Konu: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 4:47 pm
Arkadaşlar bugün forumları gezdim ve bazı yalan yanlış yazılara kafam takıldı bunlara gerçeği öğrendiğim için cevap vermek istedim
1: Dağhan diziden ayrılma sebebi sağlık ve ailevi problemleriymiş
2: Evet gerçekten dizi yönetmeni jale ile aralarında bir tartışma geçmiş ama diziden ayrılma sebebi bu değilmiş sandalye fırlatmaolayı asılsızmış
3: Setteki herkez ferit aktuğ hariç dağhana cepe aldı ve kimse onunla konuşmuyordu pelin dağhana karşı herkezi kışkırtıyordu diyenler var bunun gerçekle uzaktan yakından alakası yokmuş
4: ibrahimle dağhan sette veya başka bir yerde hiç kavga etmemişler dağhan pelini hiç ağlatmamış
5: Dağhanın bu tartışmalar yüzenden gece cekimlerini arttırılar diyen arkadaşlar var ben bunuda sordum senaryo ve mekan gereği böle oldu dedi kasıtlı yapılmış birşey yok dedi
6: Konuştuğum kişi bunlar profesyonel oyuncular böle ufak defek nedenşerden dolayı diziyi bırakıp gidemezler her insan çalıştığı kişilerle fikir ayrılığına düşebilir ama kesinlikle bunlar büyütülecek şeyler değil dedi
7: Yeni sezon temmuzda ama tam olarak hangi hafta başlatacakları belirlenmemiş sordum büyük ihtimal ilk haftası başlayacak dedi ama kesin değilmiş
8: Efe karakterini başkası oynayack diyenler var oda yanlış bir bilgiymiş
KAYNAĞIM DAĞHANIN KESİN DÖNDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİĞİM KİŞİ BEN ONA KONUMU NEDENİYLE İNANIYORUM BUGÜN TELDE KONUŞTUM CUMA GÜNÜ YANINA GİDECEM BAŞKA BİRŞEYDEN ÖTÜRÜ DİZİYLE ALAKALI DEĞİL CUMA GÜNÜNDE KADAR YİNE ASILSIZ BİŞİLER ÇIKARSA ONUDA YANINA GİTTİĞİMDE ORTAM MÜSAİT OLURSA SORARIM
KONUN YERİ BURASI DEĞİLSE KUSURA BAKMAYIN MODLARDAN VE ADMİNLERDEN BU KONUYU SİLMEMELERİNİ RİCA EDİYORUM.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 4:55 pm
ya efeee bu ismi sölemek hoşuma gidiyo efe sana güveniyorum çünkü baştan beri inanmayan sen öle bişey duymuş olmalısın ki inandığını sölüyosun güveniyorum sana umarım yanıltmazsın asılsız çıkan haberlere kulak asmayalım tamam ama insanlar deli ediyolar yaa hayret ayrıca dağhanın kimseye sandalye fırlatmayacağını biliyoruz yani bu olayın asılsız olduğu belliydi dağhan öle bişey yapmaz o kadar kontrolsüz değil bence...emeğin için tşkler...
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 4:57 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
ya efeee bu ismi sölemek hoşuma gidiyo efe sana güveniyorum çünkü baştan beri inanmayan sen öle bişey duymuş olmalısın ki inandığını sölüyosun güveniyorum sana umarım yanıltmazsın asılsız çıkan haberlere kulak asmayalım tamam ama insanlar deli ediyolar yaa hayret ayrıca dağhanın kimseye sandalye fırlatmayacağını biliyoruz yani bu olayın asılsız olduğu belliydi dağhan öle bişey yapmaz o kadar kontrolsüz değil bence...emeğin için tşkler...
rica edrim canım benim
benim bir fikrim var doğrudur yanlıştır bilemem ama bence bu söylentileri dağhanın dönüşünü çekemeyenler çıkarıyor
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 4:58 pm
yüksek ihtimal sarp fanları veya dağhanı sevmeyen birileri umarım döner hepsine ağızlarının payını vermek için sabırsızlanıyorum ama yeterki dönsün :(
yqmur
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 5:19 pm
kime sorduğu söylesen bide
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 5:21 pm
yqmur demiş ki:
kime sorduğu söylesen bide
zamanı gelince sölerim
yqmur
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 5:37 pm
emin ol heyecanla bekliyoruz kim bu meçhul adam
Duygusu
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 6:00 pm
çok sağol bu sölediklerin için ve çabalrın için evet dağhan bencede öle bişi yapmaz tamam sinirli birisi olabilir ama bukadar alçalmaz bencede efe geri gelicek ve başka kimse onun yerine gelmez
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 6:05 pm
efe çok saol herşey için hayırlısıyla o bi gelsin de bayram olcak bayrammmm
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 6:37 pm
EFEMI ÖZLEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIM DÖNMESI LAZIM! KY IZLEYINCE HUZUR BULUYORDUM CÜNKÜ EFEM NISANLIMA BENZIYOR! SIMDI EVLENDIM YANIMDA AMA EFE DIZIDEN CIKTII DÖNSÜN YA
Princess
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 6:58 pm
bende bazi seyleri biliyorum .. ama aciklamiyorum
*Dnz
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 7:01 pm
Açıkla aramızda kalır
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 7:02 pm
herkes biliyoda kimse sölemiyo ne güzel yaa aslında bende çok şey biliyorum
Princess
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 7:05 pm
yok vallahi acikliyamam ... :(