"Kurtlar Vadisi"nde Abdülhey öldü sandık, ölmedi... "Ezel"de Kerpeten Ali'yi kaybettiğimiz zannettik, yanıldık... "Kavak Yelleri"nde Efe'nin her an geri dönme ihtimali var... Peki ya Polat'ın karısı Ebru gerçekten öldü mü? Dizi karakterleri Araf'ta, sözleşmeler parafta...
minenin oyunu demiştim ya onun için dedim efe geliyor diyordunda tuba o yüzden efe bu kadar saçma bir şekilde dönmez demiştim ben amacım o konuyu tekrar açmak değil hemen açtım ve kapatıyorum
adam gelse simdie kac kere gelirdi koskoca bir sezonda gelmedi simdimi gelcek.gelmesini istionuz ama düsnün biras
3.sezon boyunca hiç inanmadım geri döneceğine ama şimdi inanıyorum çünkü elimizdeki tüm deliller bize döneceğini söyüyor O yüzden bence umudumuzu kaybetmemeliyiz
ARKADAŞLAR HÜRRİYET KELEBEK BUNU DEMİŞ ARTIK HALA DÖNMEZ DEMEYİM YAŞIM 26 İLK DEFA BİRİNE FAN OLDUM BU ADAMDA KENDİMDEN BİŞEYLER BULUYORUM UMARIM ARTIK DÖNERDE AŞK VE DOSTLUK DESTANI DEVAM EDER.... 6 Temmuz 2010 Ve Efe geri dönüyor Kanal D’nin reyting rekortmeni gençlik dizisi “Kavak Yelleri”nde beklenen gelişme oldu ve önceki yıl diziden ayrılan Dağhan Külegeç ekibe yeniden dahil oldu.
Dizide Efe karakterini canlandıran Külegeç’in yönetmen Jale İncekol’a sandalye fırlattığı için diziden çıkarıldığı gündeme geldi. Televizyongazetesi'nin haberine göre, Külegeç’in diziden ayrılması üzerine hayranları yapım şirketini ve Kanal D’yi telefon ve e - posta yağmuruna tuttu. Yapım şirketi Tim’s Productions Külegeç’e yeniden diziye dönmesi için teklifte bulundu. Külegeç de diziye dönme kararı aldı.