Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Tahmin ..... !!!

+6
FiratVarlik
yunus_emre18
efe sever
mhe_25
barishtelli
burakkv
10 posters
YazarMesaj
burakkv
Üye
Üye
burakkv

Ruh Hali : Tahmin ..... !!! Canli10

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyCuma Mayıs 28, 2010 11:58 pm

arkadaslar asli ve guvenin fragmanda bir bakal gibi dukkanin onundeler aslida o an aliyarak sana soylemistim yasiyor diyor ve on tarafa bakiyor ins hatirlarsaniz ..bence orda gercekden efeyi goruyor niye mi cunku oyle bir bakisi varki ...yoksa bana mi oyle geliyor?
barishtelli
Üye
Üye
barishtelli

Ruh Hali : Tahmin ..... !!! Anlayi10
Takımı : Tahmin ..... !!! Fb10

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 12:10 am

burakkv demiş ki:
arkadaslar asli ve guvenin fragmanda bir bakal gibi dukkanin onundeler aslida o an aliyarak sana soylemistim yasiyor diyor ve on tarafa bakiyor ins hatirlarsaniz ..bence orda gercekden efeyi goruyor niye mi cunku oyle bir bakisi varki ...yoksa bana mi oyle geliyor?

hayır o degılde aslı neden bunu bana yapıorsun neden diye bagırdıgı sırada arkadan 2 adam gecıyor ellerdınde darbuka felan var.. efe evlenme teklifi ettiginde aslıya boyle bı suprız felan hazırlamıstı onunla mutlaka bı alakası vardır demedi demeyın bak o adamları baglıcaklar efeye..
mhe_25
Üye
Üye
mhe_25

Ruh Hali : Tahmin ..... !!! Kimses10
Takımı : Tahmin ..... !!! Gs10

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 7:34 am

olabilir ikiside mantıklı!!
http://tarihsor.tr.gg
efe sever
Üye
Üye
efe sever

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 7:41 am

ona bakarsanız evlenme teklif ettiği yeri mine de biliyor ilk başta mine diyordum ama bu mine bu kadar şeyi kurgulayamaz diye düşünüyorum bir de mesajda efe oldugu belli olmuyor bu kadar zaman yoksun sadece evlenme teklifi ettiğim yere gel yazıyor efe olsa kendini belli edecek başka birşey yazardı bence mesaj efe den değil bu da benim tahminim
yunus_emre18
Üye
Üye
yunus_emre18

Ruh Hali : Tahmin ..... !!! Aggres10

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 8:00 am

efe sever demiş ki:
ona bakarsanız evlenme teklif ettiği yeri mine de biliyor ilk başta mine diyordum ama bu mine bu kadar şeyi kurgulayamaz diye düşünüyorum bir de mesajda efe oldugu belli olmuyor bu kadar zaman yoksun sadece evlenme teklifi ettiğim yere gel yazıyor efe olsa kendini belli edecek başka birşey yazardı bence mesaj efe den değil bu da benim tahminim
evet efeden olsa bu kadar somut ve kaba tarzda yazmaz yani 3 yıl dilekolay oraya gel misali Şu forumde herkes kadar bende efenin gelmesini istiorum...Tahmin ..... !!! 9072 hemde ben bi konuya yazdım efe yok arkadaşlar şimdi bana inanmazsınız ama bugün akşam diziden sonra inanmayan arkadaşlar sohbeti açsın onların klavayedeki hallerini görmek istiyorum Tahmin ..... !!! 9072...
efe sever
Üye
Üye
efe sever

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 8:03 am

önümüzdeki sezon varmı efe Tahmin ..... !!! 9072
yunus_emre18
Üye
Üye
yunus_emre18

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 8:05 am

efe sever demiş ki:
önümüzdeki sezon varmı efe Tahmin ..... !!! 9072
valla o kadarı beni aşar ama arayı çabuk tuttuklarına göre olaylar çabuk gelişip biter dizi çünkü hiçbirdizi bu kadar erken başlamamıştı demekki oyuncular hem tatil yapacak izmirde hemde çekimler olacak belki bodruma felan akarlar Tahmin ..... !!! 9072 çekimler orda olur Tahmin ..... !!! 9072 Tahmin ..... !!! 9072 Tahmin ..... !!! 9072
efe sever
Üye
Üye
efe sever

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 8:10 am

bu akşam efeyi görmeyeceğimizi bildiğine göre daha fazlasıda vardır sende Tahmin ..... !!! 9072
FiratVarlik
Üye
Üye
FiratVarlik

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 10:53 am

Efe gibi bi adam sevgiLisinin onun öLdügn sanmasının hemen ardından baskasıyLa beraber oLdugunu ogrenince ona sıcak davranırmı sizce? Bence mesaj efe'den oLabiLer..
efe sever
Üye
Üye
efe sever

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 11:00 am

bence mesajın efeden olması mümkün değil ayrıca oyun aslıya değil efe severlere yapılıyor
herkes efe dönecek ümidiyle bakarken diziye efe görünmeyince hayal kırıklıgı yaşıyacak
mhe_25
Üye
Üye
mhe_25

Ruh Hali : Tahmin ..... !!! Kimses10

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 11:33 am

efe sever demiş ki:
bu akşam efeyi görmeyeceğimizi bildiğine göre daha fazlasıda vardır sende Tahmin ..... !!! 9072
ben bu akşam sezon finali olsada kavak yellerini izlemiyecem eurovisiona bakacam ama son bölümlerini izlerim... :Z: :Z:
http://tarihsor.tr.gg
cerkez_hanceri
Üye
Üye
cerkez_hanceri

Ruh Hali : Tahmin ..... !!! Tinerc10

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 11:55 am

efe sever demiş ki:
bence mesajın efeden olması mümkün değil ayrıca oyun aslıya değil efe severlere yapılıyor
herkes efe dönecek ümidiyle bakarken diziye efe görünmeyince hayal kırıklıgı yaşıyacak

sana katılıyorum ama bir yandanda böle büyük bir risk alamazlar gibime geliyor bu akşam belli olacak
Nehir94
Banned
Banned
Nehir94

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 12:01 pm

efe sever demiş ki:

Ne güzel dedin: Oyun Aslı'ya değil Efe severlere yapılıyor diye...
Gerçekten biz bu oyundan artık bıktık...
kristien
Üye
Üye
kristien

Ruh Hali : Tahmin ..... !!! Kederl10

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 12:18 pm

bence efe gelecekse dizinin temmuzda başlaması çok normal çünkü araba denize uçtu ve birçok denizle ilgili sahne çekilecek ve yazın uçmuşlardı denize çekimlerin yazın yapılması gerek onun için de yazın başlıyo olabilir :idea:
zzzeynep
Üye
Üye
zzzeynep

Ruh Hali : Tahmin ..... !!! Relax10
Takımı : Tahmin ..... !!! Turkiye

Tahmin ..... !!! Empty
MesajKonu: Geri: Tahmin ..... !!!   Tahmin ..... !!! EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 12:33 pm

mantıklı tabi.deniz sahnelerini çekmek için erken başlatıyor olabilirler.ama bence başladığı gibi erkede biter.dizi biliyorsunuz haziran gibi başlamştı en başta.şimdide temmuzda başlayıp eylülekim gibi bier gbime geliyor.çünkü artık dizide olay yapacakları pek bişey kalmadı.efe ya döneek aslıyla evlnecekler,yada dömeyecek aslı bakırköye gidecek.burakta öyle yada böyle çıkar artık diziden.leylanında foyası çıkınca ortaya onada posta.efe dönerse güvende gider.hadi onada yallah.atakanın leylayla öpüştüğünüde bu bölümde öğrenir su.yeni sezonda birkaç bölüm küs kalır sonra onlarda barışır.ama halil ne olur onu bilmiyorum.ee ne kaldı geriye.sonra final.yeni bence böyle olur...

Tahmin ..... !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir Tahmin ....
» Bir Tahmin
» tahmin
» efenin senaryosuyla ilgili bir tahmin.
» Alttakinin Burcunu Tahmin Et