Konunun ilk mesajı :resmi forumda bir arkadaş anlattı boyle olacak arkadaşlar bence de, sirk haberi de dogru, daghana teklif gittigi de. net birşey diyemem senaryoyu biliyor olabilir,siz sadece mantıga bakın olayları anlatıyorum bence coook mantıklı
bu bölüm efeyi gormuyoruz uzuldum ama yine de efe dondu mesajı bu iyi haber bizlere
"sana ne olacağını söyleyeyim o arama işi falan bitecek herkez eski haline dönecek aslı kimseyi bulamayacak orada ardından nurgul babasıyla barışacak ve metin abi güvenide babasıyla barıştırmak için plan kuracak poyraz yolda yürürken sirk afişi görecek metinden yardım isteyecek metinde hemen adresi verecek buraya hemen gelmeniz lazım falan diyecek aslı gitmek istemeyecek ama güven önemli birşeydir belki falan diyecek ikiside gidecekler orada olan olacak.
orada bir şekilde palyoçonun üstüne birşey dökülecek oda hemen üstünü çıkartacak aslı güven ve diğerleri ona doğru bakacak kalbindeki ASLI yazısını görecekler bitecek ama yüzünü göstermeyecekler.
dağhana teklif sunuldu bekleniyor ama büyük ihtimal kabul edebilir.yüzünü görmeyeceğiz izleyip göreceksiniz"