Arkadaşlar yeni sezonda yayınlanmaya başlancak olan küçük sırlar dizisinin tanıtımı var kanal d'de TIKLAYIN Dizi genel olarak gençlik dizisi ama konu olarak kavak yellerinden baya bi farklı geldi bana sanki.. Bi de siz bakın.. Ayrıca yapımcısı :Tims Yapım
güven_savar
Konu: Geri: Küçük Sırlar Cuma Haz. 18, 2010 9:59 pm
tims yine kendine yakışanı yapmış bu dizi de çalıntı bilen bilir bu dizi gossip girl'ün çakması.
JiLeT
Konu: Geri: Küçük Sırlar Cuma Haz. 18, 2010 10:02 pm
aynen öyle tims bi dc den çaldı şimdi gossip girlden yakında chuck dan yada lostdan filan çalar
güven_savar
Konu: Geri: Küçük Sırlar Cuma Haz. 18, 2010 10:04 pm
es-es i de the o.c adlı diziden çalmışlardı. bir de şöyle bişey buldum arkadaşlar bu diziyle ilgili ayrıca yönetmeni kerem çakıroğlu olacakmış.
teaser görüntüleri yayınlanan, prömiyerinin de 20 temmuz'da yapılması planlanan kanal d'nin yeni dizisi. kavak yelleri ve es es gibi yapımları türk gençliğine kazandıran timur savcı, bakalım bu sefer nasıl bir karışım ortaya çıkaracak. senaryosu kim tarafından yazılıyor bilmiyorum, ancak güzel kızlarla yakışıklı erkeklerin yemek niyetiyle sunulduğu bir dizinin hitap kitlesini baz aldığımızda, senaryonun çokta önemli bir rolü kalmıyor. dizinin yönetmen koltuğunda bir değişiklik olmadıysa kavak yelleri'nden de tanıdığımız kerem çakıroğlu oturuyor. haftalar süren provalardan sonra çekimleri geçtiğimiz cumartesi başlamış. gossip girl'ün telif haklarını alamadıkları için hikayede ufak tefek değişikliklere de gitmişler. örneğin serena ve dan'i üvey kardeş yapmak yerine, blair ve chuck'ı üvey kardeş yapmışlar. ama tanıtım görüntülerine de bakacak olursak, ana karakterler itibari ile iki dizi arasındaki sıkı benzerlikler göze çarpıyor. ha birde meriç karakterini canlandıracak kızın fiziksel olarak jenny humphrey olabilmesi için baya bir fırın ekmek yemesi gerekecek.
Konu: Geri: Küçük Sırlar C.tesi Haz. 19, 2010 12:09 am
nerdeyse butun amerikan dizilerinin turk versionu var bide chuk ve blair en sevdigim karekterlerdi kardes olmalari kotu olmus
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Küçük Sırlar C.tesi Haz. 19, 2010 5:55 am
bu dizi gençlik dizisi ile başlar erotik ile biter Hangi gençlik dizileri başladığı gibi bitmiş.
Lise defteri hayat bilgisi kampüsistan
cakocakmak11
Konu: Geri: Küçük Sırlar C.tesi Haz. 19, 2010 7:29 am
Chuck(Burak Özçivit) Ve Blair(Merve Boluğur) Kardeş Olmayacaklar Gossip Girl'deki Gibi Sevgili Olacaklar Onlarda . Yine Çakma Dizi Şu Tim's 1 Tane Kendi Fikrinden Dizi Yapsın Ya
melisae
Konu: Geri: Küçük Sırlar C.tesi Haz. 19, 2010 7:43 am
timstende bu beklenirdi zaten şaşmadım hatta reklamı yapıldığında kanal d de içimden yine mi tims demiştim ::
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Küçük Sırlar C.tesi Haz. 19, 2010 2:58 pm
aaa evet gossip girl buuuuuuu bende diyom bana tanidik geliyor b u
efemmutfak2
Konu: Geri: Küçük Sırlar C.tesi Haz. 19, 2010 3:20 pm
güven_savar demiş ki:
tims yine kendine yakışanı yapmış bu dizi de çalıntı bilen bilir bu dizi gossip girl'ün çakması.
evt katılıyorum arkadasa...
TugceTm
Konu: Geri: Küçük Sırlar C.tesi Haz. 19, 2010 3:28 pm
orjinal bişeyleri yokmu yaa
efe sever
Konu: Geri: Küçük Sırlar C.tesi Haz. 19, 2010 3:36 pm
çakam gossip girl ne olacak
anmeselesi
Konu: Geri: Küçük Sırlar C.tesi Haz. 19, 2010 9:37 pm
unutmayin melekler korusun varr.... xDDD
sakin beni tims hayrani zanetmeyin ama aklima ilk o geldii...
demi oda ayni firmanin dizisii?
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Küçük Sırlar Paz Haz. 20, 2010 1:02 pm
hic sasirmadim ya, bide o kanit yeni diziside calinti tatort diye bi dizi var onun aynisi.
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Küçük Sırlar Paz Haz. 20, 2010 1:02 pm
melekler korusunda kesin calinti
Duygusu
Konu: Geri: Küçük Sırlar Paz Haz. 20, 2010 1:15 pm
bu tims ne zaman türk malı bişi çıkarcak merak ediyorum yada namuslu bi dizi çıkarmasını bekliyorum ::
yigit_fan
Konu: Geri: Küçük Sırlar Paz Haz. 20, 2010 7:12 pm
KAVAK YELLERİNİN AYAĞINI KAYDIRIRLARMI.... DAĞHANA NİSPET OLSUN DİYEE ...
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: Küçük Sırlar Ptsi Haz. 21, 2010 7:38 am
ÇAKIL TAŞLARı die bide fox ta başlıo timsin
mhe_25
Konu: Geri: Küçük Sırlar Ptsi Haz. 21, 2010 4:48 pm
eet bu da çalıntı tims bunu hep yapıyor!!
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Küçük Sırlar Ptsi Haz. 21, 2010 5:08 pm