İSTBLDA şuan kendisi çekim oraya gidicek... ve orda çekicekler istanbulda yanii büyük ihtimalle dönüyor ... yeni sezonda ... ama ne zaman olacağı belli değill.... kesin haberdir ... kaynağı sağlamdır...
inanmıyabilirsin kardeş o senin sorunun sana bişey ispatlamak zorunda değilim... ama çıkınca benden özürdilersin ayrıca şuan dağhan istblda ... İstblda olanlar bi araştırsın bakalım dağhan istblda
arkadaşım bi kere inanmam için bana kaynak göstermen gerekir herkes böle şeyleri söleyebilir....ben kimseden özür dilemem bunuda unutma :evil: ....dağhanın istblda olduğunu 1 yaşındaki hayranına sorsan bilir!
beni ilgilendirmez ya tam bilgi al yaz şu şu kaynaktan die ya da hiç yazma kendine sakla k. bakma arkadaşım... ki inanmıorumda snn bize ispatlamk zorunda olmadığın gibi:S:S
inanmıyabilirsin kardeş o senin sorunun sana bişey ispatlamak zorunda değilim... ama çıkınca benden özürdilersin ayrıca şuan dağhan istblda ... İstblda olanlar bi araştırsın bakalım dağhan istblda
arkadaşım bi kere inanmam için bana kaynak göstermen gerekir herkes böle şeyleri söleyebilir....ben kimseden özür dilemem bunuda unutma :evil: ....dağhanın istblda olduğunu 1 yaşındaki hayranına sorsan bilir!
bi yaşındaki hayranı onunla oturup bişiler içemez ama dimi
beni ilgilendirmez ya tam bilgi al yaz şu şu kaynaktan die ya da hiç yazma kendine sakla k. bakma arkadaşım... ki inanmıorumda snn bize ispatlamk zorunda olmadığın gibi:S:S
ORTAYA çıktığında hatırlatırım sana ... özürdilersiniz
özür dilemem ki haklıyım kaynak göstermeden konu açıosun ve inanmamızı bekliosun bn şahsn inanmıorum dediğin olursada özür dilemem ... abnn arkadaşı olmasınada inanmıorum:S
özür dilemem ki haklıyım kaynak göstermeden konu açıosun ve inanmamızı bekliosun bn şahsn inanmıorum dediğin olursada özür dilemem ... abnn arkadaşı olmasınada inanmıorum:S
sen istbldasın sen öğren... sen bul ozmn yorum yapmak kolay ... ozaman belki abimide görürsün
hahahahahaha dağhan abisinin arkadaşıymış madem öleydi bu zamana kadar aklın nerdeydi ya bırakın bu işleri çoluk çocuk kandırın hadi bakalım güle güle...
hahahahahaha dağhan abisinin arkadaşıymış madem öleydi bu zamana kadar aklın nerdeydi ya bırakın bu işleri çoluk çocuk kandırın hadi bakalım güle güle...
çoluk çocuk kandırmak içinde yalan atmaya gerek yok yani ... abiimde bana yeni söledi görüşmüyordum bende sizinle paylaşmak istedim niye kızıyorsunki size iyilik yapanda kabahat
sen istbldasın sen öğren... sen bul ozmn yorum yapmak kolay ... ozaman belki abimide görürsün
evet yorum yapmak kolay snnde dediğin gibi sonuçta snde bi yoruum yaptın ama doğru ama yalan... bn doğru olduğuna inanmıorum inş doğru söleyen sn olursunda bn yanılırım ama asla özürdilemem!!!!!
arkadaşım madem bi iş yaptın tam yap hele de abinin arkadaşı madem dağhan bi foto getir koy bu abim de yanındaki dağhan tamam inanalım ama öle sadece abim dağhanın arkadaşı geliyo demekle olmaz kimseyi de inandıramazsın ortada bu kadar yalan varken
Dağhan Külegeç 03 Haziran, 03:44 Şikayet Et tanışmış olma şansımız varmı acaba?
serdar :04 Haziran, 13:07 sizi çok beğeniyorum ... ve hayranınızım sizin en yakın zamanda sizi kavak yellerinde görmek için allaha yalvarıyorum .....dönücekmisiniz diziye aramızda ) kimseye demem )
Dağhan Külegeç 04 Haziran, 13:37 Şikayet Et Evet buyuk ihtimalle
serdar :04 Haziran, 13:38 inanıyımmi ) kaçıncı bölümde dönücen
Dağhan Külegeç 04 Haziran, 13:55 Şikayet Et Yeni sezon da artik abim kendi facesi girdirik benle knşturdu ayrıca serdar abim