TAMAM KABUL.. TIMS DE FALAN ÇALIŞMIYORUM. GÜVEN FANDANIM.. HEP SİZ Mİ KEKLİYCEKSİNİZ HER GÜN FORUMA GELİP SİZDEN BİRİLERİ YAZIYOR BİRAZDA BİZ EĞLENELİM DEDİK. EFE FALAN DÖNMEYECEK.. GÖRECEKSİNİZ.. AG AŞKI DEVAM EDECEK. ORJİNAL DEDİĞİNİZ ADAM ORJİNAL FALAN DEĞİL. ASIL ORJİNAL ADAM GÜVEN...
En son tititi tarafından Paz Haz. 06, 2010 12:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:14 am
tititi demiş ki:
TAMAM KABUL.. TIMS DE FALAN ÇALIŞMIYORUM. GÜVEN FANDANIM.. HEP SİZ Mİ KEKLİYCEKSİNİZ HER GÜN FORUMA GELİP SİZDEN BİRİLERİ YAZIYOR BİRAZDA BİZ EĞLENELİM DEDİK. EFE FALAN DÖNMEYECEK.. GÖRECEKSİNİZ.. AG AŞKI DEVAM EDECEK. ORJİNAL DEDİĞİNİZ ADAM ORJİNAL FALAN DEĞİL. ASIL ORJİNAL ADAM GÜVEN...
kimi kekliyosun sen.. bi kere salak olmasan bütün ky forumlarına aynı nickle üye olup efe hakkında atıp tutmazsın. çocuk olduğun belli. sana kimse inanmadı zaten bende söyledim burda. güven nasıl karaktersiz dolandırıcıysa sizde onun gibisiniz işte..
JiLeT
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:18 am
bide fun clup mı açmışlar bunlar o koca kafalı dolandırıcıya
sarah
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:20 am
Evolution demiş ki:
bide fun clup mı açmışlar bunlar o koca kafalı dolandırıcıya
bu konu açılınca yeni üye birisi cvp verdi hmn ky forumda bu nickte birisi üye deil tititi bu işte bi iş var
güven_savar
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:21 am
neyse madem timsden değilsin ben de bildiklerimi söyleyeyim rahat rahat.
arkadaşlar editlemeden önce yazdıgı mesaja göre bu ajanımsının adı burak.tims adına çalışıyor.bütün olanların oyun olduğunu söylüyor.dağhanın timsle doğrudan görüşmesi mümkün değilmiş anlaşmayı dağhan adına renda güner ajans yaparmış ve böyle bi görüşme de hiç olmamış.bütün forumlar burası da dahil kontrol ediliyormuş bu arkadaş da rapor veriyormuş.ama bi süredir parasını alamayınca gelip burda bunları anlatmaya karar vermiş.bizim daha fazla kandırılmamızı istemiyormuş falan filan.
ha eğer güvenciysen de ne adamsın böyle boş işlerle uğraşıyosun yazık sana ayrıca o sitenizin linkini versene bi ben bulamadım hiç aktif bi site
loop1
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:23 am
şimdi ben yeni üyeyim bana bişeymi söylediniz ben anlamadım tam olarak. ayrıca burda adres vermem sakıncalı olur ama sarp apak yazsanız fan yazsanız google da zaten çıkar. ayrıca ben üye oldum üstüne konu görüp cevap yazdım. daha önceden üye olmadan konu okunuyordu ama şimdi okunmuyor.
JiLeT
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:24 am
bu senin avatarlardaki ela levent ile elif polatın arasındakiler gamze ve oktaymı
sarah
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:25 am
Evolution demiş ki:
bu senin avatarlardaki ela levent ile elif polatın arasındakiler gamze ve oktaymı
ewt
JiLeT
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:27 am
tititi demiş ki:
bu kadar taklitçi olunur adamımızın lakabınıda çaldınız yarın o koca kafalı siz benim olduracam diyipte olduramadığım bir şey gördünüzmü derse şaşırmam adam nede olsa hırsız fanlarıda onun gibi hırsız hadi anam ikile.
sarah
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:29 am
loop1 demiş ki:
şimdi ben yeni üyeyim bana bişeymi söylediniz ben anlamadım tam olarak. ayrıca burda adres vermem sakıncalı olur ama sarp apak yazsanız fan yazsanız google da zaten çıkar. ayrıca ben üye oldum üstüne konu görüp cevap yazdım. daha önceden üye olmadan konu okunuyordu ama şimdi okunmuyor.
biraz fazla şüphe diyelim alınma boşwer dediğin site hangisi bi dolu bişiy çıkıo öle yazınca
JiLeT
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:32 am
sarah demiş ki:
loop1 demiş ki:
biraz fazla şüphe diyelim alınma boşwer dediğin site hangisi bi dolu bişiy çıkıo öle yazınca
şüphe filan değil adam yazmış koca kafa fan cluptan olduğunu görmedinmi
sarah
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:36 am
gördüm ama sen önceki yazdıklarını görmedin
JiLeT
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:38 am
sarah demiş ki:
işte kendini akıllı sanan bir koca kafacı ne bekliyorsunki küçük beyni ile bizle eğleneceğini sanıyor
sarah
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:39 am
sarah
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 12:50 am
flood yapıcam tubishcim kızma sarp apak fan sitelerinn üye listelerine baktım bu nickli kimseyi göremedim ya nickini deiştirdi yada doğru sölüyor ve koca kafa sarpın fan sitelerinde efe hakkında demekdikleri kalmamış girmişken bakım bi dedim gerisini siz araştırın adamın dediklerini yazdım
AlfredoLota
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 1:02 am
lan şerefsiz madem güven fanım defol git orda konu aç burda ne işin var!!!!!!!!
JiLeT
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 1:03 am
Doğru söylemiyor ya
darkower
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 6:01 am
hadi arkadaşım hadi kendine eğlencek başka kapı seç
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 6:08 am
Puhahaha orjinal adam güvenmiş =)) pehh baştan daghan orjinaldi git sarpa başka lakap bul
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 6:10 am
Güven anca bu lakabı hakeder
Kibar Feyzo :: ::
ildem
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 6:38 am
madem güven fanısın gerizekalı burda ne işin war... git kendi düşüncelerini kendine sakla... burda bir sürü insanız sen tek halinle gelip bizim moralimizi bozma... arkadaşlar inanmayın yhaaa bu bi oyun.....
hiçkimse
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 7:06 am
Güven buram buram bazı özellikleri Efe kokuyor. Güven=Çakma Efe Güven=Efe2 Güven=Dolandırıcı,Hırsız.
Bir kere Güven gibi zavallı bir karekterin gayesi bile yok.Bir işi dahi yok.Sürekli Aslının evinde yatıp kalkıyor orjinallik buysa aman Efe böyle orjinal OLMASIN!!!! Cidden bu karekter KY tarihinin en içi boş,fos karekteri.Efeden başkasına güvenmiyoruz.
Sonuna kadar EFE KAYGISIZ. Sonuna kadar Dağhan Külegeç Ötesi yok!!!
éfé$iz@sla
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 7:42 am
KAybol lan bu forumdan onun bunun cocugu anaanı Güven töbe töbe
rizeli_kızz53
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 8:05 am
Abicim yalan dolandan başka yaptğınınız bişe yok mu sizin ya yazık ne diyeyim ki
aybkhem
Konu: Geri: DÖNMÜYOR... MAALESEF Paz Haz. 06, 2010 8:13 am