şimdi aradım kavak yelleriyle ilgili sorum olucak dedim bilgi veremiyoruz dedi karşıdaki bayan düşündügünüz soruyu sormıcam dedim.buyrun dedi. yeni sezon fragmanının 2 gun sonra çıkacagı soyleniyor dogrumu dedim gerçekten o konu hakkında bi bilgi gelmedi dedi.peki dizi tam olarak hangi tarihte başlıcak dedim temmuzun ilk haftasımı dedim.o da henüz belli deil dedi tüm kanallarda ramazan dolayısıyla erken hazırlanılıyo ama şu an kesin bi tarih yok dedi...
temmuzda başlıcak ama ilk hafta mı ikinci hafta mı belli deil onu sordum bide zaten kavak yelleri der demez kapatıyodu kadın dur o soruyu sormıcam dedim bide benle konusması bittikten sonra telefonu kapatırken timur bey şu belgeleri alırmısınız gibisinden bişeyler soyledi
kim bilir o insanların telefon görüşmeleri dinleniyodur dizi hakkında bilgi verirlerse belkide işlerinden olucaklar o yüzden ordan haber çıkmaması normal
kim bilir o insanların telefon görüşmeleri dinleniyodur dizi hakkında bilgi verirlerse belkide işlerinden olucaklar o yüzden ordan haber çıkmaması normal
müşteri hizmetleri değil ki telefonları dinlensin yoksa dinleniyormudur :: ::
sekreterlerde ögreniyor herseyi .. nede olsa dosyalari onlarda bakiyor ama söyle birsey var sir saklama yükümlülügü ve bunu yapmazlarsa .. isten atilirlar
nerdeyse hergün geliyordur onlara dağhan geri dönecekmi fragman çıkacakmı diye telefonlar artık bıkmışlardır hak vermek lazım hem ayrıca dağhan dönecekmi timsi arayalım söylerler fragman çıkmadı ne zaman çıkar timsi arayalım söylerler vazgeçin her olur olmaz şeyde tims aramaktan bekleyin görün temmuzda başlıcak dizi 1 ay kaldı sanki onlar şu gün fragman çıkacak diyince değişen birşey olacak artık vazgeçin herşeyi görecez zaten benim fikrim dağhan 120 de gelmezse diğer bölümlerde beklemeyin o kadar efe lafı var dizide filelerin oraya aslıyı çağırıyor efe ordan çıkmayacak ama alakasız biryerden çıkacak bu çok saçma bence ordan çıkmazsa efe başka hiçbiryerden çıkmaz benim düşüncem tabi mesaja kadar olayı büyütttüklerine göre ordan çıkmazsa başka yerden çıkmaz efe anlayın bunu artık
Çok güvendiğim birinden dönecek diye bilgi almama rağmen ortada o kadar şey dolaşıyorki kafam karmakarışık kabak tadı verdi bu iş. Dönecekse eğer bıraksınlar süpriz yapma derdini sanki açıklama yapsalar dönecek diye reytingler artmayacakmı. eğer dönmeyeceksede dağhan neden bir açıklama yapmıyor. Eğer bunlar timsin oyunu çıkarsa Dağhan çok hayran kaybeder sessiz kalıp timsın oyunlarına izin verdi diye
benim düşüncemde iki bölüm çekilcek demişlerdi eger anlaşamadılarsa hala o 2 bolume yetişmeyebilir ama 122.bölümdede gelmesse hiç gelmez bence filenin arkasından efeye yardım eden kişi çıkabilir 2 bolum oyle gider gibi gelio
dedim ya işe alınırken anlaşma bile imzalatmışlardır :D:D
öyle birsey gerekiyor zaten .. mesela hastane fln [
öledir heralde
ben almanyada otururken daha, dotkor yaninda calistim sözleme imzalamaliydim .. mesela ailem yasakti söylemek hangi hasta geliyor diye fln
hmmm..zaten çoğu işe girerken anlaşma yapılır bak sen hasta isimlerini ailene dahi söylemiyormuşsun kaldı ki kız böle sır gibi tutulan haberi bize sölicek