Konu: facebook da böyle bir organizasyon var... Ptsi Mayıs 31, 2010 1:56 pm
DAĞHANI GERİ İSTİYORUZ Yer:İSTANBUL TAKSİM MEYDANI Tarih:13 Haziran 2010 Pazar 14:00
snm!
Konu: Geri: facebook da böyle bir organizasyon var... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:01 pm
Off saçmalamayın, bugün o kadar fazla şey oldu ki, halen bunun için taksimde buluşuyorsanız helal olsun..
yigit_fan
Konu: Geri: facebook da böyle bir organizasyon var... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:02 pm
facede var valla bende paylaştım bence tims baskı yapmak kafi..
snm!
Konu: Geri: facebook da böyle bir organizasyon var... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:48 pm
Yok zaten lafım sana değil arkadaşım bunu düzenleyenlere..
mhe_25
Konu: Geri: facebook da böyle bir organizasyon var... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:51 pm
bence doru bi organizasyon!!
efe sever
Konu: Geri: facebook da böyle bir organizasyon var... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:54 pm
timsin önünde yürüyüş yapsanıza meydanda yapacağınıza öğrenin şirketin yerini orda yapın ne yapacaksanız
scream
Konu: Geri: facebook da böyle bir organizasyon var... Ptsi Mayıs 31, 2010 2:56 pm
bugün neler oluyor siz neyin peşindesiniz:S hayat bir diziden ibaret değil ya da dağhandan bugün bari yapmayın:(
snm!
Konu: Geri: facebook da böyle bir organizasyon var... Ptsi Mayıs 31, 2010 7:41 pm
Arkadaşım bunu yazanlarının yaşlarının çok büyük olduğunu sanmıyorum. O yüzden tepki göstermiyorum
Ama ayıp bu yapılan.
snm!
Konu: Geri: facebook da böyle bir organizasyon var... Ptsi Mayıs 31, 2010 7:42 pm
Baksana 14 yaşında, kim ona şu anda ne olup bittiğini neler döndüğünü anlatacak... Anlatsak da o anlayacak mı, bizim bile anlamadığımız olaylar var işin içinde...