin ağzından tek kelime alamıyoruz timsi telefon yağmuruna tutmaya varmısınız