Evet bu benim yeni senaryom sizinle de paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz biraz saçma oldu ilk bölümleri ama
~ Kavak Yelleri ~
1. Bölüm | Arkadaşımın Aşkı Deniz ve Mine mutluydular bir birlerini seviyordular.Aslı ise Efe'yi seviyordu ama Efe Mineyi seviyordu en yakın arkadaşının sevgilisi olduğunu bildiği halde.Okulları yeni bitmişti.Üniversiteye başlamıştı hepsi ama artık eskisi kadar sık görüşemiyorlardı..
Deniz:Hayatm artık eskisi qibi qörüsemiyorz.. Mine:Ne yapabLrm ki Deniz bu bnm suçum mu? Deniz:Hayır tabi ki ama ne bileyim.. Mine:Neyse tamam kapatalım konuyu Aslıyla Efe gelio. Deniz: Peki
Aslı ile Efe gelmiştir ve konuşmaya başlarlar. Deniz:Hoşgeldniz
Aslı:Hoşbuldk Deniz ee napıyorsunuz bakalım burda çocuklar Deniz:Hiiç konuşuyorduk siz geldiniz Efe:Bi yerlere gidelim birader ya tıkılmayalım buraya Mine:Efe haklı bnce de katılıyorm..
Va akşam yemeği yemek için bir restranda gitmişlerdir.
Mine:Ben bi lavaboya gidip geliyorum. Deniz:Peki aşkım bekliyorum Efe:Bende bi menü alıp geliyin Deniz:E dur abi getirirler..Bakarmısınız Garson:Buyrun efendim Deniz:Biz bi menü alalım. Garson:Hemen Getiriyorm efendm.
Mine gelir Efe'nin gözleri her zaman ki gibi Mine'nin üstündedir ve Aslı bunu fark eder..O sıra da Efenin telefonun çalar..
Aslı:Efeee telefonun çalıyo..Efeee...Efeee Efe:Heeh efendim ne Aslı:Telefonun çalıyo Efe:Tamam baktım şimdii.. Efe:Alo! Metin:Efe eve gel hemen Efe:Ne oldu abi ya Metin:Ya sen gel hele bi Efe:Tamam tamam geliyorum.
1,2 saat sonra Efe eve gelmiştir.Mine ise Efe'yi merak ederekten onlara gitmiştir..
Efe:Almanyalı ne işin var burda Mine:(Tebessüm ederek)Seni merak ettim şaşkın. Efe:Hee yok bişey ya annem biraz fenalaşmışta.. Mine:Nasıl birşey yok iyi mi annen Efe:Hıı iyi iyi yani abartılacak bişey yok..Mine sahile doğru inelim mi? Mine:Tamam inelim (:
Mine:Alo Deniz! Deniz:Bir tanem yanıma gelirmisin sana çok ihtiyacm var. Mine:Ya şuan pek müsait deilim sonra uğrarım tamam mı?
Deniz sinirlenir ve telefonu suratına kapatır..
Mine:Kapattı Efe:Benim yüzümden aranız açıldı yaa Mine:Efe bn sana bişey söyliycem artık bn Denizi sevmiyorum ne biliyim hareketleri bana çok sinir geliyo önceden de böyleydi ama sevmiyorum onu ya Efe:Hmm napıcaksın ki[İçten içten sevinir]
Okudum, ama pek bisey anlayamadim.. Cok kisaydi.. Tabi icinde Efe'nin olmasi yeterli ama Ikinci bolumu ne zaman yazacaksin? Bi de istegim olacak: kelimeleri tum yazarsan sevinirim Mesela: seviyrm, gidiyrm, geliyrm yazmazsan daha iyi olur bence..