Arkadaşlar dizi setine gittim bugun Su pastanesine... Çekimler vardı biraz bekledim arkadasm kucuk bı rolde oynuodu sonra arkadasım sayesınde setin içine girdim Pastanede Güven Halil Atakan felan vardı .. aslı deniz mine nerede die sordugumda hastane cekımlerı felan var onlar orda dedı bıraz daha kurcaladım ve sunları ogrendım Denız ve mine vuruluyor denız hafıf yaralı mine ise agır yaralı felan yogun bakıma alıyolar cocugunu felan kaybedıo bı kac kere kalbı felan duruo ıste ama sonra kurtuluyomus yanı bu sekılde felan dewam edıyomus birde Su bi sure pıyasada olmuyormus atakana cok kızdıgından felan..
Gelelim EFE OLAYINA..
Amacım zaten efe olayıydı hanı bana yalancı dıenlere bı delıl bulmaktı felan Set gorewlılerıne sormaya kalkıstm cewap bıle vermedıler olumlu veya olumsuz..
Sonra arkadasm dedı barıs efe felan donmedı abi ikna etmeye calısıyolar ama suan ıcın olumlu bısey yok tam tersi olumsuz gıdıyo.. o balıkcıların ordakı sahne resmen bekletılıyormus donme ıhtımalı dusunulerek.. Timur bey ve 2. yonetmen sanırım kerem beydi Dağhanı ikna etmeye calısıyolarmıs ama dağhan yanasmıyormus.. suan ıcın gelme ıhtımalı cok dusuk dediler yani..
BU ARADA BANA YINE YALANCI DIYENLER OLMASIN DIE CEKIMLERDE FOTOGRAF VE VIDEO CEKTIM NASIL YUKLEYECEGIMI BILMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ YUKLERIM GORURSUNUZ
Arkadaşlar efe geliyor rahat olun onların haberi yokmuş olaydan dağhan ile anlaşıldı bu kadar kesin diyorm
iyi güzelde resmi bi açıklama yapılmayacak mı :scratch:
insanları böyle meraktan çatlatıp komplo teorileri ürettirmek varken hemen açıklarlarmı. Benim daha kavak yellerini bir bölüm dahi izlemeyen arkadaşım duymuş ula neymiş bu kavak yelleri biri ölmüşte gerimi geliyormuş diyo yeni bölümü başlasında bir bakayım diyor anla işte ne kadar işlerine geliyor
Arkadaşlar efe geliyor rahat olun onların haberi yokmuş olaydan dağhan ile anlaşıldı bu kadar kesin diyorm
iyi güzelde resmi bi açıklama yapılmayacak mı :scratch:
insanları böyle meraktan çatlatıp komplo teorileri ürettirmek varken hemen açıklarlarmı. Benim daha kavak yellerini bir bölüm dahi izlemeyen arkadaşım duymuş ula neymiş bu kavak yelleri biri ölmüşte gerimi geliyormuş diyo yeni bölümü başlasında bir bakayım diyor anla işte ne kadar işlerine geliyor
[quote="Evolution"]Arkadaşlar efe geliyor rahat olun onların haberi yokmuş olaydan dağhan ile anlaşıldı bu kadar kesin diyorm[/quote bunu sen diosun yaa kafamıza taş yağcak hep gelmicek diodun valla sen sölüyosan bişey biliyosundur ben keremçakıroğluyla konuştum ve buraya bir konu açmıştım uzun zmn önce ky bıraktım haberim yok seneryo deişebilir fln demişti
İnşallah gelir ya :S ama arkadaşlar yalanlıyıp duruyoruz ama kanıtlarla gelmis barısthelli arkadaş.
fotolar konuşuyomu arkadaşım kerem çakır oglu temelli bırakdı k yellerini ben sete gitmedin felan filan dedimmi sadece kerem çakır oglu olayı felan yalan hadi diyelim ismi yanlış yazdı k yelleri şuan tek yönetmenle çalışıyo
1. sete gidenler bilir setin icinde kucuk rollerde oynayan arkadaslar fotograf cekmek video almak gibi şeyler yapamazlar yasak !! Helede ben arkadasımın cabasıyla oraya gırmıssem asla ama asla yapamazdım bunu yani yakından cekim yapamazdım ...
2. siz ikiniz burada bana 1kez daha yalancı derseniz farklı bi sekılde tepki alırsınız
3. Fotografları uzaktan zor bela cektım cunku cekım alanını cevırıyolar kımse adam akıllı cekemıyor bıle ayrıca cektıgım fotograflar telefonla cekılen fotograflar anca o kadar oluyo netlıgı ..
4. KEREM ÇAKIROGLU 2. yonetmen veya yardımcı yonetmen olarak diziye dewam ediyo buna eminim bundan 15 bolum once mı ne tam hatırlamıorm ama 15 veya 20 bolum once adı bolum sonunda yazdı yonetmen olarak.. bunu asıl sen bılmıosun burada gelıp sana neyın yalan haberını ypaıcam ya sabır..
15-20 bölüm önce kerem çakıroğluna tşk ederiz yazıyordu hatta ben burda bir konuda söyledim iyi hatırlıyorum diziyi bıraktı hala tşk ediyorlar kerem çakıroğluna diye bir ara dönüşümlü yönetiyorlardı jale incekol ve kerem çakıroğlu o yüzden tşk etmiş olabilir ama şuan hala yönetiyormu bilmiyorum
arkadaşım eskiden yazıyodu hem jale nin hem keremin ismi yazıyodu şimdi keremin ismini sildiler hem son 7.8 bölümü jale yönetti kerem çakıroglu bırakdı sen yalan söylüyosun
ora 1 orası güncellenmiyo bayadır 2 resmi sitede de yazıyodu tıms ın sitesindede resmi sitede silinip tımsın sitesinde silinöiyosa bu tımsın sitesinn güncellenmedigine kanıttır 3 yukarıda dedigim gibi son 7.8 (belki daha fazladır) bölümü jale yönetti ama ondan öncesi bi bölüm jale bi bölüm kerem yönetiyodu kapiş
En son raskolnikow efe tarafından Perş. Haz. 03, 2010 9:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
arkadas cok emin ya boyle konularda bırınde yok guncellemıyo bayadır der bırınde gıttı der bırınde geldı der cunku arkadas herseyi cok ıyı bılıyo
ya eminim çünkü kanıtlar var eskiden iki sitedede hem jale hemde kerem yazıyodu yönetmen bölümünde şimdi resmi sitede yazmayıp tımsın sitesinde yazıyosa bu güncellenmedigine kanıttır bunu anlayamıyosan bi doktora fealn görün