Konu: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 5:22 pm
Öncelikle bu resim forumdaki cypriot adlı kullanıcıdan alıntıdır.Bilgin dahilinde olmadan kullandığım için özür dilerim özel mesaj atabilirdim ama görmeme ihtimalinin çok olduğunu düşündüm (açıkçası ben bakmıyorum pek posta kutuma filan ).Neyse uzun lafın kısası eğer resmini böyle kullanmamı istemezsen anlarım ve hemen silerim ve cidden özür dilerim böyle habersiz kullandığım için ama ne yapıyım çok heycanlandım.Neyse asıl konuya gelelim yani kafa ve el denkleminin olduğu sahneye.Cypriot arkadaşımız Sığacık gezisine gittiğinde bu limanın resmini de çekmiş Allah razı olsun valla anlamama çok yardım etti.Resimde gördüğünüz gibi Aslı'yı x ile işaretledim ve orda bir gemiyle bir kayığın üzerine ok işaretleri koydum onlar geminin biraz yana kayması gerektiğini ve resimde gemiye paralel olan tekneninde gemiye dik hale gtirilmesi gerektiğini anlatmaya çalıştım.
Bu resimden sonraki resimler ise benimdir, ben yaptım sizin anlamanızı pekiştirmek için
Yani uzun lafın kısası kafa Güven'e el ise başka birine (tercihen Efe-Dağhan Külegeç olanından) ait.Siz ne düşünüyorsunuz açıkçası ben bu resimleri hazırladıktan sonra kendimi bile ikna ettim :: ama tabii benim atladığım noktalar olabilir eğer varsa lütfen düzeltin ve yorumlarınızı bekliyorum
méLTémm ♥
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 5:33 pm
bence güzel açıklama olmuş Sağol
eloif
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 5:35 pm
önemli değil
melancholy
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 5:38 pm
katılıyorum bende böyle düşünmüştüm orada 2 kişi olduğu kesindi zaten ama net cvbını yeni sezon ilk bölümde kesin olrak öğreneceğiz..teşekkürler eloif..
eloif
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 5:43 pm
melancholy demiş ki:
katılıyorum bende böyle düşünmüştüm orada 2 kişi olduğu kesindi zaten ama net cvbını yeni sezon ilk bölümde kesin olrak öğreneceğiz..teşekkürler eloif..
Evet bir an önce başlasın çünkü ben meraktan öleceğim.Önemli değil:D
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 5:47 pm
evet güzel olmus. artik tims onu güven olarak cikartirsa cooooook sacma olur
eloif
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 5:50 pm
x-sweet-piskopat demiş ki:
evet güzel olmus. artik tims onu güven olarak cikartirsa cooooook sacma olur
Evet elimizde kanıtlar var ::
efe sever
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 6:30 pm
süper bir denklem baya bilinir bir denklem bilinmezlik yok denklemde efeyi ordan çıkarmasınlarda görsünler günlerini
eloif
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 6:37 pm
Valla bencede dördüncü sezon eğer dizide Efe olmazsa Tims kendine kaçıcak yer arasın çünkü bu gidişle prodüksiyon şirketleri başlarına yıkılcak :: Bir kere şu sıralar hali hazırda saçmalamış olan senaryo daha da saçmalıyacak ve senaristler toparlayamıyacak. Neyse eğer gelmezse ben önceki 3.sezonun son 2 bölümüne kadar yaptığımı yapıp Kavak Yellerini izlememeye devam edeceğim.
safadizdar
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 6:43 pm
çok güzel yazmışsın ama şu da olabilr.efe geldi yanında da bi adam var efe güveni görünce aslıyla karşılaşmak istemiyor ve adamdan ağları açmasını istiyor adam ağları açınca aslı ve güven karşı karşıya kalıyor aslı da güvene nasıl beni takip edersin gibi bir bakış atıyor,güven de özür dilerim der gibi bakıyor bu benim yorumum sizce.
efe sever
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 6:47 pm
efe gelse güvenmi dinler direk çıkar ortaya
Princess
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 6:47 pm
safadizdar demiş ki:
çok güzel yazmışsın ama şu da olabilr.efe geldi yanında da bi adam var efe güveni görünce aslıyla karşılaşmak istemiyor ve adamdan ağları açmasını istiyor adam ağları açınca aslı ve güven karşı karşıya kalıyor aslı da güvene nasıl beni takip edersin gibi bir bakış atıyor,güven de özür dilerim der gibi bakıyor bu benim yorumum sizce.
evet benimde aklimdan bu gecti ...
eloif
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 6:57 pm
Princess demiş ki:
safadizdar demiş ki:
evet benimde aklimdan bu gecti ...
Hatta ve hatta bende düşündüm ama sonra aklıma Aslı'nın yüzündeki ifadenin değişimi geldi (Son resimde göstermeye çalıştım, ne kadar belli olmasaada çok fazla) Hani Aslı o elde bir anda daha da değişik bir şey gördü ki ele ikinci bakışında durgunluğunu bir anda heycan aldı.Yani bana kalırsa Aslı o ağın arkasındaki kişiyi görecek (orada Efe olsada , Efe'nin adamı vs. olsa da) çünkü dediğim gibi tünel deki son saniyeye geçmeden 5 salisede filan Aslı'nın ifadesindeki durgunluğun yerini bir anda heyecan ve daha fazla merak alıyor...yani bence.Tabii yine de yorumlanabilir insanın bakış açısına göre değişir, ne diyim senin bakış açın da doğru
Son olarak bende efe sever arkadaşımıza katılıyorum.Banada çıkıp Güven'e dahi kendini göstermesi daha Efece geliyor.Ama tabii aradan 3 yıl geçmiş, Efe neler yaşamış, başından neler geçmiş, hayat onu nasıl değiştirmiş kim bilebilir.Belki Efe diziye geri dönecek fakat eski matrak Efe gitmiş, yeni paronoyaklaşmış bir Efe gelmiş.(Ayyyy ama olmamalı böyle birşey orjinal adam orjinal kalmalı kişiliği değişmemeliii9
cypriot
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 9:33 pm
eloif demiş ki:
Öncelikle bu resim forumdaki cypriot adlı kullanıcıdan alıntıdır.Bilgin dahilinde olmadan kullandığım için özür dilerim özel mesaj atabilirdim ama görmeme ihtimalinin çok olduğunu düşündüm (açıkçası ben bakmıyorum pek posta kutuma filan ).Neyse uzun lafın kısası eğer resmini böyle kullanmamı istemezsen anlarım ve hemen silerim ve cidden özür dilerim böyle habersiz kullandığım için ama ne yapıyım çok heycanlandım.Neyse asıl konuya gelelim yani kafa ve el denkleminin olduğu sahneye.Cypriot arkadaşımız Sığacık gezisine gittiğinde bu limanın resmini de çekmiş Allah razı olsun valla anlamama çok yardım etti.Resimde gördüğünüz gibi Aslı'yı x ile işaretledim ve orda bir gemiyle bir kayığın üzerine ok işaretleri koydum onlar geminin biraz yana kayması gerektiğini ve resimde gemiye paralel olan tekneninde gemiye dik hale gtirilmesi gerektiğini anlatmaya çalıştım.
Bu resimden sonraki resimler ise benimdir, ben yaptım sizin anlamanızı pekiştirmek için
Yani uzun lafın kısası kafa Güven'e el ise başka birine (tercihen Efe-Dağhan Külegeç olanından) ait.Siz ne düşünüyorsunuz açıkçası ben bu resimleri hazırladıktan sonra kendimi bile ikna ettim :: ama tabii benim atladığım noktalar olabilir eğer varsa lütfen düzeltin ve yorumlarınızı bekliyorum
resimi paylaşamayı sormana bile gerek yok ki ayrıca gelen kutusunda bişey olunca senin önüne direk pencere açılıyor zaten anlatmak istediğinde benim düşüncem zaten kafa güvene ait bu kesin bişey .yani eminim yönetmen bunu hiç düşünmemiştir böyle tartışılcağını.
zzzeynep
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Çarş. Haz. 02, 2010 10:23 pm
çok güzel açıklamışsın eloif.artık buna bakıpta kafa başkasının diyemezle herhalde.kabak gibi ortada.kafa güvenin.el ya efenin yada efeye yardım eden kişinin(mesela uzun saçlı adam)
mhe_25
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Perş. Haz. 03, 2010 6:34 am
valaha olayı güsel anlatmışsın saol!!
TugceTm
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Perş. Haz. 03, 2010 7:55 am
bir kafa artı bir el eşşittir merakla ve sabırla beklenecek biay..
güzel anlatmışsın teşekkürler ama bnce bu olay elden çözülmeyecek bnce bu şekilde dönmez ama beklicez görcez tbi inş döner
revan <3 efe :)
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Perş. Haz. 03, 2010 10:55 am
bende böyle düşünüyodum resmlerle dahada netleşti
serqan
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Perş. Haz. 03, 2010 11:04 am
GÜVEN İN OLDUĞU YERDE FİLE YOK BENCE YA O EL EFE NİN YADA O TEKNENİN SAHİBİ OLAN ADAMIN ELİ FALANDIR )
eloif
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Perş. Haz. 03, 2010 1:47 pm
Destekleyici yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Ayyy artık bende sabır kalmadı yaaa iyiki erken sezon başı yapacak dizi yoksa artık meraktan çıldırırdım valla...
dağhOKan
Konu: Geri: Kafa ve El Denklemi Perş. Haz. 03, 2010 4:18 pm
aslında orda olay çok belli üç kişi olduğu çok belli,