Sanat Hayatı İlk oyunculuk deneyimine Ali Taran'ın yönettiği McDonald's reklamında rol alarak başladı. 2002 yılında Atv'de yayınlanan Gülse Birsel'in hazırlayıp sunduğu G.A.G. adlı programda, yine Atv'de yayınlanan A Takımı gibi programlarda yardımcı yönetmenlik, reji asistanlığı yaptı. 2003 yılında Kanal D'de yayınlanan Lise Defteri adlı dizide Serhat karakteri ile 27.bölüm yer aldı. Digitürk'te S'nek gençlik kanalında Over Game adlı programı hazırlayıp sundu. 2005 yılında yayınlanan Püf Noktası adlı programda kısa skeçlerde rol aldı. Aynı yıl Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Hırsız Polis adlı dizide canlandırdığı Jilet tiplemesi ile dikkatleri üzerine çekti. 2007-2009 yılları arasında Kavak Yelleri adlı dizide Efe karakteri ile 2 sezon yer aldı. Ayrıca bugüne kadar hiç bir sinema filminde rol almamıştır. Kavak Yelleri adlı dizide 4.Sezonda yer alacağı açıklandı[kaynak belirtilmeli]. Değiştirilmiyor bu yazılar
efe sever
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 1:35 pm
bende denedim olmuyor ama bana göre dağhanın dönmeyeceği fikrimi değiştirmez
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 1:48 pm
engin canımı sıkıyosun sus lütfenn...!! ya tamam dönmeyeceğini düşünüyosun bunu biliyorum ama dönmeyecek dönmeyecek diyip canımı sıkma lütfen zaten moralim sıfır...
efe sever
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 1:53 pm
tuba konu açılmışken kim kimden özür diliyor şimdi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 1:54 pm
ya özür dilerim sorun etme temmuz gelsin söz ilk bölümde dağhan yoksa zaten yeteri kadar üzülcem özür dilemek koymaz bana herkesden tek tek dilerim yane sorun etme
efe sever
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 1:58 pm
sen aldırma bana tuba dalga geçiyorum bende efenin dönmesini isterim ama bu senaryo bana inandırıcı gelmedi efe bu şekilde dönerse bu saçma senaryo için ben herkesten özür dilicem temmuza az kaldı inşallah temmuzun 30 unda başlar ve o zaman döner efe
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 1:59 pm
yok ya ne temmuzun 30 haziran 26 da başlamayacakmı :S
efe sever
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:04 pm
fragman sonunda kavak yelleri yeni bölüm temmuzda yazıyordu 30 u da ben başka birşey için söyledim kaçında başlayacağını bilmiyorum
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:13 pm
Kavak Yelleri
“Kavak Yelleri” bu hafta “sezon finali” bölümü ile ekrana geliyor. Sevilen dizi Haziran ayının son haftasından itibaren yepyeni bölümleriyle yine Kanal D ekranındaki yerini alacak...
Cumartesi 22:15
mhe_25
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 3:21 pm
ben döneceğine çok inanıyorum off yha hade yha dönsün!!
Misafir Misafir
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 3:49 pm
ben vikipedi ye inanmıyorum nedense
mhe_25
Konu: Geri: Vikipedi ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 4:04 pm
bende inanmıyorum yalan dolan dolu orası
efe sever
Konu: Geri: Vikipedi ..... Çarş. Haz. 02, 2010 7:34 am
adamlar izliyor bölümü efeden aslıya mesaj geliyor sonra telefonda mösyö denizoglan almanyalı lakapları görüyor birde el ve kafa görüyor kesin birşey yokken ortada vikipediye 4. sezonda yer alacağı açıklandı yazıyor bunları görmeselerdi emin olun 4. sezon yazısı yazmazlardı
dağhOKan
Konu: Geri: Vikipedi ..... Çarş. Haz. 02, 2010 7:52 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
tuba senin bu imzalarında herşey çok açık elinde kafaının da güvene ait olmadığına yönelik şimdi biraz daha dikkatli baktımda
efe sever
Konu: Geri: Vikipedi ..... Çarş. Haz. 02, 2010 7:55 am
bende ilk akşam izledim yayın zamanında yani o kafa bana güvenin gibi gelmedi güvenin olabilir ama güvenin kafası gibi gelmedi bana ama el kesinlikle güvene ait değil o konuda eminim ama kafa konusunda emin değilim güvenin değil gibi geldi desemde kafa
tuba senin bu imzalarında herşey çok açık elinde kafaının da güvene ait olmadığına yönelik şimdi biraz daha dikkatli baktımda
ben öle diyorum ama öle çıkarsa çok saçmalamış olurlar bilmiyorum yani bence güven değil ikisi de aslı ve güvenden başka iki kişi daha var o sahnede...
Misafir Misafir
Konu: Geri: Vikipedi ..... Perş. Haz. 03, 2010 4:31 am
ya ben hiç denemedim değiştiriliyo diyemi bugün bi deniyim bakam
ßUrCU
Konu: Geri: Vikipedi ..... Perş. Haz. 03, 2010 10:38 am
Bence o kafa güvenin aslı güvene bakıo gibi el nerde kafa nerde