efeye başka bir kız bulurlrsa (o zaman da ben istemem)veya güvene başk bir sevgili bulurlarsa olurlar neden olmasın? bnce ikisi de eğlenceli karakterler biri aslıdan vazgeçerse süper kanki olurlar
olamazlar bence ikiside aslıya sırılsıklam aşık rakip olurlar sonra güven anlar bunlar birbirini buldu ve nurgülle babasını alır gider ve aslı efe mutlu son
İkiside kişilik olarak benziyorlar (ee tabii ki doğal olarak yani neticede Güven karakteri Efe'nin yerini doldurmaya çalışıyor-ve tabii ki dolduramıyor) yani farklı şartlarda çok iyi kanka olurlardı.Aralarındaki sorun Aslı'nın hangisini sevdiği değil(Ama kesinlikle hala Efe'ye aşık) sorun birinin Aslı'nın yeni, ötekinin ise eski sevgilisi olması.Ama olur mu olur önemli olan Güven'e başka birini ayarlamak.Tamam buldum Güven ile Leyla'yı evlendirelim :: Leyla birilerine oyun kurmaktan, birilerini kandırmaktan çok hoşlanıyor, ee Güven deseniz o da birilerini kandırıp parasını almayı çok seviyor işte size MÜKEMMEL ÇİFT.Hem böylece bir taşla iki kuş.Öncelikle Aslı ile Efe arasına Güven girmemiş olur , ikinci olaraksa Mine ile Deniz arasına Leyla girmemiş olur.(Tabii bunları Efe'nin, Deniz'in ve Mine'nin yaşadığını farzederek söylüyorum)
bu senarislere belli olmaz yani hiç bilmilmiyorum ama efe dönünüce şu güveni iice bi dövsün istiyorum (ama döneceğine dair umudum yok)
bizim kötü düşünmemiz güvencileri mutlu ediyor yapmayın. döncek diyelim olaylar iyi olsun. dönceğine artık bende inanmamaya başladım ama olsun hala döncek diyorum. belki döner
bu senarislere belli olmaz yani hiç bilmilmiyorum ama efe dönünüce şu güveni iice bi dövsün istiyorum (ama döneceğine dair umudum yok)
bizim kötü düşünmemiz güvencileri mutlu ediyor yapmayın. döncek diyelim olaylar iyi olsun. dönceğine artık bende inanmamaya başladım ama olsun hala döncek diyorum. belki döner
Belki hamburger :: Ahh kendimi tutamadım pardon...
Neyse ben başından beri inanıyorum, hala da inanmaya devam ediyorum açıkçası.Çünkü evet belki Dağhan dönmemiş olsa Tims bunu reyting için açıklamazdı ama Dağhan dönmemiş olsa bunu kesinlikle açıklardı düşünsenize bütün sezon nerdeyse her bölümde Efe'li flashbackler yapıldı ve durmadan Efe'nin döneceği ima edildi.Hiç bir kimse bir kurumun kendi üzerinden prim sağlamasına izin vermez (o kurumla kavgalı olsa da olmasa da) O yüzden bence bu gizlilik olayından Dağhan'ın da bir çıkarı var.Bunun para olacağını zannetmem ya tekrar kadrodadır veya prodüksiyon şirketine bir jest yapmak istemiştir.Bilmiyorum ama bana ilk seçenek gibi geliyor...
Neyse ben başından beri inanıyorum, hala da inanmaya devam ediyorum açıkçası.Çünkü evet belki Dağhan dönmemiş olsa Tims bunu reyting için açıklamazdı ama Dağhan dönmemiş olsa bunu kesinlikle açıklardı düşünsenize bütün sezon nerdeyse her bölümde Efe'li flashbackler yapıldı ve durmadan Efe'nin döneceği ima edildi.Hiç bir kimse bir kurumun kendi üzerinden prim sağlamasına izin vermez (o kurumla kavgalı olsa da olmasa da) O yüzden bence bu gizlilik olayından Dağhan'ın da bir çıkarı var.Bunun para olacağını zannetmem ya tekrar kadrodadır veya prodüksiyon şirketine bir jest yapmak istemiştir.Bilmiyorum ama bana ilk seçenek gibi geliyor...
hamburger şakasından sonra dağhana dönelim isterlerse efeyi kullanabilirler sonuçta artık dağhanın efe karakteriyle bi ilgisi kalmadı. isterlerse efe yi başka birisine oynatırlar (kimse dağhan kadar efeyi iyi oynayamaz) ama kötü olur bunuda bilsinler.
hamburger şakasından sonra dağhana dönelim isterlerse efeyi kullanabilirler sonuçta artık dağhanın efe karakteriyle bi ilgisi kalmadı. isterlerse efe yi başka birisine oynatırlar (kimse dağhan kadar efeyi iyi oynayamaz) ama kötü olur bunuda bilsinler.
Evet de işte flashbaclerde durmadan Dağhan'ı gösteriyorlar ve artık magazin programlarında ve köşe yazılarında da soruluyor olmasına rağmen kendisi de dahil olmak üzere kimse açıklama yapmıyor.Yani bu kadar basında yer aldıktan sonra kendisinin Kavak Yelleri'ne döneceği, yalan olsa çıkar açıklama yapardı.Yoksa yapmazmıydı :?: