Konu: O Mesaj'dan kimse çikmicak Perş. Mayıs 27, 2010 6:34 pm
Efe'nin yolladi messaj kimse çikmicak cunku asli güvene benim hemen çikmam lazim diyor ve baska kisimda evlenme teklifi yerde neden yaptin bunu diyor
yunus_emre18
Konu: Geri: O Mesaj'dan kimse çikmicak Perş. Mayıs 27, 2010 6:38 pm
güzel dikkat etmişsinde evde çıktıı kıyafetle ve bağırdığı kıyafet aynı değil birde biri akşam diğer gündüz....
BLaSTeR
Konu: Geri: O Mesaj'dan kimse çikmicak Perş. Mayıs 27, 2010 6:39 pm
Dağhanist demiş ki:
Efe'nin yolladi messaj kimse çikmicak cunku asli güvene benim hemen çikmam lazim diyor ve baska kisimda evlenme teklifi yerde neden yaptin bunu diyor
arkadaşım cümleleri baştan toparlar mısın.? "ve" kelimesinden sonra hiçbirşey anlamadım..
snm!
Konu: Geri: O Mesaj'dan kimse çikmicak Perş. Mayıs 27, 2010 6:42 pm
ve'den sonrası,
Fragmanın başka bir kısmında, evlenme teklifi ettiği yerde bana bunu neden yaptın diyor
cypriot
Konu: Geri: O Mesaj'dan kimse çikmicak Perş. Mayıs 27, 2010 7:05 pm
yanlız arkadaşlar evlenme teklifi ettiği yeri herkes biliyor.çünkü efe arkadaşalrıyla bi süpriz hazırladı ve teklif ederken herkes ordaydı.minede biliyor yani.
yigit_fan
Konu: Geri: O Mesaj'dan kimse çikmicak Perş. Mayıs 27, 2010 7:32 pm
ben şimdi timsle görüşme yaptım adam resmen benni sinir etti.... bize oyunmu oynuosunuz dedim olabilir dedi... peki sizi izlemicez oyun oynuyorsanız protesto edicez.. dedim ... edin dedi o kendi sorununuz dedi... ben evdeki eşime bile söylemiyorum dedi... sesi alaycıydı ... peki 3.fragman çıkıcak dedim warmı öle bişey dedim ... hayır dedi.... kapatmak zorundayım dedi kapattı... gıcık oldum yaaa
ahmetyunus
Konu: Geri: O Mesaj'dan kimse çikmicak Perş. Mayıs 27, 2010 7:38 pm
yaw minen,n oyun yapacak halimi var allah askına ..
sarah
Konu: Geri: O Mesaj'dan kimse çikmicak Perş. Mayıs 27, 2010 9:24 pm