Konu: Tims i Aradım ..... Perş. Haz. 10, 2010 5:53 am
arkadaşlar herzaman sizin söylediğniz gibi oldu ama bi soru sordum ne diceğini şaşırdı.
ben : merhaba iiii günler. tims : buyrun tims ...nasıl yardımcı olabilirim. ben : bi kaç sorum olacaktı. tims : evet ben : dizi çekimleri istanbula geçecek mi tims: bu kunuda herhangi bi bilgim yok. ben peki fragman ne zaman çıkacak ve ne zaman başlıcak. tims : herhangi bi bilgim yok. ben: peki efe döncek mi. tims : bir bilgim yok. ben peki efeyle görüşmeniz oldumu görüştükleri söyleniyo. tims : bi bilgim yok.
sonra teli kapattm.tekrar aradım.
ben alo ben az önce arayan kişi dedim.sizi çok mu arayan oluyo dedim tims : evet. ben: son bi soru sorcam dedim: tims : buyrun: ben : kanal dnin resmi sitesine girdim.kavak yellerinin ingilizce sayfasında 5 karakterin fotosu var dedim.herhangi biri değişiklik yapamaz nemi dedim tims : evet. ben : peki o zaman efe döncek olmuyo mu dedim : tims : inanın bilgi veremiyom.sayfa yenilenmemiş olabilir dedi.bende ya sarp ve efenin fotoları yan yana dedim.bilgim yok dedi kapattı.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tims i Aradım ..... Perş. Haz. 10, 2010 5:57 am
Konuyu Taşıyorum ... yeri Burası Değil
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Tims i Aradım ..... Perş. Haz. 10, 2010 6:35 am
kusura bakmayın ama bunlar orada ne boka yarıyor her soruya bilgim yok diyo lan bilgin olmasa seni orada oturturlarmı
yalnizefe
Konu: Geri: Tims i Aradım ..... Perş. Haz. 10, 2010 6:43 am
öle ama belki konuşma diyolar
yqmur
Konu: Geri: Tims i Aradım ..... Perş. Haz. 10, 2010 9:00 am
eed ya mutlaka biliyorlardırda söylemiyolar yoksa dizinin heyecanı kalmaz die düşünüolarrr dır
Duygusu
Konu: Geri: Tims i Aradım ..... Perş. Haz. 10, 2010 10:03 am
ayy okurken sıkıldım ve çok sinir oldum bune yaa bilgim yok bilgim yok tamam söleme demişlerdir ama hepte aynı cümle söylenmezki
Tims en iyisi Esra ve Ceyda kardeşleri oraya koysun nasıl olsa onlar doğruyu söylesede kimse ciddiye almaz ve böylelikle Tims'in bilgim yok çalışanları bu zor durumdan yırtar. Tims seni ancak Esra ve Ceyda kardeşler paklar.
YA ARKADAŞLAR ADMİN BU SİTEDE BİR ARAMA YAPSA '' TİMS'İ ARADIM '' DİYE SİZE YEMİN EDERİM AYNI BAŞLIKTEN 50 TANE AYNI KONU VE AYNI YAZI ÇIKAR....BUNDAN ÖNCE AÇILAN BÜTÜN ( TİMSİ ARADIM ) KONUSUNUN İÇİNDE AYNI MESAJLAR YAZIYOR...VE BİZ HALA AKILLANMIYORUZ..YA BİR DEFA YOK DİYEN ADAM 10 YIL SONRADA YOK DER 100 YIL SONRADA YOK DER NE BU KADAR DİDİKLİYORSUNUZ ANLAMADIM...BİR GÜN KÜFÜRÜ YER OTURURSUNUZ AMA İŞ İŞTEN GEÇER...