En son arzun tarafından Salı Haz. 08, 2010 8:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
erdinc1907
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:20 pm
evet arkadaşlar.ben üye değişim akişam üye olcam fan olcam
Dağhanist
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:26 pm
Göstererim onlari
xxx
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:31 pm
22 olduk .pelini bile geçelim
:::gizem:::
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:32 pm
sarp apak'ı geçmemiz lazım ama yaa adam 449 da biz 23 te :(:(
xxx
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:33 pm
olsun herkesin yeni haberi oldu .bu fan daki herkes bilir ve fan olursa 5000 olur dağhan
:::gizem:::
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:34 pm
inşallah amacımız da bu zatenn
pnr(ae)
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:36 pm
önceden bu fan da dağhan yoktu yeni koymuşlar ben mi yanlış hatırlıyorumm çok bakmıştım ama fan olmak için gözümden kaçmış sanırım ya da yeni koydular :roll:
xxx
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:38 pm
pnr(ae) demiş ki:
önceden bu fan da dağhan yoktu yeni koymuşlar ben mi yanlış hatırlıyorumm çok bakmıştım ama fan olmak için gözümden kaçmış sanırım ya da yeni koydular :roll:
evt dağhan yoktu. sonradan kondu. sarpla dağhan yarışsın diye yapmışlardır. efe mi güven mi . cevap ortada ama işte gelde bunlara anlat
pnr(ae)
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:40 pm
belkide kavak yellerine döndü o yüzden tekrar adı geçiyor (pek sanmyorm döndüğünü ama .. )
crazy53
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:42 pm
Bende yeni gördüm daha önce yoktu bu arada üye olmayanları bekliyorum. Benim hesabım. Dağhan fanı(facebook)TIKLAYIN
crazy53
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 3:44 pm
pnr(ae) demiş ki:
belkide kavak yellerine döndü o yüzden tekrar adı geçiyor (pek sanmyorm döndüğünü ama .. )
Bence de olabilir çünkü orada sadece kanal d dizi ve programlarında çalışanlar eklenmiş farkındaysanız. Dağhanı kavak yellerine katıldığı için eklemiş olabilirler...
xxx
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:00 pm
crazy53 demiş ki:
pnr(ae) demiş ki:
Bence de olabilir çünkü orada sadece kanal d dizi ve programlarında çalışanlar eklenmiş farkındaysanız. Dağhanı kavak yellerine katıldığı için eklemiş olabilirler...
evt sadece dizi oyuncuları ve program falan yapanlar var. dağhanın kanal d le bir ilgisi kalmamıştı. hatta bazı anketlerde falan dağhan yerine sarp vardı. bnce bu bi işaret olabilir. mantıklı sonuçta alakası olmayan bi oyuncuyu oraya koymazlar
BLaSTeR
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:08 pm
yeni sezon jenerikten bile anlaşılabilir dağhanın dönüp dönmeceği..eski görüntüleri gösterirlerse ben kesin döndü derim...
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:09 pm
ya yapmayın ne olur yaa kanal d ile alakası kalmamıştı ne demek kanal d her zaman anketlerde dağhanı koyuyodu zaten...
file
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:11 pm
bende daha önce baktim daghan yoktu..umarim gercekten dönmüstür...
xxx
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:12 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
ya yapmayın ne olur yaa kanal d ile alakası kalmamıştı ne demek kanal d her zaman anketlerde dağhanı koyuyodu zaten...
kanal d en lerini seçiyodu bi ara orda varmıydı dağhan???
OxaliS
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:15 pm
2 Güne kalmaz açık ara fark atarız sarp ta kim oluo
pnr(ae)
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:17 pm
xxx demiş ki:
kanal d en lerini seçiyodu bi ara orda varmıydı dağhan???
hatırlamıyorum olsaydı muhakkak oy verirdimm
xxx
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:17 pm
83 oldu hemde 1 saat içinde bakalım 1 hafta içinde kaç olcak
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:19 pm
canım benim o zaman dağhan kanal d dizilerinde rol almadığı için yoktu kanal d dizilerdeki enlerini seçiyordu diğer tek kişilik anketlerde hep vardı ama burdan hemen dağhan döndü anlamı çıkarmayalım bu ne fan dizilerle alakalı bişey değilki? hemen gelecek anlamına getirmeyin lütfen...
OxaliS
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:21 pm
Eet hemen gelicek anlamı yok ama biz rakamı 3500 falan yapsak dikkat cekmiş olmazmıyız=??*
pnr(ae)
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:22 pm
canım benim o zaman dağhan kanal d dizilerinde rol almadığı için yoktu kanal d dizilerdeki enlerini seçiyordu diğer tek kişilik anketlerde hep vardı ama burdan hemen dağhan döndü anlamı çıkarmayalım bu ne fan dizilerle alakalı bişey değilki? hemen gelecek anlamına getirmeyin lütfen...
tamam ya sinirlenme :roll: ben gelicek demedim ki zaten sadece yeni koyulmuş bu fan sayfası acaba mı dedim benimde umutlarım tükendi zaten gelmezse çok fazla şaşırmam
xxx
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:23 pm
belki daha sonra dağhan gibi dizilerle alakasız birileri gelir çünkü sadece dağhan var dizide oynamayarak orda olan.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fan Sayısı ..... Salı Haz. 08, 2010 4:26 pm
sinirlenmedim bakın sizin için söylüyorum en ufak şeyde ümitleriniz çoğalır sonra gelmezse hüsrana uğramayın istiyorum anladınız demi beni... tabiki fanları çoğaltalım hemen bende olup herkesi davet ederim kendi dağhan külegeç face sayfamda yayarım heryerde ama anlam çıkarmayın sadece bunu istiyorum ...