Kanıt: Arkadaşları arasında Aslı Enver var ve Ayşe Erbulak'ın(dağhanın annesi) facebook adresinde çocuklar bölümünde yer alıyor. Ayşe Erbulak'ın Facebook adresine de burdan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/ayseerbulakbang?ref=sgm
Kavak Yelleri yeni sezon fragman çıkış tarihi: 05.06.2010(yarın)
Konu: Geri: Dağhan Külegeç'in gerçek Facebook adresi ve Kavak Yelleri yeni sezon fragman çıkış tarihi! [Kanıtlarıyla!] Cuma Haz. 04, 2010 7:01 pm
bunlarmı kanıt bu mu dağhanın face adresi Allahımmmmmmmmm yarabbimmmmmm sen sabır verrrrrrrrrr
tayfunkaratas
Konu: Geri: Dağhan Külegeç'in gerçek Facebook adresi ve Kavak Yelleri yeni sezon fragman çıkış tarihi! [Kanıtlarıyla!] Cuma Haz. 04, 2010 7:03 pm
evet. biraz araştırırsanız anlarsınız.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dağhan Külegeç'in gerçek Facebook adresi ve Kavak Yelleri yeni sezon fragman çıkış tarihi! [Kanıtlarıyla!] Cuma Haz. 04, 2010 7:09 pm
araştırmaya gerek yok ben dağhanın face takıldığını sanmıyorum ayrıca nie koydunki dağhanın facesini (tabi gerçekten oysa inanmıyorum ama)? anlamıyorum yaa neyi ispat ediyosun sen şimdi bize?
OrJiNaL- AdAm
Konu: Geri: Dağhan Külegeç'in gerçek Facebook adresi ve Kavak Yelleri yeni sezon fragman çıkış tarihi! [Kanıtlarıyla!] Cuma Haz. 04, 2010 7:14 pm
E YANİ :romi: :
tayfunkaratas
Konu: Geri: Dağhan Külegeç'in gerçek Facebook adresi ve Kavak Yelleri yeni sezon fragman çıkış tarihi! [Kanıtlarıyla!] Cuma Haz. 04, 2010 7:16 pm
sadece paylaşım.
Dağhan Külegeç'in gerçek Facebook adresi ve Kavak Yelleri yeni sezon fragman çıkış tarihi! [Kanıtlarıyla!]